Старонка 7 з 16 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 158

Абмеркаванне: digiprog 3

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    30
    я abonamento з фірмай, якая пасылае info на 20 мін для зняцця , у панядзелак раніцай я іду ў майстэрню , formulo запыт і табе прыкладаю на форуме з інструкцыямі бачныя , мадэратар дазваляе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    90
    я не магу табе дапамагчы , я ў такой жа сітуацыі, проста каб
    ведаць , табе колер правадоў ідзе добра?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Хлопцы, як наконт скласці спіс аўтамабіляў счытваюцца і запісваюцца праз obd? Я бачу, што гэты інструмент добра працуе толькі па obd..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў Omt Visualizza Messaggio
    Хлопцы, як наконт скласці спіс аўтамабіляў счытваюцца і запісваюцца праз obd? Я бачу, што гэты інструмент добра працуе толькі па obd..

таксама працуе і з іншымі кабелямі, трэба толькі зразумець, на што pin спасылаюцца на праводку для eprom, так і ў афіцыйным, што ў клоны, якія маюць кабелі, падлучаныя да*****

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Ок? калі не адгадае кабелі рызыка спаліць карціну або што-нешта іншае.. Калі мы робім спіс аўтамабіляў працуе праз obd мы разумеем, што парк аўтамабіляў ахоплівае без сучка і задзірынкі. Ці я памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Але, каб рады, некаторых кліентаў, я думаў я зрабіць куплю ў гэтай галіне.

Думала, digiprog 3, не больш пры неабходнасці (з улікам кошту мінімум) у tachopro толькі, каб мець інструмэнт "эскорт" для бяспекі.

Вы што думаеце? чаму? я таксама бачу шмат digimaster 3 у продаж, але як? відаць, што цана будзе добра адрознівацца...

I digiprog ўсе кабелі завышаныя? што ? добрая свідравіна на самай справе...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di raffaell0
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Паглядзець-то? аўтамабіль, які падтрымлівае OBD. Для мяне ? то прычына, па якой пу? сказаць "купля";Просты і хуткі. Астатняе, што вы f? праз нерухомае ? рашэнне зачаткавым стане, і cio? ўваходзіць у раздзел diy. Я думаю, што ўсе ў вас добра elettrauti вам не трэба ў абавязковым парадку для digiprog ісці на eeprom.
    Tachopro? А то я не зразумеў, калі gi? ce l?у вас есць ці вы хацелі б купіць. Калі вы хацелі б купіць я не бачу, чаму?. У digiprog ? pi? перадавой, чым tachopro. Заўседы, тэарэтычна. І мы гаворым пра C***я думаю ;-) Так ? усе тэарэтычныя абмеркавання.
    -Нічога якасць?
    -Нічога, абслугоўванне кліентаў
    -Нічога, update
    Рабунак у тым ліку і ў цане.
    Жарт :-)) Не заўседы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    І чаму ніхто не кажа пра тое, digimaster? Гэта сапраўды глупства, як здаецца?

Мне здаецца, што не робіць нічога з бд (ці амаль)...

Аднак repsoft трапляе кітайскі клон digiprog і з 2000euro яшчэ вы ад арыгінала :-)

шкада, што вы не зменіцца і ўсе адаптары, што шмат, і на клон не маюць рацыю: так што чакае вас у пралом :-D

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў matech Visualizza Messaggio
    І чаму ніхто не кажа пра тое, digimaster? Гэта сапраўды глупства, як здаецца?

Мне здаецца, што не робіць нічога з бд (ці амаль)...

Аднак repsoft трапляе кітайскі клон digiprog і з 2000euro яшчэ вы ад арыгінала :-)

шкада, што вы не зменіцца і ўсе адаптары, што шмат, і на клон не маюць рацыю: так што чакае вас у пралом :-D
    у digimaster 3 , Enigma з'яўляюцца igliori, як я зразумеў, папраўце мяне, калі я памыляюся, але costan спадчыны ў маіх кішэнях... для аднаўлення выдаткі, трэба зрабіць зусім трохі святога пісання ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di raffaell0
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Я ведаю, што сказаць на гэтую тэму.Я nn я думаю, што вы не можаце, гарын l інструмент толькі з о'кей і км. Як правіла, вы павінны прымусіць вас дорага заплаціць за x у гэтым.Але ты ведаеш, што ты не можаш папрасіць вельмі.Я бачыў інтэрфейсы, якія стаяць на 9000?.Не ? лепш, чым калі трымаць на вітрыне? Я разумею, l eccezzione тэхналагічных даследаванняў.Але кожныя 2 месяцы выходзіць мадэль аўтамабіля, новы.Затым купіце сення, і заўтра вы ўжо? інструмент абмежаваны. Трэба рабіць абнаўлення? Ок.Kosto?

Старонка 7 з 16 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •