Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 51

Абмеркаванне: думку карта audi 1.9 105 л.з.

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120

думку карта audi 1.9 105 л.з.

прывітанне ўсім, я кінуўся да****густы ў гэты новы свет, гледзячы на што-то вакол, я пачаў маляваць першую карту зрабіў аднаму, так? ен быў незадаволены ад папярэдняга карту зрабіў адзін, што падрыхтоўка можа быць, разумее менш, чым я, вядома, я нікому не але, убачыўшы яго, як вы ведаеце, шмат рэчаў, якія не ходзяць яшчэ, нават egr зачынены, і калі я правільна зразумеў, зрабіў гарачы старт з праграмай ..
    Аднак мы прыйшлі да нам карту л я загружаны ўжо на машыне, чаму? мне сказалі, што вы не павінны рызыкаваць, чаму? мы кажам, што ? карта soft .
    Мой сябар ? застаўся задаволены? я, вядома, я спытаў у яго адрозненні, і я сказаў тое, што я змяніў, я лепш на нізкіх замест іншы ідзе лепш на высокіх абарачэннях, і то, калі я правільна чытаць на форуме гэтыя аўтамабілі маюць абмежавальнік на 200 . я сказаў, што з гэтай карты рабіў яшчэ, я заўважыў учора, што ў яго трэба і згадваць тое блок кіравання ? былі закрануты крывой з драйвераў, якія я не ведаю, я думаў, як абмежавальнік гэтага я не ведаю, для дакладнасці .
    Я хацеў бы з часам навучыцца не прэтэндую, вы, ведаючы, як зрабіць усе і адразу, спадзяюся, у дапамозе каго-то, і нейкі намек ? магчыма, вось і ўсе, апошняе, што я змяніў l гарачы старт? c'? праблема, што я не вельмі добра зразумеў, як падняць крывой, хоць я вырашаць гэтае пытанне ў іншай дыскусіі, я дзякую вас загадзя

файл ori выдалены
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 29-12-2013 да 23:58

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    файлы крычы павінны быць уведзеныя ў банк дадзеных, калі не было ўжо, у абмеркаванне варта уставіць спасылку з нумарам посту

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    у прабачце, файл л я ўвайшоў сваім " я", таму мы зараз пастаўлю спасылку http://www.professionalchiptuning.ne...21-a3-s3/page4
    пост n 38

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    можна павялічыць яшчэ як лигроин, што турба, гарачы старт першыя дзве крывыя alzale, як трэці, па меншай меры, вышэй 950 пунктаў.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    можна павялічыць яшчэ як лигроин, што турба, гарачы старт першыя дзве крывыя alzale, як трэці, па меншай меры, вышэй 950 пунктаў.
    дзякуй за дапамогу, я чытаў, што вакол турбіны ? пяшчотная так, каб не даць больш за 100 кропак, а затым для l гарачы старт я напісаў у пачатку, што я павінен падняць дзве крывыя каля 900, але я не магу гэта рабіць cio? калі я гэта зраблю, я падыму крывой, што ен незадоўга да

цяпер замест гэтай карце зроблена раней ад складальнікаў правінцыі
    я хацеў бы ведаць, што змяненне было зроблена, усе адрасы 0F551C есць дзве крывыя, змененыя такое ??
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 30-12-2013 да 17:25

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў tonybiond Visualizza Messaggio
    дзякуй за дапамогу, я чытаў, што вакол турбіны ? пяшчотная так, каб не даць больш за 100 кропак, а затым для l гарачы старт я напісаў у пачатку, што я павінен падняць дзве крывыя каля 900, але я не магу гэта рабіць cio? калі я гэта зраблю, я падыму крывой, што ен незадоўга да

цяпер замест гэтай карце зроблена раней ад складальнікаў правінцыі
    я хацеў бы ведаць, што змяненне было зроблена, усе адрасы 0F551C есць дзве крывыя, змененыя такое ??
    прапусціць mod, што вы чыталі з аўтамабіля і частак ад 0 у залежнасці ад таго, што ты прачытаў у гэтым форуме, і я ўпэўнены, што ты ў 100 разоў лепш, бачыў, што тыя, хто супастаўляецца разам даюць 150 ачкоў, вось і не ведаў нічога рабіць,rip.caldo зроблена з carsoft і калі заводзіць туману, дыму.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    прапусціць mod, што вы чыталі з аўтамабіля і частак ад 0 у залежнасці ад таго, што ты прачытаў у гэтым форуме, і я ўпэўнены, што ты ў 100 разоў лепш, бачыў, што тыя, хто супастаўляецца разам даюць 150 ачкоў, вось і не ведаў нічога рабіць,rip.caldo зроблена з carsoft і калі заводзіць туману, дыму.
    вы на самой справе, - гарачы старт, я чытаў вакол, што ен выкарыстаў sw carsoft? па словах майго сябра ездзіла лепш, чым раней, што цяпер .
    У любым выпадку, як я ўжо сказаў вышэй, на мой невялікі вопыт, што карта будзе зроблена жудасна, як казаў msport справядліва месі 150 пунктаў і проста , зараз я дакрануўся яшчэ некаторы час карта сапраўды сказаў мне мой сябар, што есць і іншыя паляпшэння, пасля месца, у надзеі мець ваша дапамога, дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    бакі ад нуля, а msport!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    таксама я d пагадненне " з нуля", але з картай размешчана ў пачатку не есць так жа, ці мне давядзецца паўтарыць усе з нуля

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    прывітанне, я паспрабаваў гэты новы крок, змяніўшы зноў, гарачы старт, але не я, чаму? я не магу падняць толькі дзве крывыя ў 900, не дакранаючыся да крывой не разумею, ў чым памыляюся, на audi a 3 2.0 140 л. l я зрабіў, але быў значна больш просты .
    Затым я даў нейкі момант у больш дызель і трохі зменены, абмежавальнік крутоўнага моманту, які вам здаецца ???

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •