Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 80 21-30

Абмеркаванне: Погляд карту Альфа Gt MJET

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Я паспрабаваў зрабіць некаторыя змены на падставе таго, што я зразумеў з розных абмеркаванняў, я выкарыстаў толькі драйвер ecm t не coplicarmi жыцце занадта шмат. Я веру ў некаторыя крытыкі.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-01-2014 да 22:49

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    прывітанне gpoint я не хачу, каб саманадзейна я прафесар, але вы кажаце, што гэтая карта брэх зроблены ен дадатковую плату, што робіць гэтую працу я бачачы карты краніце думаю, што lehai зробленыя вы, я растлумачу лепш, там і карту гэтак жа, як і пакласці, што я ўпэўнены, што карціна становіцца для цябе, як елку з нейкай індыкатар гарыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    прывітанне gpoint я не хачу, каб саманадзейна я прафесар, але вы кажаце, што гэтая карта брэх зроблены ен дадатковую плату, што робіць гэтую працу я бачачы карты краніце думаю, што lehai зробленыя вы, я растлумачу лепш, там і карту гэтак жа, як і пакласці, што я ўпэўнены, што карціна становіцца для цябе, як елку з нейкай індыкатар гарыць
    Прывітанне, міша, я зразумеў, я абсалютна не прымаю. Тым не менш, я зразумеў, што карту вы маеце на ўвазе, што ў пасце № 21 я зрабіў гэта сам, з нуля "883.726 TEST01.zip", а не той, які я ўставіў у пачатку абмеркавання мне, і я была гатовая "прафесіянал" наадварот "нібыта прафесіянал".
    У любым выпадку я б таксама цікава было б высветліць, дзе я памыліўся, нават для асабістага задавальнення

PS Марк не volermene нават і ты, але тыя, H-удар у вока Вядома, жарт, без крыўд.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    Нічога, h модна miriferisco да 1

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    Нічога, h модна miriferisco да 1
    Карты ў пасце N? 1 не я зрабіў, я, я ? была зробленая ў 2009\2010, калі я ўзяў машыну, і ? быў да некаторай gg таму. У любым выпадку, ніколі не мела ні адна кантрольная лямпа гарыць, я магу assicurartelo.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы там яшчэ не.....у частцы карты педаль, дзе, аднак, можна было папрасіць больш за астатніх ? дзякуй....
    lim пара....вы можаце адправіцца ў moddare ад 1250 ці 1500 аб / мін з крокам, падобныя на карту "тэст", але пасля 2500 абарачэнняў можна размежаваць таксама 30-35% больш...не f? нічога..
    карту нм>iq(колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое) не трэба яго змяніць, каб тое, што вы хочаце выцягнуць вы з вашага рухавіка...
    на самай справе, і ўзыходжанне, каб даць вам 100mm3 дызель...ты патрабаваць менш ад педалі....429,5 Нм=85,9mm3 прыкладна...і ў любым выпадку ты абмежаваны iq самы нізкі з іншых карт....і першыя з усіх карт лямбда.....
    час ўпырску па-мойму вы зусім у бок...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    вы там яшчэ не.....у частцы карты педаль, дзе, аднак, можна было папрасіць больш за астатніх ? дзякуй....
    lim пара....вы можаце адправіцца ў moddare ад 1250 ці 1500 аб / мін з крокам, падобныя на карту "тэст", але пасля 2500 абарачэнняў можна размежаваць таксама 30-35% больш...не f? нічога..
    карту нм>iq(колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое) не трэба яго змяніць, каб тое, што вы хочаце выцягнуць вы з вашага рухавіка...
    на самай справе, і ўзыходжанне, каб даць вам 100mm3 дызель...ты патрабаваць менш ад педалі....429,5 Нм=85,9mm3 прыкладна...і ў любым выпадку ты абмежаваны iq самы нізкі з іншых карт....і першыя з усіх карт лямбда.....
    час ўпырску па-мойму вы зусім у бок...
    Дзякуй манро за крытыку, на самай справе гэта быў тэст, чаму? мне не зразумелыя некаторыя адносіны. Сярод колькасці? паліва ўпырскваецца і пара запыце c'? фіксаваны каэфіцыент? У сэнсе, дзе я пісаў 429,5 Нм=85,9mm3, каб атрымаць гэтыя нм абслугоўвае каля 86mm3 дызель? Час ўпырску я спрабаваў зрабіць адносіны паміж лесвіцы, прысутнічаюць, але, магчыма, я не правільна разумею сэнс, што і ў іншых дыскусіях. Я думаў, што працягнуць час, значыць, пі? дызель.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    упэўнены, што працягнуць час, значыць, яшчэ і дызель....а на самай справе я не кажу, нідзе не наадварот..я толькі сказаў, што па мне ты з дарогі, са змяненнем часу...
    для iq і крутоўны момант, калі вы паглядзіце на мапу, нм>iq вы ўбачыце, што для 500nm ўжываюць(тэарэтычна) 100mm3 дызельнага паліва...
    таму, 1mm3 дызельнага паліва ў 5нм момант...
    паўтараю ? тэарэтычны разлік, чаму? не ўлічвае момант ўнутранага супраціву матора і гэтак далей...
    але пу? быць прынятыя для наступнай лініі логікі "усе роўна рэдагаваць"...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    упэўнены, што працягнуць час, значыць, яшчэ і дызель....а на самай справе я не кажу, нідзе не наадварот..я толькі сказаў, што па мне ты з дарогі, са змяненнем часу...
    для iq і крутоўны момант, калі вы паглядзіце на мапу, нм>iq вы ўбачыце, што для 500nm ўжываюць(тэарэтычна) 100mm3 дызельнага паліва...
    таму, 1mm3 дызельнага паліва ў 5нм момант...
    паўтараю ? тэарэтычны разлік, чаму? не ўлічвае момант ўнутранага супраціву матора і гэтак далей...
    але пу? быць прынятыя для наступнай лініі логікі "усе роўна рэдагаваць"...
    Таму, калі я разумею, з дапамогай базавай карты можна ўбачыць павелічэнне выпраўленыя. У маім выпадку, калі вы маеце на ўвазе, што я няправы, чаму? у аснове маей карце педалі крокам, які я даў, як у карту дызель, што час прывядзе мяне да значэнне pi? вышэй, чым тое, на самай справе патрабуецца?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    але ў чым? базавыя карты? можа быць, вы маеце на ўвазе ў нм>iq?? калі вы лічыце, ен не зразумеў нават логікі працы ecu...усе пачынаецца з запыту ў пары, што вы робіце з педаллю і адноснай карту....праз розныя іншыя карты і карэкціроўкі ecu v? выбіраюць сабе колькасць паліва патрэбнае для цябе, каб мець дату, крутоўны момант і магутнасць....
    затым карту нм>iq выкарыстоўваецца эбу, каб пераўтварыць значэнне ў пары ў дызель-ці потым ісці і выбіраць колькасць дызельнага паліва, якое згодна з ўводзіць у карту час...

Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •