я бачыў, есць два Elm bluetooth mini адзін з led і без, святлодыедныя..., каб выкарыстоўваць яго з крутоўны момант pro роўныя???
я бачыў, есць два Elm bluetooth mini адзін з led і без, святлодыедныя..., каб выкарыстоўваць яго з крутоўны момант pro роўныя???
Я лічу, што міні-версія не мае святлодыедныя від але гары led smd, убудаванымі ўнутры..мая версія mini (белы корпус з тэгамі аранжавы/сіні) гарыць, калі падлучаны.
На функцыянал? я не скарджуся, так і з пк і з тэлефонам, робіць яго працу (натуральна, дадатковыя функцыі, такія як скід падушка бяспекі etc..не назад) і да гэтага часу не вы ? спалілі, нягледзячы на тое, што ўвесь час падлучаны да порта дыягностыкі аўтамабіля ад іп? шасці месяцаў.
я паставіў іншы перамыкач,не хачу scaricasse аўтамабільны акумулятар
Калі вы выкарыстоўваеце аўтамабіль штодня, нічога не адбываецца, чаму? у рэшце рэшт паглынанне ? мінімум; наадварот, вы добра зрабілі, напрыклад, усталяваць выключальнік.
Я таксама засталося літаральна некалькі дзен, на bmw 320d няма каросты.
bt-кітайску.
Па-мойму падвышаная небяспека ? што згарыць раз'ем bt
Усе выпрабаванні, праз тыдзень з elm падлучаны без выкарыстання машыны я быў пешшу, калі вы можаце, выкарыстоўвайце перамыкач або staccatelo
Добра было б ведаць, што вы рабілі тэст расход?