Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 46

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў горадзе осака ў раене цэнтр Visualizza Messaggio
    sostiuirlo у тым сэнсе, выдаткуйце 500 еўра ??

парады?
    добры дзень горадзе осака у раене цэнтр,ці бачыў боды-ch? я і ў дадзенай або погляд, трэба зрабіць швоў на плаце цела на баку, злева есць кампаненты легка ch? вы disaldano побач есць 2 невялікіх rel?......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    замяніць у тым сэнсе, што вазьмі ў руінах за 50 еўра, і потым крокі, змест e2p micro

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    замяніць у тым сэнсе, што вазьмі ў руінах за 50 еўра, і потым крокі, змест e2p micro
    дакладнае і лепшае рашэнне!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    дакладнае і лепшае рашэнне!!
    гэта рашэнне, па мінімальнай цане і ў тым ,заўседы праз нашы пальцы, што, што цела ў добрым стане .
    ну, адна справа проста мае ўнутры чып motorola майго цела, ці трэба глядзець што-то яшчэ?
    перамяшчэнне змесціва плануецца отпаять чып motorola майго цела і паклаў яго на тое, адышоў ад бойні?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў горадзе осака ў раене цэнтр Visualizza Messaggio
    гэта рашэнне, па мінімальнай цане і ў тым ,заўседы праз нашы пальцы, што, што цела ў добрым стане .
    ну, адна справа проста мае ўнутры чып motorola майго цела, ці трэба глядзець што-то яшчэ?
    перамяшчэнне змесціва плануецца отпаять чып motorola майго цела і паклаў яго на тое, адышоў ад бойні?
    горадзе осака ў раене цэнтр, вы можаце зрабіць копію я disaldare eprom, і паклаў яго на іншыя цела.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    якое абсталяванне трэба, каб зрабіць копію?
    на демонтажные і алавяны прыпой , або гарачага паветра????? калі вы вырашыце рухацца чып

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    upa/x-prog + станцыі гарачы паветра!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    upa/x-prog + станцыі гарачы паветра!!
    таму, калі пераходжу толькі motorola проста станцыя гарачага паветра правільна, не звяртаючыся да
    УПА ?
    але цела, адышоў ад бойні, проста майце на мой жа motorola, які вырашыў via ці трэба глядзець яшчэ?
    хто-то пісаў, што ў раене рэле' сінім я не магу знайсці тое, чым павінен быць, але я бачу, што ўсе ок-кантраляваны аб'ектыў, як вы можаце праверыць, ці, здавалася б усе зварана, як я магу зразумець гэта, здаецца, усе, што фіксуецца

ПАГЛЯДЗЕЦЬ ЎКЛАДАННЕ
    IMG_20140109_191112.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    таму, калі пераходжу толькі motorola проста станцыя гарачага паветра правільна, не звяртаючыся да
    УПА ?
    але цела, адышоў ад бойні, проста майце на мой жа motorola, які вырашыў via ці трэба глядзець яшчэ?
    хто-то пісаў, што ў раене рэле' сінім я не магу знайсці тое, чым павінен быць, але я бачу, што ўсе ок-кантраляваны аб'ектыў, як вы можаце праверыць, ці, здавалася б усе зварана, як я магу зразумець гэта, здаецца, усе, што фіксуецца

ПАГЛЯДЗЕЦЬ ЎКЛАДАННЕ
    IMG_20140109_191112.jpg
    вы гарачы паветра і saldtore з пунта-fina..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    усе залежыць ад вашай ступені падрыхтоўкі, калі вы знаемыя з заваркай, можна пераходзіць на мікра -, але калі б не вы ніколі не рабілі я табе не рэкамендую вам толькі шкоду, так што выбар застаецца за вамі, што судзіш зыходзячы з вашага знаемыя, наконт чытання і запісы я бачу, як тое, што, магчыма, калі б не вы ніколі не рабілі з невялікай дапамогі ад калег з форуму, ты не мог бы, вядома, цела, павінен быць дызель, як ваша, і прыкладна такі, нават год вырабу, калі знаходзіцеся з вашым жа кодам і перайсці бяспечна, у рэшце рэшт вы павінны толькі прайсці e2p мікра або код ключоў заўседы залежыць ад таго, што вы хочаце зрабіць, спадзяюся, што гэта было карысна для вас, адносна вашай праблемы, вы ўжо? спрабаваў актываваць з дыягназам?

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •