Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31 35 35
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Omt Visualizza Messaggio
    Хлопцы... Нічога! Я паспрабаваў зачыніць cn ліст, але не ? нічога не змянілі. Не ? x у выпадку, калі ў выключных выпадках хто-то можа даслаць мне файл крычы, што я не магу спампаваць? Дзякуй
    калі вы чыталі правілы, вы ведаеце, што гэта забаронена, такое паводзіны, як з вашага боку, што на тых, хто паставіць у распараджэнні гэтага правілы былі напісаныя, каб выконваць іх, у адваротным выпадку гэта было б страчанае час.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    І правільна, cos?. З павагай

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    На тое, што рухавік мне прыйшлі мазалеў на фазе.. каленчаты вал, як правіла, ідзе ў крок з падтрымкай, восі х ў cammes знак c'?.

У рэшце рэшт, і рухавік прыліву td...�
    выбачайце contraddirti але на дрэве ў cammes (16 клапанаў), і няма абсалютна ніякіх прыкмет, што нам неабходныя капейкі, такім чынам, вы не можаце быць упэўненыя этапы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Ugoboss, леві, дзве шапкі і выкарыстоўвае інструменты 1.2 16v fiat або 1.3 mjt і 2 восі ў cammes знаходзяцца ў стадыі. Затым на вал рухавіка, у вас есць пазу, які знаходзіцца ў стадыі супадае на пазу трымальніка карэннага сальніка. Адзінае, што пу? адбыцца ў выпадку "не ў фазе" і " schiavettamento прызматычнай шпонкі шасцярні каленчатага вала. Калі я машыну паўторна праверыць, то. Дзякуй x парады трэба.
    У бліжэйшы час
    Прывітанне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Ugoboss, леві, дзве шапкі і выкарыстоўвае інструменты 1.2 16v fiat або 1.3 mjt і 2 восі ў cammes знаходзяцца ў стадыі. Затым на вал рухавіка, у вас есць пазу, які знаходзіцца ў стадыі супадае на пазу трымальніка карэннага сальніка. Адзінае, што пу? адбыцца ў выпадку "не ў фазе" і " schiavettamento прызматычнай шпонкі шасцярні каленчатага вала. Калі я машыну паўторна праверыць, то. Дзякуй x парады трэба.
    У бліжэйшы час
    Прывітанне
    у гэтым выпадку тады выкарыстоўвайце шаблоны, нават калі яны не супадаюць з яго, і з верагоднасцю 99% вы павінны быць на месцы, аднак, вы можаце кантраляваць толькі дрэва, сліва, але не тое, ўсмоктвання і я магу гарантаваць, што і поспех' і' перасунуць cammes ўсмоктвання, паварочваючы шестерню за дадзены chiavella але і " паставіць ціск.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •