якое абсталяванне трэба, каб зрабіць копію?
на демонтажные і алавяны прыпой , або гарачага паветра????? калі вы вырашыце рухацца чып
upa/x-prog + станцыі гарачы паветра!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
таму, калі пераходжу толькі motorola проста станцыя гарачага паветра правільна, не звяртаючыся да
УПА ?
але цела, адышоў ад бойні, проста майце на мой жа motorola, які вырашыў via ці трэба глядзець яшчэ?
хто-то пісаў, што ў раене рэле' сінім я не магу знайсці тое, чым павінен быць, але я бачу, што ўсе ок-кантраляваны аб'ектыў, як вы можаце праверыць, ці, здавалася б усе зварана, як я магу зразумець гэта, здаецца, усе, што фіксуецца
ПАГЛЯДЗЕЦЬ ЎКЛАДАННЕ
IMG_20140109_191112.jpg
усе залежыць ад вашай ступені падрыхтоўкі, калі вы знаемыя з заваркай, можна пераходзіць на мікра -, але калі б не вы ніколі не рабілі я табе не рэкамендую вам толькі шкоду, так што выбар застаецца за вамі, што судзіш зыходзячы з вашага знаемыя, наконт чытання і запісы я бачу, як тое, што, магчыма, калі б не вы ніколі не рабілі з невялікай дапамогі ад калег з форуму, ты не мог бы, вядома, цела, павінен быць дызель, як ваша, і прыкладна такі, нават год вырабу, калі знаходзіцеся з вашым жа кодам і перайсці бяспечна, у рэшце рэшт вы павінны толькі прайсці e2p мікра або код ключоў заўседы залежыць ад таго, што вы хочаце зрабіць, спадзяюся, што гэта было карысна для вас, адносна вашай праблемы, вы ўжо? спрабаваў актываваць з дыягназам?
З нагоды дыягностыкі
Зроблена і пляваць на ўсе, так як я напружанне lampeggiantecla стаіш? на кантакце двух нявыкарыстаныя
Мой жа код цела які? Дзе я вызначаю есць розныя абазначэння, зробленыя з нумарамі
але гэта e2p будзе іншы eprom, якая не мае нічога агульнага з чыпам motorola oe' l адно і тое ж??
акрамя таго, унутры гэтай e2p, што есць кантэнт, і як яго прачытаць???.... з упа??
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-01-2014 да 17:59
rileggiti майго ўмяшання, вы знойдзеце адказы на ўсе пытанні, як мне здаецца, тое, што яна напісана ясна, што e2p ? якія змяшчаюцца ў мікра!
колькасць праграмнага забеспячэння ? выпісаная ў боды проста атрымаць код і вы зрабіце пошук!
апошняе, што я не казаў я табе, што ставіць дыягназ! я табе сказаў, каб актываваць стрэлку з дыягностыкі! калі магчыма, чытайце, што вам пішуць
ne даходаў што-то.
добры дзень, іосіф каманду, дыягназ я ўжо? зрабіў, і нічога, памылка, калі я запускаю тэст асвятляе збоку і спераду, але і ззаду няма
паўтараю, я напружанне, мігценне на pin 2 нявыкарыстаныя выпрабаванні непасрэдна на цела з раз'ем отсоединен, калі ты мне напісаў сення раніцай я ўжо пераўсталюй цела на аўтамабілі дыягназ risalgo ў гэтае праграмнае забеспячэнне.
затым я іду ў руінах, і я стараюся, боды-жа версіі праграмнага забеспячэння 09861010049 і я іду ціха?(прабач, калі я пісаў код цела прама зараз праграмнае забеспячэнне.
ці можаце вы даць мне пацверджанне?
Нумар чарцяжа FIAT: 51711429000
Колькасць Абсталявання: 01861080079
Версія Абсталявання: 00
Колькасць Праграмнае Забеспячэнне: 09861010049
Версія Праграмнага Забеспячэння: 0306
Нумар афіцыйнага зацвярджэння: 000033
Дата праграмавання: 12/02/2002
be я сказаў, код органа, які ідзе добра, і пасля ці сказаў код праграмы для большай сумяшчальнасці? я спадзяюся, што гэта тлумачэнне падыходзіць толькі для іп? дакладныя даследаванні, і не для якой-то puntualizzazione, як правіла, таксама добра, толькі код абсталявання, супадзенне на 100%, нават з праграмы, але ў мяне усталяваны таксама з апаратнымі і праграмнымі розныя машыны і прымацаваныя, у якасці асновы вазьмі body ад бойні і паспрабуйце яго так, як ? вы павінны працаваць усе, за выключэннем, вядома, ключ дыстанцыйнага кіравання і иммо, і вы будзе міргаць рамкі праз проксі, але па меншай меры можна праверыць, калі ўсе працуе пасля гэтага вы можаце перайсці да наступнага кроку, які вы вылучыце ў залежнасці ад вашых патрэбаў і здольнасцяў.