Старонка 28 з 54 PrimaПерад ... 18262728293038 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 271 да 280 у 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di kingsnake
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    для таго, каб не разагнаць info..
    Для лямбда-зонда і dpfoff глядзець па адрасе
    1de0f6
    0 няма dpf няма датчыка
    1 dfp вы зонда
    2 no dpf вы зонда
    глядзець у 8 біт
    але гэты біт паўнамоцтвы выключыць датчык і dpf, то чаму? каб зрабіць defap трэба чапаць-й? карты, калі трэба перамясціць значэнне апошняга?

Citazione Першапачаткова Напісаў obi_wan Visualizza Messaggio
    Прывітанне.

Я, паведаміўшы для выдалення dpf на маей Croma mjet 120cv.
    Ад таго, што я чытаў, я павінен прыняць пад увагу, біт:
    1de0f6
    і ўсталяваць на 2 (у маім выпадку)
    Пакуль тут усе гладка.
    У ori чытаць ecu з ecm я бачу, што той біт ? gi? 0, што адпавядае няма dpf і няма lamda.
    Можна?
    Я я няправільна нешта?

Дзякуй
    Ўвагу, чаму? у залежнасці ад ecu, напрыклад, на 147 150cv 298 778 біт знаходзіцца па адрасе 1de032

Прывітанне, хлопцы, ? ад p? што я, пляснуўшы на Damos edc16c39, мне было цікава, калі можна было праз switch ў карту адключыць датчык выдатку паветра на гэтай машыне, вы ведаеце што-то аб гэтым?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 04-01-2014 да 20:05

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў kingsnake Visualizza Messaggio
    але гэты біт паўнамоцтвы выключыць датчык і dpf, то чаму? каб зрабіць defap трэба чапаць-й? карты, калі трэба перамясціць значэнне апошняга?

Ўвагу, чаму? у залежнасці ад ecu, напрыклад, на 147 150cv 298 778 біт знаходзіцца па адрасе 1de032

Прывітанне, хлопцы, ? ад p? што я, пляснуўшы на Damos edc16c39, мне было цікава, калі можна было праз switch ў карту адключыць датчык выдатку паветра на гэтай машыне, вы ведаеце што-то аб гэтым?
    не ўсе так проста, як вы думаеце, адключыць датчык выдатку паветра... тады з якой мэтай? на edc 15 вы можаце зрабіць, калі не памыляюся, то на edc 16...хм...я баюся, што і не так просты....

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Citazione Першапачаткова Напісаў voglioimparare Visualizza Messaggio
    не ўсе так проста, як вы думаеце, адключыць датчык выдатку паветра... тады з якой мэтай? на edc 15 вы можаце зрабіць, калі не памыляюся, то на edc 16...хм...я баюся, што і не так просты....
    Калі вы апынецеся супаставіць з jtdm магутнасцю 150 к.с., якія працуюць у дыяпазоне 2,4/2,5 стацыянарныя з 2260 паверце, што можа спатрэбіцца

І я ? давялося ў мінулым
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-01-2014 да 14:08

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    тут месца, напрыклад, адключыць датчык выдатку паветра, падзяку вам jacktheripper2, што яна дапамагла мне вызначыць, switch off і выдаліць idtc, так цяпер я без датчык выдатку паветра, і ў мяне не памылкі, тэмпература счытваецца -40?, адзіная загваздка ? што ен больш не працуе круіз-кантроль!! верагодна, для рэгулявання запыце пара выкарыстоўвае некаторыя дадзеныя ад датчык выдатку паветра, хто-небудзь ведае, як выправіць праблему?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    тут месца, напрыклад, адключыць датчык выдатку паветра, падзяку вам jacktheripper2, што яна дапамагла мне вызначыць, switch off і выдаліць idtc, так цяпер я без датчык выдатку паветра, і ў мяне не памылкі, тэмпература счытваецца -40?, адзіная загваздка ? што ен больш не працуе круіз-кантроль!! верагодна, для рэгулявання запыце пара выкарыстоўвае некаторыя дадзеныя ад датчык выдатку паветра, хто-небудзь ведае, як выправіць праблему?
    Tidus я, я ведаю, вы cosi

прабачце, і зрабіў сапраўды гэтак жа eooremio і справядліва !!!
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-02-2014 да 21:39
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Прывітанне Думку, дзіўным, не ад каго памылка з круіз-кантроль..
    Ps: магчыма, які-то раз, будзьце што-то для сябе..
    Гэты біт паказвае, проста калі на машыне ? усталяваны ці не датчык выдатку паветра, паставіўшы яго ў 0 аўтамабіль думае, што гэта не так, і ніколі не быў усталяваны і, каб чытаць масу паветра вымяраецца зша розных карт, у тым ліку VE, ціск турбо, IAT і што-то іншае.

Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    нават калі не c'?выходзіць, нічога аб чым вы спрачаліся, пры....я хацеў спытаць,...але ў гэтым пратэктар не вы ? казалі яшчэ шмат карт і абмежаванне для edc16c.....першае, што прыходзіць на розум ? тое, што вядома sw, на некаторыя файлы, называецца:"запытаны крутоўны момант на кола", што, калі я не памыляюся ? карту карэкцыі, каб пара ў функцыі тэмпературы рухавіка...
    мне было цікава ? жаданую рэч ці не c'? трэба распавядаць гэтую карту cos? як і з іншымі...
    Я звычайна на навобмацак па тэмпературы рухавіка 70 градусаў, апошнія 5 біт на кожны выгіб, як правіла. З маіх сяброў яны таксама ўвод 0-плоская, здаецца, што трохі твар. ? шчыра кажучы, не думаю, што моцна зменіцца, чаму? паставіўшы яго ў 0 павінна змяніцца шмат.
    Замест гэтага мяняецца ўсе-гаворка, хто-то зрабіў некалькі тэстаў з preiniezioni? Ад таго, што я зразумеў, preiniezioni памяншаюць ignition затрымкі, затрымка паміж ўпырску і згарання, для? я не разумею, чаму? я чытаў, што, у сваю чаргу, павялічвае тэрмін службы ў цэлым згарання. Тое, што есць? ад таго, што я зразумеў, толькі загадзя, і час preiniezione, pi? што справы. Хто-тое, што зрабіла некалькі тэстаў?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-02-2014 да 21:40

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Я не магу спампаваць файл, і з дапамогай мабільнага тэлефона, што аўто мы гаворым?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    edc16c39 ў jtdm 120cv 147

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    edc16c39 ў jtdm 120cv 147
    шоў! Ці можаце вы сказаць мне адрасы паглядзець і зьмяніць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Прабачце, у мяне есць сумневы на біт defap на croma еўра 4+DPF, калі вы хочаце выключыць DPF, мне здаецца, што дастаткова толькі таго, на гэты тып ecu\машына. Але ? абавязкова вазьміце яго ў 0, ці я магу ўсталяваць яго на 2, як і любы еўра 4 без DPF? Якія перавагі вы павінны выключыць нават lamba? Я кажу за невуцтва, я проста хацеў зразумець розніцу.

Старонка 28 з 54 PrimaПерад ... 18262728293038 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •