вочы, якія, як правіла, будуючы свае rel? або датчыкі намаганні, і калі ен цвярдзее рулявое кіраванне ў крывой не ? вельмі прыемны, на мой погляд, менш працуюць тыя rel? лепш ?...
вочы, якія, як правіла, будуючы свае rel? або датчыкі намаганні, і калі ен цвярдзее рулявое кіраванне ў крывой не ? вельмі прыемны, на мой погляд, менш працуюць тыя rel? лепш ?...
Але ? праўда, што ў аўтамабілях Fiat, як правіла, не рэкамендуецца выкарыстоўваць-сіці, каб пазбегнуць sovrasforzo у ўзмацняльнік руля?
Я не ўключаю ніколі-Сіці, таксама чаму? gi? нармальнае рулявое Вялікая кропка ? pi? што манеўраная... і ў любым выпадку з city актыўнага адключаецца на высокай хуткасці
Але чаму? зрабіць іп? жорсткі руль ?
Я думаю, ен хоча, каб мець каманду-й? трымальнік ў хуткасці?, як гэта адбываецца на некаторых аўто ў рэжыме? спорт або самарэгулявальная сістэмы, якія выходзяць за рамкі класічнага ўзмацняльнік руля.
у direzionalit? рулявы не мае нічога агульнага з цвердасцю...... ці , лепш сказаць, direzionalit? ? справаздачу аб / кручэння (напрыклад, ад упора да ўпора руль пу? зрабіць 3 круга , ? больш накіраваны па параўнанні з адным, што ен здзяйсняе 4)
часта змяненне ў цвердасці не мяняецца стаўленне рулявога колы, але толькі сіла яго прывад ...... так што калі скрынка кіравання ад 4 круга будзе цяжкай, заўседы застаецца скрынка, кіраўніцтва ад 4 круга .... у прынцыпе застаецца той жа дрэннае пачуцце кіравання.... (уражанне ездзіць на аўтобусе)![]()