усім прывітанне , у мяне есць прадукты magicmotorsport, якія я выкарыстоўваю для працы , я хацеў сказаць, што magpro і x17 ,bdm v4 , прадукты сапраўды фантастычныя , ніколі не мелі праблемы і дапамогу казачным.*****plimenti !!
усім прывітанне , у мяне есць прадукты magicmotorsport, якія я выкарыстоўваю для працы , я хацеў сказаць, што magpro і x17 ,bdm v4 , прадукты сапраўды фантастычныя , ніколі не мелі праблемы і дапамогу казачным.*****plimenti !!
выдатны лукі,па крайняй меры, у нас есць канал на сваю прадукцыю.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
вам магу гарантаваць, што і менавіта так ідзе,і добра для аўто больш класічны, але калі вы націснеце, тую нам вы застанецеся дрэнна, паверце!!!! я крыху расчараваны!! суб'ектыўна, але"
скф залежыць, які тып вы кажаце , я кажу і разам magbase 5.2 , май 17 , bdm v4 ! я не думаю, што вы ? расчараваныя, асабліва x17.
добры дзень, мне здаецца, усе дзіўна,у мяне есць таксама прылады magicmotorsport,,,яны tranquillisimi вядомыя асобы....потым bogdans і брависсимо заўседы ветлівы......якія ў вас былі праблемы?????таксама інструменты вельмі добры, ніколі не было праблем ніколі
Аццо... Дрэнны досвед... браты gallett яны наперад, то...
добры дзень, паглядзіце, што вы робіце трохі блытаніны,,,,для saab 9.3 не і менавіта можаце прачытаць старое абнаўленне было няправільна пісаць пратакол,,,,,яны напісалі edc16 c39, калі не памыляюся, зараз замест ce пратакол правільна edc16 c8.......і гэты тут, вы толькі і піша, як opel astra 1,7 dti........... для audi a5 вы зроблена ў boot???калі кладзе ў boot паверце, што вы рабілі без problemi.........dodge, што вы кажаце, я не я, і ніколі не capitatata але я думаю, што калі вы пакладзеце яе ў спакоі пратакол ce таксама ў паслядоўны, магчыма, выбраўшы іншы аўтамабіль, у bdm вы ўпэўненыя ў 100% ..........я запэўніваю вас, што на сення з абнаўленнямі факты есць усе пратаколы ок......раней вы маеце рацыю, тое,што некаторыя аўтамабілі трэба было прымусіць пратакол іншы, але цяпер я кажу, што 99% і ўсе ok............таксама x17 ў паслядоўны і inpeccabile,,,але са старым абнаўленне воск трохі istabilita sw(безумоўна, праблемы з windows), а цяпер новыя драйвера, новы sw і праз вас я магу запэўніць, што намі будзе вызначана ва ўсіх modi................на выступе вы сказалі, што аўтамабілі запісаныя балюча, я не кажу, лепей,,, чаму? калі ес-гэта праблема, нават не піша табе ecu..........тады мы не ўсе травы пучок, і есць машыны, якія ў паслядоўны, не вы робіце, не attrezzo...........але дэмантуюць ты ў bdm і via.........я цябе магу запэўніць, што калі я іх перадач(маркі magicmotorsport)у мяне ніколі не было праблем, і я ніколі не пасылаў за clienti..........акрамя агульных mj8, што ў дні выйдзе новае абнаўленне, але гэтыя рэчы, лагічныя ўсе новыя аўтамабілі, і мы павінны даць яму час, каб распрацаваць
Апошні раз рэдагавалася davidehfnos; 30-06-2012 ў 11:08
кожны думае як хоча !!! мяне не робяць, нават не абнаўленне, раскажыце і вы, і я гатовы паглядзець зрабіць гэта сам, мы бачым,
выдатны прадукт, кажу гэта не х рабіць рэкламы? г-Н bogdans, але я думаю, што пойдзе цалкам.