Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Абмеркаванне: Парады пачаткоўцам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    у ktag, што робіць яго альбо jtag, што bdm і інструмент для праграмавання ў школе, адкрыўшы блок кіравання, гэта для рэзервовага капіявання і бяспекі для аўтамабіляў, якія не могуць быць прачытаныя/запісаныя ад серыйных.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    усе ? дакладна,але тое, што ў мой вопыт певень да школы з пратаколамі ў jtag ? значна вышэй, чым ktag, чаму? певень вызначае працэсар і, адпаведна, працуе, у той час як ktag няма і загадзя,і калі не прызнае яго, як мадэль, або варыянт не ідзе наперад перапрацоўкі ecu таксама, а певень ідзе...........паспрабуйце
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    8
    я хацеў бы паспрабаваць ECM я дзе-то чытаў, што ? вельмі інтуітыўна працаваць... думкі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў alcapace Visualizza Messaggio
    я хацеў бы паспрабаваць ECM я дзе-то чытаў, што ? вельмі інтуітыўна працаваць... думкі?
    Так, ен вельмі просты графічны інтэрфейс. Але вазьмі з легкасць імя, што ад карты.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    22
    прывітанне, вы на самой справе ecm ? вельмі універсальны і просты ў выкарыстанні, titanium працуе ўжо на карту з рэальных значэнняў, у той час як ecm2.1 даваў іншыя значэнні, і вы маглі пераблытаць, калі controllavamo прыросту ў %, калі не selezionavi рэальныя значэння.Затым тытан мае аўтаматычны выбар драйвера, такім чынам, вельмі палягчае працу, таксама дазваляе кантраляваць працу нават у з 2d графікай, выразна і інтуітыўна зразумела.Адзінае, што, як сказаў Biondo83 не заўседы дадзена імя карты супадае? я думаю, што для тых, хто паглыбляецца ў гэтай галіне ecm як першы крок, як праграмнае забеспячэнне для рэдагавання файла. прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    8
    дзе я магу спампаваць версію надзейнага і функцыянальнага 100% ECM?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў alcapace Visualizza Messaggio
    дзе я магу спампаваць версію надзейнага і функцыянальнага 100% ECM?
    калі вы не чыталі правілы, я заклікаю цябе зрабіць гэта, так як забаронена пісаць тое, што вы толькі што напісалі вы,у наступны раз будзе' прыняць прапанову закон не дапускае невуцтва.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •