Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120

VW Golf VI 2.0 TDI праблема матылек

Добры вечар, я ў майстэрні на golf VI з код памылкі p2009, уласцівыя матылек, на жаль, texa не кажа мне, яшчэ і колл-цэнтр ? зачынены да 7 студзеня? кліент хацеў бы рашэнне праблемы, калі каму-небудзь ? выпадкова гэтая памылка мне можа сказаць, што правяраць, чаму? яны вырашыліся кінуцца на корпусе дросельнай засланкі або датчык выдатку паветра памылку адлюстраванне.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    дросельныя засланкі з прывадам праблем, яны заўседы есць дадзеныя, я sostituerei, што і controllerei, што не ўскочыў і нават яго засцерагальнік.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Згодны цалкам ugoboss з'яўляюцца матылькоў, якія маюць патрэбу, або кароткага замыкання з-за трапленні масла, лаўровы ліст, унутранай і паломкі шасцярні, праверыў засцерагальнік, як правіла, скача і не робіць вам далека нават вентылятары
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    я зрабіў 2 тыдні таму я замяніў корпус дросельнай засланкі, так як я знайшоў басейн алею ўнутры электрычнай часткі. У маім выпадку засцерагальнік быў у парадку. Заменены клапан скіду памылкі і машына ? вярнулася як новая

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Я, як пісаў раней, двухстворкавы клапан можа таксама даць вам іншыя памылкі, я іх мела з P2112 і іншыя, але гэтую праблему ? амаль заўседы іх або каля egr...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Прывітанне rts, у мяне была такая ж праблема з такім жа памылка на гольф 6 з серыі эбу bosch edc17p14 і год гэтыя праблемы і ліквідаваць скід ўсіх параметраў, так і egr, а таксама электрарухавік прывада дросельнай засланкі, то навучанне ўсе 2 рэчы згадана...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    выключыць матылек ад эбу, і ў вас больш праблем!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    Ок, тады сення я чысты, як матылек, што egr і пераўсталюе ўсе, скід памылкі, кліент не хацеў купляць новы, і нават не мой начальнік, то як ? выключыць, што яны хочуць выключыць яе з эбу, у любым выпадку мы далі машыну на тэст пару дзен, а потым aggiorner? абмеркаванне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    ок!!!!!!!!!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    выключыць матылек ад эбу, і ў вас больш праблем!!!!
    Пакорліва я прашу, і я прашу прабачэння за маю адсутнасць веды многіх рэчаў...я spighi як гэта зрабіць?? Або лепш, што вы выкарыстоўваеце, каб дабрацца да выключэння функцыі??

Gick...я ведаю, што праз некалькі дзен вяртаецца, я кажу з вопыту...? поспехі.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •