Дзе я магу знайсці праграму і кабель witech для амерыканскіх аўтамабіляў fiat . Fiat freemont , lancia voyager і г.д.
Дзе я магу знайсці праграму і кабель witech для амерыканскіх аўтамабіляў fiat . Fiat freemont , lancia voyager і г.д.
У witech і поўную дыягностыку з vci-pod etc, якая пастаўляецца толькі з fiat, калі вас цікавіць цяперашняя цана ? 5000€ + падпіска x абнаўленне.. дыягназ вельмі эфектыўным для гэтых аўтамабіляў, а таксама kts bosch..
Цярпенне і цнота моцных..
Я паглядзеў на "p"? вакол.Delphi 2013.3 падтрымлівае freemont. 2011/2012/2013 з OBD 16pin
Вы таксама autocom абнаўленне старога 2013.1 ? ...тады вы павінны ведаць, што вы хочаце зрабіць, калі толькі дыягностыка ці яшчэ
Прабачце, але не d?згодны, што вы робіце мала. З?autocom або delphi робіш. Функцыі з'яўляюцца,па сутнасці, толькі, што ад машыны да машыны мяняюцца магчымасці. Я думаю, што ен толькі робіць дыягностыку. Трэба вывучыць яго добра. Што-то я не ? параўнаем усе незлічоная колькасць аўтамабіляў, якія падтрымлівае.
Калі дыягназ ўжо? і добра, каб? ? таксама цікава, калі гэта ўваходзіць у падушка бяспекі ,esp etc