Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40-80

Абмеркаванне: Погляд карту Альфа Gt MJET

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    але ў чым? базавыя карты? можа быць, вы маеце на ўвазе ў нм>iq?? калі вы лічыце, ен не зразумеў нават логікі працы ecu...усе пачынаецца з запыту ў пары, што вы робіце з педаллю і адноснай карту....праз розныя іншыя карты і карэкціроўкі ecu v? выбіраюць сабе колькасць паліва патрэбнае для цябе, каб мець дату, крутоўны момант і магутнасць....
    затым карту нм>iq выкарыстоўваецца эбу, каб пераўтварыць значэнне ў пары ў дызель-ці потым ісці і выбіраць колькасць дызельнага паліва, якое згодна з ўводзіць у карту час...
    Не было паведамлена ні карту, у прыватнасці, я выказаў дрэнна, калі я напісаў "з дапамогай базавай карты можна ўбачыць павелічэнне правільныя", каб паспрабаваць зразумець той крок, які ты мне растлумачыў на ўласным прыкладзе "iq і крутоўны момант, калі вы паглядзіце на мапу, нм>iq вы ўбачыце, што для 500nm ўжываюць(тэарэтычна) 100mm3 дызельнага паліва...
    таму, 1mm3 дызельнага паліва ў 5нм крутоўнага моманту...". Таму, калі на карту педаль пэўнага колькасці абаротаў у хвіліну < x+10% крутоўны момант, і гэта значэнне крутоўнага моманту застаецца ў маштабе карты iq\нм не павінен абавязкова панізіць, у той жа прамовы, карту часоў. Калі запыт на дызельнае паліва, не перавышае значэнняў, указаных у табліцы, не ? неабходна панізіць. Я памыляюся?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ідэальна падыходзіць..ты ўсе зразумеў....
    на восі часу ў вас ужо максімальны iq, што калі я правільна памятаю, павінна быць 85mm3...
    таму, калі вам не трэба больш 85mm3 дызельнага паліва не павінны дакранацца ne карту нм на iq ne карту часоў...
    зрабіце карту і затым, каб убачыць, калі впрысните на самай справе, як запыт на карту за часопіс...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    ідэальна падыходзіць..ты ўсе зразумеў....
    на восі часу ў вас ужо максімальны iq, што калі я правільна памятаю, павінна быць 85mm3...
    таму, калі вам не трэба больш 85mm3 дызельнага паліва не павінны дакранацца ne карту нм на iq ne карту часоў...
    зрабіце карту і затым, каб убачыць, калі впрысните на самай справе, як запыт на карту за часопіс...
    Усе зразумеў ? у parolone ВЕЛІЗАРНЫ

Карыстаюся вашай даступнасці? каб спытаць некалькі рэчаў, карту лямбда абмяжоўвае дызельнага паліва ў выпадку, калі суадносіны AFR не правільна? Калі ? cos? ? неабходна адрэдагаваць яго ў любым выпадку або, напрыклад, калі павелічэнне значэння iq і паветра ўведзена (так што я думаю, павялічваючы турба) пры гэтым захаваць тое ж суадносіны ў табліцы я магу не змяняць?

Я не ведаю, калі я не растлумачыў...

PS мунро яшчэ раз дзякуй, мая ? pi? curiosit?. Не ? мая прафесія, я раблю зусім іншае і абмен аўтамабіляў кожныя 10 гадоў, і мне падабаецца "ведаць" тое, што гвіда але паміж ступеністы, а іншы я забыўся многія рэчы. мой стары Брава JTD105 была зусім іншай. Я заўседы аддаю перавагу звярнуцца да каму-то галіны, каб зрабіць карту la curiosit? вучыцца ? моцны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    я забыўся... карту час мае маштаб да 80, калі я правільна памятаю.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    gpoint карту лямбда ? карта абмежаванне дызель, каб не даць "паліць" рухавік....
    усе эфекты ? карта "абмежаванне курэння"...
    у восі маюць абаротаў рухавіка і колькасці? паветра, паветра ў maf(датчык выдатку паветра), у мг.....
    апісання гэтая карта працуе ў суадносінах afr-lambda....cio? дзе 1 ? afr стехиометрической дызеля складае 14,5 да 1, што азначае, што, напрыклад, ваш рухавік усмоктвае 600 мг паветра, ecu выконваць рэжым лямбда-1 ведае, што за тыя 600 мг паветра, 14,5 часткі будуць паветра і 1 частка паліва (600/14,5=41,37 мг дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць....увагу я напісаў мг, якія мг...ecu вашага аўтамабіля працуе ў мм3 затым трэба канвертаваць ў мг / мм3..., то зрабі 600/14,5/0,85=48,6mm3.....дзе 0,85 ? каэфіцыент пераўтварэння, у залежнасці ад шчыльнасці? дызель ад модульнага? вага да аб'ем....
    гэта вы разумееце,я думаю,што лямбда больш за 1 адпавядае afr больш "худы" 14,5...значэння менш за 1 afr больш "тоўстых" 14,5...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    gpoint карту лямбда ? карта абмежаванне дызель, каб не даць "паліць" рухавік....
    усе эфекты ? карта "абмежаванне курэння"...
    у восі маюць абаротаў рухавіка і колькасці? паветра, паветра ў maf(датчык выдатку паветра), у мг.....
    апісання гэтая карта працуе ў суадносінах afr-lambda....cio? дзе 1 ? afr стехиометрической дызеля складае 14,5 да 1, што азначае, што, напрыклад, ваш рухавік усмоктвае 600 мг паветра, ecu выконваць рэжым лямбда-1 ведае, што за тыя 600 мг паветра, 14,5 часткі будуць паветра і 1 частка паліва (600/14,5=41,37 мг дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць....увагу я напісаў мг, якія мг...ecu вашага аўтамабіля працуе ў мм3 затым трэба канвертаваць ў мг / мм3..., то зрабі 600/14,5/0,85=48,6mm3.....дзе 0,85 ? каэфіцыент пераўтварэння, у залежнасці ад шчыльнасці? дызель ад модульнага? вага да аб'ем....
    гэта вы разумееце,я думаю,што лямбда больш за 1 адпавядае afr больш "худы" 14,5...значэння менш за 1 afr больш "тоўстых" 14,5...
    Без слоў.... вы з гэтым справіцца? статуя ў гасцінай майго дома

Я чытаў на іншае абмеркаванне карыстальніка з 147 120cv, што адкрываючы абмежавальнікі iq хапіла б умяшацца на картах, педалі, карты часоў у выпадку, калі адціснуць усе 80mm3 (так як шкала даходзіць да 80), у карце справа? дызель не трэба, чаму? адкрываючы абмежавальнікі ? gi? узыходжанне 100mm3, карты lamba і абмежавальнікі крутоўнага моманту. Улічваючы, што чытанне значэнняў карты педаль арыгінале есць пікі каля 390nm, такім чынам, будзе ўстаноўлена каля 80mm3 максімум. Я памыляюся?

Калі я сказаў што-то разумнае ў маіх далейшых сумневы, з'яўляюцца карты абмежавальнікі iq, дапамагаючы з іншых патокаў, думаю, што я паспрабаваў знайсці ўсе, і 4, і 2 з іх маюць значэнне, што ідзе ўзыходжанне ад 7700 ў gi? а 2 іншых маюць прамой лініі да 10000. гэтыя значэнні выказваюць межы iq у маштабе? cio? 7700 адпавядаюць 77mm3? Калі б, а што гэта я не зразумеў, як рэдагаваць, 2 абмежаванні ў 10000, я думаю-й? што рэгулюецца, калі я не буду перавышаць гэта значэнне ў мм3, а для астатніх-2, зробленыя піла не ведаю, калі павялічыць яго ў percentale або цягнуць прамой лініі. Я не ведаю, калі я добра растлумачыў мае сумневы.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    і ўсе правільна...у частцы невялікае ўдакладненне 390/5=78mm3.....80mm3x5=400nm....
    гаворка абмежавальнікі, устаноўленыя ў 77mm3 ты там...цягне прамой лініі ў 80mm3 і стоп..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Калі хочаце савета-звярніцеся да онлайн-службе форуму, што яны прафесіяналы, то на што вы пачынаеце вывучаць што-тое, і тады, магчыма, пачнеце рабіць якія-небудзь змены ў вашым імя, але, па крайняй меры, cos? пачніце з добрай базы.
    Паўтараю ? проста савет.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-01-2014 да 11:54
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў panterargento Visualizza Messaggio
    Калі хочаце савета-звярніцеся да онлайн-службе форуму, што яны прафесіяналы, то на што вы пачынаеце вывучаць што-тое, і тады, магчыма, пачнеце рабіць якія-небудзь змены ў вашым імя, але, па крайняй меры, cos? пачніце з добрай базы.
    Паўтараю ? проста савет.
    Дарэчы, мне есць ужо? бокам, для? як я ўжо казаў, я "люблю марнаваць" часу на маей машыне. Таму, для бяспекі, на малюнках усе відаць? карту онлайн-службы, улічваючы, што ? зробленыя экспертамі галіны, і я ўпэўнены, што я не дар? ніколі ніякіх праблем, але працягваць? змяніць карту TEST01, што я пачаў (і развітая, дзякуючы, галоўным чынам, у munro), каб убачыць, як паводзіць сябе аўтамабіль. Асабістага задавальнення

X манро

2 іншых абмежавальнікаў, будучы 10000 пакідаюць залатых, так што калі хочаце зрабіць тэст з шыпамі на педаль 450nm каля 90mm3, я проста разблакаваць абмежавальнік пацягнуўшы лініі ў тое значэнне 90mm3 і карэктаваць lamda. Час да 80mm3 затым я падняўся слупка і перарабіў значэння 80, як калі б яны былі 100. Каб атрымаць час для 90mm3 я думаю, адрэгулюйце ecu, выкарыстоўваючы 2 калонкі, ці я памыляюся?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-01-2014 да 11:55

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я не думаю, што вы памыляецеся, калі ты працаваў у калонцы, якая адносіцца да 80mm3 ў 100mm3....
    я думаю, што ecu interpoli два слупкі, каб даць вам 90mm3....
    у любым выпадку пытацца, хто гэта? больш мяне....

Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •