Супраціў па-мойму не важна. А калі вы пакладзеце тры толькі на халастым ходу бяспечна ? некаторыя фарсункі улічваючы, што на гэтыя машыны псуюцца часта і з задавальненнем.
Супраціў па-мойму не важна. А калі вы пакладзеце тры толькі на халастым ходу бяспечна ? некаторыя фарсункі улічваючы, што на гэтыя машыны псуюцца часта і з задавальненнем.
Няма мы казалі аб адкрыцці ўласнага, cio? калі вы пайшлі, каб зняць вечка... інжэктары перашкаджае, вы за? калі ўсе ? поспех пасля таго, як вы адкрылі блок кіравання, я паспрабаваў бы я цяпер з іншага, нават, чаму? cos? у пачатку цябе сумневы....
Калі я 6f3 без dpf і перапісаць bdm з dpf можа працаваць? Ці я павінен знайсці ідэнтычныя?
цяпер, што ricordo..su іншы lancia y быў провад у жгуте, які пайшоў у масы бок buko ўсмоктвання ...калі ласка, праверце, калі руху ў праводку адчуваеце паляпшэння..мне нават удавец іскры!!!дайце ведаць!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Праверыў праводку і фарсункі. Сення раніцай было добра, я пачаў ісці да 3но частка і выключаецца.
хто-то мае 6f3. po. hw04p 90hp з dpf?
Не ? тое, што ты пакінуў нейкі маленькі шарык волава, які закрануў і стварыў некалькі кароткіх?
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
я не выкарыстаў сажалка