Першапачаткова Напісаў
tidus1985
на мой погляд, гэтыя 4 карты, у рэшце рэшт, што, здаецца, абмежавальнікі, не служаць нічога, выпрабаваныя на маей скуры даўно, толькі я ў damos, egr не зачыняецца, як на edc15, і той біт, не робіць нічога, на edc16 зачыняюцца ад гістарэзіс, дакрануўся да карты рэгенерацыі turbo і rail), а таксама авансавыя плацяжы ў працэсе рэгенерацыі, вы не затрымаўся swirl, што вы ведаеце, на гэтыя рухавікі могуць зламацца і пашкодзіць, я блок заўседы, карты педаль зменены 3000 абаротаў на нізіннай менавіта, карту час усе, як кажа манро + 50 і 100 us менавіта праполкі агарода, antipi зменены ў працэнтах ніколі не бачыў, карту cnversione дызельнага паліва перавысіла 100 мм3, калі карту часоў dsi спыняецца ў 80mm3 сапраўды бескарысна.
Ужо праглядаў некалькі карт, падобныя.
Зламаць не зламаць нічога, але не ? праца, чысты і прафесійны, калі ен павінен быў зрабіць гэта проста, есць шмат лепшых спосабаў, каб атрымаць яе, націснуўшы мета карты і ідзе moltio лепш так, чым той факт, што з турба і overboost так што, калі вы робіце дыягназ вы picchera 1.8 гэтай турбіны