Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 35

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Я раблю блытаніны.... пасля гэтага, каб выдаліць правільна egr: павелічэнне на 250 пунктаў значэння 1c4b08 ў 1c4b38 і 1c4bd4 ў 1c4c04.
    Каб зрабіць egr актыўная, а не:
    ад 1c4b70 ў 1c4b72 + 3500 пунктаў. (+100%)
    Ад 1c4b74 ў 1c4b86 + 4000 ачкоў (+100%)
    Ад 1c4c3c ў 1c4c3e + 3000 балаў (+100%)
    Ад 1c4c40 ў 1c4c52 + 3500 пунктаў ( + 100%)
    Правільна? Я правільна зразумеў? Дзякуй х-час, што ты мне прысвячаюць!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    я ведаю, што ў гэтай дыскусіі мы пайшлі не па тэме. Вы просіце крычы, і калі даступна, то карыстачу даецца, каб вырашыць любыя праблемы, мы стараемся стварыць абмеркаванне ў раздзелах падыходзяць, такім чынам, што застаецца і следу для ўсіх.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Выбачайце, Леандра 89, я шукаў толькі raccapezzarmi аб тым, як кіраваць файламі. Я не хацеў ствараць блытаніны.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Хлопцы... Нічога! Я паспрабаваў зачыніць cn ліст, але не ? нічога не змянілі. Не ? x у выпадку, калі ў выключных выпадках хто-то можа даслаць мне файл крычы, што я не магу спампаваць? Дзякуй

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Omt Visualizza Messaggio
    Хлопцы... Нічога! Я паспрабаваў зачыніць cn ліст, але не ? нічога не змянілі. Не ? x у выпадку, калі ў выключных выпадках хто-то можа даслаць мне файл крычы, што я не магу спампаваць? Дзякуй
    калі вы чыталі правілы, вы ведаеце, што гэта забаронена, такое паводзіны, як з вашага боку, што на тых, хто паставіць у распараджэнні гэтага правілы былі напісаныя, каб выконваць іх, у адваротным выпадку гэта было б страчанае час.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ваша праблема не з egr, файл, які вы даслалі яму egr зачынены і пазней, калі ў вас зачыненыя з ліст я б сказаў, што ты выключаны з праблем, у цябе дыягназ? і першае, што трэба зрабіць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Ugoboss, вы маеце рацыю, кажучы, што ліст я выключаная, але, не знайшоўшы праблемы, я хацеў паспрабаваць, як святы Тамаш з файл-крычы. Дыягназ я зрабіў-й? раз з дапамогай розных інструментаў. Я даваў няспраўнасць сістэмы рэцыркуляцыі ог. Resetto усе, усе, і не з'яўляецца больш? сярод памылак. Праблема ў сістэмы рэцыркуляцыі ог (і cio? што не быў зачынены правільна карту) я ? было зроблена ласкава звярніце ўвагу, тут, на форуме, ад вас пасля таго, як размясціў файл mod праверана. Праблема, што замест машыны ? што стукае, як быццам быў крануты, загадзя, паліць і не мае вылет гатовы. Кантроль труб, інтэркулер, свечкі напальвання, турбіна, фаза, шайбы фарсунак, думаючы, sfiatassero але нічога, я чышчу сістэмы рэцыркуляцыі ог, заглушка egr, кантроль розных датчыкаў і маю впускного калектара і інш...але нічога! Вось і ўсе, я шукаў файл крычы, каб параўнаць яго з тым знайсці ніжэй.
    Дзякуй і прывітанне

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    параўноўваючы свой файл з врі я заўважыў, што змянілі раена dtc, можа быць, што, калі есць памылкі не выходзіць на дыягностыку, колькі ен км машыну, праверылі фазы з яго шаблонаў, вы праверылі нават перадач менш, чым на вале рухавіка, што не перанесла парушэнне збожжа цэнтравання.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Гэта-тое, чаму? не выходзіць нічога ў дыягназ!! Этап з капейкі я не пад кантролем...сказаць праўду? шаблоны для гэтай машыны я ніколі не купіце. Я зрабіла cos? так шмат, што ў мяне ніколі не было неабходнасці купляць іх. Мне ведае? што я павінен ўкласці хоць на гэты інструмент!! Аўтамабіль мае 130.000 км...у тэорыі. На практыцы я ведаю, што ў дадатак да карце змянілі нават кіламетраў. Шасцярню ўніз, я не праверыў, чаму? сінці я не ўпала.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Omt Visualizza Messaggio
    Гэта-тое, чаму? не выходзіць нічога ў дыягназ!! Этап з капейкі я не пад кантролем...сказаць праўду? шаблоны для гэтай машыны я ніколі не купіце. Я зрабіла cos? так шмат, што ў мяне ніколі не было неабходнасці купляць іх. Мне ведае? што я павінен ўкласці хоць на гэты інструмент!! Аўтамабіль мае 130.000 км...у тэорыі. На практыцы я ведаю, што ў дадатак да карце змянілі нават кіламетраў. Шасцярню ўніз, я не праверыў, чаму? сінці я не ўпала.
    выбачайце, але вышэй вы сказалі, што вы праверылі фазы, але без капейкі, як вы гэта зрабілі?

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •