Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 80

Абмеркаванне: Погляд карту Альфа Gt MJET

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196

Погляд карту Альфа Gt MJET

Прывітанне ўсім, я хацеў бы, погляд на карту, што я і зрабіў. Я ? былі сумненні аб правільнай заглушкі на сістэмы рэцыркуляцыі ог, я спрабаваў шукаць і ў старыя дыскусіі, але, па неспрактыкаванасці я не ўпэўнены, каб рабіць правільныя ацэнкі. Улічваючы, што мы вітаюцца таксама меркаванні на карту, проста каб зразумець, ці есць ? зрабіў добрую працу, што не ўплывае на тэрмін службы машыны. Я спадзяюся, што вашыя думкі мне дапамогуць зразумець што-то ў пі?, так што вы можаце паспрабаваць стварыць з ад 0 з маімі здольнасцямі
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-01-2014 да 15:17

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    калі ласка, праверце з дапамогай дыягностыкі, калі яна рухаецца!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я кажу, што працягвае працаваць у egr зачынены, такім чынам у файле.....
    хоць, здаецца, дакрануўся да switch-off...
    аднак, ад кантролю, ад таго, дзе вы звычайна выключае egr не ? было зроблена нічога...
    на карце дзве рэчы або тая, што табе супастаўляецца ен усе зразумеў гэтага ecu..
    ці не зразумеў нічога, як гэта працуе...
    некаторыя рэчы з'яўляюцца спрэчнымі паглядзець час ўпырску incremetati 100 кропак p? усюды і карты, duty cycle n75 павялічваецца на 5-6% у дадатак у вас 170 mbar яшчэ на картах turbo, праўда ? ўласныя..
    карты лямбда-павышэнне замест таго, каб быць зніжаны....
    некаторыя карты з драйвера? тады я incuriosiscono....
    чаму я кажу, што ці ен зразумеў усе, альбо нічога....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    на мой погляд, гэтыя 4 карты, у рэшце рэшт, што, здаецца, абмежавальнікі, не служаць нічога, выпрабаваныя на маей скуры даўно, толькі я ў damos, egr не зачыняецца, як на edc15, і той біт, не робіць нічога, на edc16 зачыняюцца ад гістарэзіс, дакрануўся да карты рэгенерацыі turbo і rail), а таксама авансавыя плацяжы ў працэсе рэгенерацыі, вы не затрымаўся swirl, што вы ведаеце, на гэтыя рухавікі могуць зламацца і пашкодзіць, я блок заўседы, карты педаль зменены 3000 абаротаў на нізіннай менавіта, карту час усе, як кажа манро + 50 і 100 us менавіта праполкі агарода, antipi зменены ў працэнтах ніколі не бачыў, карту cnversione дызельнага паліва перавысіла 100 мм3, калі карту часоў dsi спыняецца ў 80mm3 сапраўды бескарысна.

Ужо праглядаў некалькі карт, падобныя.

Зламаць не зламаць нічога, але не ? праца, чысты і прафесійны, калі ен павінен быў зрабіць гэта проста, есць шмат лепшых спосабаў, каб атрымаць яе, націснуўшы мета карты і ідзе moltio лепш так, чым той факт, што з турба і overboost так што, калі вы робіце дыягназ вы picchera 1.8 гэтай турбіны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    на мой погляд, гэтыя 4 карты, у рэшце рэшт, што, здаецца, абмежавальнікі, не служаць нічога, выпрабаваныя на маей скуры даўно, толькі я ў damos, egr не зачыняецца, як на edc15, і той біт, не робіць нічога, на edc16 зачыняюцца ад гістарэзіс, дакрануўся да карты рэгенерацыі turbo і rail), а таксама авансавыя плацяжы ў працэсе рэгенерацыі, вы не затрымаўся swirl, што вы ведаеце, на гэтыя рухавікі могуць зламацца і пашкодзіць, я блок заўседы, карты педаль зменены 3000 абаротаў на нізіннай менавіта, карту час усе, як кажа манро + 50 і 100 us менавіта праполкі агарода, antipi зменены ў працэнтах ніколі не бачыў, карту cnversione дызельнага паліва перавысіла 100 мм3, калі карту часоў dsi спыняецца ў 80mm3 сапраўды бескарысна.

Ужо праглядаў некалькі карт, падобныя.

Зламаць не зламаць нічога, але не ? праца, чысты і прафесійны, калі ен павінен быў зрабіць гэта проста, есць шмат лепшых спосабаў, каб атрымаць яе, націснуўшы мета карты і ідзе moltio лепш так, чым той факт, што з турба і overboost так што, калі вы робіце дыягназ вы picchera 1.8 гэтай турбіны
    Я сапраўды уражаны... не ведаю, што сказаць. Я не эксперт, таму не магу судзіць, я не ведаю вашага вопыту, але і з іншых дыскусій, у якіх вы прымалі ўдзел, я ўпэўнены, што вы разумееце, што вы кажаце. Так што, калі ўжо? вы двое дасце мне гэтыя ацэнкі пачала хвалявацца. Чакаю яшчэ думкі, а то я бачу, шукаць рашэнне.

PS адзінае доказ, якое я зрабіў некалькі месяцаў таму ? з МНС, каб праверыць ціск турбо, я не думаю, што калі-небудзь дасягнула 1,8 Бар. Аднак атакі recorder, і я раблю круг, каб быць у гэтым упэўненыя.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    для мяне.... бачылі карту па-ранейшаму працуе l egr пункту off іх не крануў, і месца больш наперад факты, пошук, знайдзіце іх, так і іх асоб для prox раз!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў carlo abarth Visualizza Messaggio
    для мяне.... бачылі карту па-ранейшаму працуе l egr пункту off іх не крануў, і месца больш наперад факты, пошук, знайдзіце іх, так і іх асоб для prox раз!!
    Я шукаў, калі б я мог знайсці што-то ў розных абмеркаваньнях на форумах, я знайшоў адрасы 2 крывых змяніць, каб выключыць магчымасць рэцыркуляцыі АДПРАЦАВАЎШЫХ газаў. Я зрабіў некалькі тэстаў, але я хацеў бы вашае меркаванне.

PS у Цяперашні час з карту, што я выклаў я не памылкі або кантрольныя лямпы гараць, ? можаце быць у гэтым стане, хоць я, здаецца, зразумеў, што сістэмы рэцыркуляцыі ог не ? выдалены правільна? Я таксама фланец, які закрывае фізічна канал.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    карта зробленая без палітыкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    А карту......і без мастацтва, ні частку!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    А карту......і без мастацтва, ні частку!!
    Чытаючы гэтыя каментары я вырашыў зняць яго як мага раней, улічваючы, што ў мяне egr фланцевый я спрабаваў зрабіць карту з EGR Off, вы можаце праверыць, калі я не мае рацыю?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-01-2014 да 09:55

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •