на маей кропцы 1.9 jtd з фіксаванай геаметрыі, розніцу вы адчуваеце,што нашмат больш плыўным і гатовы, і variandola нават ледзь адчувае розніцу! здаецца, кнопка спорт, актыўны!
на маей кропцы 1.9 jtd з фіксаванай геаметрыі, розніцу вы адчуваеце,што нашмат больш плыўным і гатовы, і variandola нават ледзь адчувае розніцу! здаецца, кнопка спорт, актыўны!
я не ведаў, што punto 1.9 jtd б фіксаванай геаметрыі з электронным кіраваннем рухавік ?? 105 hgt? multijet?
мая ? euro3 1.9 jtd ад 86cv, кантроль праз pierboug кіруецца ад ecu з картай turbo, а таксама duty cicle у westgate.
гэтыя пункты не разумее да ўчорашняга дня hodomandato і адказ быў ke вы не можаце праверыць...у гэты момант ен можа ці не можа??
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
думаеце вы, а ? адна c7? таму што крэсла час таму 105 jtd 1.9 edc15c5 мне здаецца, і меў турбіна фіксаванай геаметрыі ў замкненай
вы мой ? edc15c7, год 2002: кропка 86cv турба ? электронны geo.фіксаваны) з pierbourg кіруецца ад ecu, замест таго, 80cv turbo ? кіраўніцтва, як jtd105cv, на 105л.з карту c'? але не загадвае нічога!
на fiat/alfa etc, залежыць ад ўраджаю, з 2002 года ў cio? euro3 усе электронныя
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 28-12-2013 да 23:47
госпада
-nimex
-angelolsp
-tidus1985
я запрашаю вас прачытаць назву, перш чым пісаць у абмеркаванне з далекая, таму што я хачу па-сапраўднаму трымаць гэты форум з усімі яго абмеркаванне чыстыя, а вось для вас першы і апошні, нагадаем, не афіцыйны наступнага буду вымушаны прыняць меры, афіцэраў,няма, і цалкам магчыма, што ў любой дыскусіі патрабуецца няня, што вы павінны выправіць,або за тое, што няправільна раздзеле,або, што напісаў не па тэме або спам і т. д. і т. п., хлопцы трохі супрацоўніцтва будзе прыемным.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Атрымаў ...sccusate і добрую працу
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Прашу прабачэння, для l off topic
Аб часе overboost я таксама выпрабаваў, што павелічэнне занадта сур'езным таму пайсці, і нават вельмі, чым карту мэта,то я бачу змены толькі на аўто, дзе ? можна кантраляваць ціск турбо праз манометр або, па крайняй меры, з u-дыягназ
spett. msport, я сапраўды, я пачаў з гэтай тэмы, але мне яны доўгі час па-за тэмы.
дзякуй