прывітанне ўсім, я кінуўся да****густы ў гэты новы свет, гледзячы на што-то вакол, я пачаў маляваць першую карту зрабіў аднаму, так? ен быў незадаволены ад папярэдняга карту зрабіў адзін, што падрыхтоўка можа быць, разумее менш, чым я, вядома, я нікому не але, убачыўшы яго, як вы ведаеце, шмат рэчаў, якія не ходзяць яшчэ, нават egr зачынены, і калі я правільна зразумеў, зрабіў гарачы старт з праграмай ..
Аднак мы прыйшлі да нам карту л я загружаны ўжо на машыне, чаму? мне сказалі, што вы не павінны рызыкаваць, чаму? мы кажам, што ? карта soft .
Мой сябар ? застаўся задаволены? я, вядома, я спытаў у яго адрозненні, і я сказаў тое, што я змяніў, я лепш на нізкіх замест іншы ідзе лепш на высокіх абарачэннях, і то, калі я правільна чытаць на форуме гэтыя аўтамабілі маюць абмежавальнік на 200 . я сказаў, што з гэтай карты рабіў яшчэ, я заўважыў учора, што ў яго трэба і згадваць тое блок кіравання ? былі закрануты крывой з драйвераў, якія я не ведаю, я думаў, як абмежавальнік гэтага я не ведаю, для дакладнасці .
Я хацеў бы з часам навучыцца не прэтэндую, вы, ведаючы, як зрабіць усе і адразу, спадзяюся, у дапамозе каго-то, і нейкі намек ? магчыма, вось і ўсе, апошняе, што я змяніў l гарачы старт? c'? праблема, што я не вельмі добра зразумеў, як падняць крывой, хоць я вырашаць гэтае пытанне ў іншай дыскусіі, я дзякую вас загадзя
файл ori выдалены