Не ? тое, што ты пакінуў нейкі маленькі шарык волава, які закрануў і стварыў некалькі кароткіх?
Не ? тое, што ты пакінуў нейкі маленькі шарык волава, які закрануў і стварыў некалькі кароткіх?
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
я не выкарыстаў сажалка
У прылітаваць супраціў? Аднак дазвольце мне, калі ласка, адкрыць скрынку relais ў маторным адсеку і guardagli ўнутры або паспрабуйце замяніць яго, калі ен у вас выкарыстоўваецца і доказ, я зрабіў гэта дзяліць адзін ідзе раніцай па тэлефоне з хлопцам, што ен сыходзіць з розуму ад двух дзен з вашы недахопы, вы ўбачыце, што ? поўнае аксіду
паспрабуйце з другога ecu, і гэта выпрабаванне 9!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
У гэтых выпадках варта туды, куды вы хочаце, і пераканайцеся, працы..
cio? зрабіце ўсе працэдуры, што рабілі, наадварот, у спакоі і lucidit?...
там пу? быць памылка ў любой частцы
кантактны скласці ў разетку, некалькі кароткіх у рамках ECU etc.etc.
спрабуе звярнуць інжэктар, не v? каб убачыць s? і праблема яго, або завод, або ЭКЮ,
Я зрабіў усе тое, што вы сказалі! Праверыў праводку, фарсункі правераны на стэндзе, і коды ima новыя.
Сення раніцай чароўным аўтамабіль працуе выдатна. Будуць малітвы ноч
Я толькі спадзяюся, што яна доўжыцца.
Але мне было б цікава, каб высветліць, што здарылася. Я заўважыў, што ў рамках доступу адчуваў камандаваць інжэктар
У рамках уключаны ў вас ціск у чыгуначныя магістралі і, такім чынам, не адчыняецца нават інжэктар. Проста ўзбуджае шпульку інжэктара, адкрыўшы вяртанне інжэктара ж, але не ў стане падняць шыпамі з-за преднатяга спружыны