Не хапае тых, для edc17
Не хапае тых, для edc17
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
выдатна!! дзякуй, хлопцы, вы былі вельмі выразна, такім чынам!!!
прывітанне, хлопцы, як вы робіце для marelli 8df? я шукаю ў сеткі, але не знаходжу нічога канкрэтнага, я думаў аб тым, каб пабудаваць яго, вы мне параіце што-то???
Калі ў вас есць жаданне і час будаваць, але пасля таго як вы прынялі manualit? у прыпой, не ? тады cos? цяжка.
Тое ж самае для denso
Таму адзінае рашэнне, і пабудаваць яго ці змяніць un9 старой серыі...
Глядзіце не трэба так будаваць, купіце vetronite меддзю, тут з маіх частак 100x70mm, я плачу 2?, зрабіце канструкцыю ланцуга з paint прыводзіць ўплываць у краме, што таксама робіць нумарныя знакі і гатова, у краму электронікі, купляеш іголак і прышчэпак для тэлевізар з плоскім экранам, абсалютна ўсе... вось і ўсе... упэўнены, што калі вы знойдзеце яго ў продажы ўжо выдатна і зроблена, і значна хутчэй...
Добры дзень, x 8df я выкарыстоўваю стары білет у cmd з кабелем зменены ў адпаведнасці з pin...
Ах, прабачце, я не схапіў... а вы думаеце, што калі-то schedino ori таму што старыя marelli, не мае такога пинов, і тады jtag
Прывітанне ўсім, заўтра я павінен чытаць marelli у 1.3 mjt ў першы раз,я, даючы паглядзець на розныя спасылкі, і я заўважыў, што харчаванне ecu ідзе дата, на грэбень і праз кабель з рознымі pin-out.Мне было цікава, цяпер, што служанка перамыкач на выснову розных pin-код,праверка з дапамогай мультиметра я заўседы харчавання 12.3 вольта больш ці менш ўвойдзе ў кантакт адкрыта, што закрыта...вядома, што адключае харчаванне кампутара толькі белы раз'ем, што на bosch выкарыстанне для харчавання адаптар для schedini спружыны.я выпадкова што-то раблю не так?я таксама усталеўваючы адаптар cdm паміж schedino спружыны marelli і пеўнік v54.рызыка што-небудзь, калі я памыляюся становішча schedino спружыны?ці не ідзе "толькі для чытання"?дзякуй усім