я abonamento з фірмай, якая пасылае info на 20 мін для зняцця , у панядзелак раніцай я іду ў майстэрню , formulo запыт і табе прыкладаю на форуме з інструкцыямі бачныя , мадэратар дазваляе.
я abonamento з фірмай, якая пасылае info на 20 мін для зняцця , у панядзелак раніцай я іду ў майстэрню , formulo запыт і табе прыкладаю на форуме з інструкцыямі бачныя , мадэратар дазваляе.
я не магу табе дапамагчы , я ў такой жа сітуацыі, проста каб
ведаць , табе колер правадоў ідзе добра?
Хлопцы, як наконт скласці спіс аўтамабіляў счытваюцца і запісваюцца праз obd? Я бачу, што гэты інструмент добра працуе толькі па obd..
Ок? калі не адгадае кабелі рызыка спаліць карціну або што-нешта іншае.. Калі мы робім спіс аўтамабіляў працуе праз obd мы разумеем, што парк аўтамабіляў ахоплівае без сучка і задзірынкі. Ці я памыляюся?
Але, каб рады, некаторых кліентаў, я думаў я зрабіць куплю ў гэтай галіне.
Думала, digiprog 3, не больш пры неабходнасці (з улікам кошту мінімум) у tachopro толькі, каб мець інструмэнт "эскорт" для бяспекі.
Вы што думаеце? чаму? я таксама бачу шмат digimaster 3 у продаж, але як? відаць, што цана будзе добра адрознівацца...
I digiprog ўсе кабелі завышаныя? што ? добрая свідравіна на самай справе...
Паглядзець-то? аўтамабіль, які падтрымлівае OBD. Для мяне ? то прычына, па якой пу? сказаць "купля";Просты і хуткі. Астатняе, што вы f? праз нерухомае ? рашэнне зачаткавым стане, і cio? ўваходзіць у раздзел diy. Я думаю, што ўсе ў вас добра elettrauti вам не трэба ў абавязковым парадку для digiprog ісці на eeprom.
Tachopro? А то я не зразумеў, калі gi? ce l?у вас есць ці вы хацелі б купіць. Калі вы хацелі б купіць я не бачу, чаму?. У digiprog ? pi? перадавой, чым tachopro. Заўседы, тэарэтычна. І мы гаворым пра C***я думаю ;-) Так ? усе тэарэтычныя абмеркавання.
-Нічога якасць?
-Нічога, абслугоўванне кліентаў
-Нічога, update
Рабунак у тым ліку і ў цане.
Жарт :-)) Не заўседы
І чаму ніхто не кажа пра тое, digimaster? Гэта сапраўды глупства, як здаецца?
Мне здаецца, што не робіць нічога з бд (ці амаль)...
Аднак repsoft трапляе кітайскі клон digiprog і з 2000euro яшчэ вы ад арыгінала :-)
шкада, што вы не зменіцца і ўсе адаптары, што шмат, і на клон не маюць рацыю: так што чакае вас у пралом :-D
Я ведаю, што сказаць на гэтую тэму.Я nn я думаю, што вы не можаце, гарын l інструмент толькі з о'кей і км. Як правіла, вы павінны прымусіць вас дорага заплаціць за x у гэтым.Але ты ведаеш, што ты не можаш папрасіць вельмі.Я бачыў інтэрфейсы, якія стаяць на 9000?.Не ? лепш, чым калі трымаць на вітрыне? Я разумею, l eccezzione тэхналагічных даследаванняў.Але кожныя 2 месяцы выходзіць мадэль аўтамабіля, новы.Затым купіце сення, і заўтра вы ўжо? інструмент абмежаваны. Трэба рабіць абнаўлення? Ок.Kosto?