Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 41

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    4

Cool Савет для куплі ODB2, каб пачаць

Добрай раніцы,

Я хацеў бы купіць інтэрфейс ODB2 для пачатку ўвайсці ў мае аўтамабілі, дома, Fiat (Alfa 159 2.0JTDM 170cv 2011 года і пункце 1.1 Fire 2007 года) і хацеў б рада наступныя прадукты, якія я знайшоў у сеціве

1) КАМПЛЕКТ ELM 327 +камплект 3 драты (Зялены + Чырвоны + Жоўты)

2) КАМПЛЕКТ ELM 327 +камплект 3 драты (Зялены + Чырвоны + Жоўты) + Кабель-фіялетавы (хоць я не мог зразумець, што служанка)

3) KKL VAG + 3-Pin Adaptor Cable 1 х 16-Кантактны раз'ем ODB2-USB Diagnostic Lead-KKL

Мая мэта на дадзены момант ? чытанне дадзеных з аўтамабіля, скіду трывогі і, магчыма, пачаць рабіць некаторыя змены, каб адключэнне сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог і/або.

З павагай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў scintilla1969 Visualizza Messaggio
    ...Мая мэта на дадзены момант ? чытанне дадзеных з аўтамабіля, скіду трывогі і, магчыма, пачаць рабіць некаторыя змены, каб адключэнне сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог і/або.
    Прывітанне scintilla1969, глядзіце, што з дапамогай інструментаў з вас, згаданых зрабіць толькі дыягностыку, а не змены...
    "Ездзіць бокам-гэта адзін з самых прыгожых задач, якія чалавек можа зрабіць сукенку" М. Biasion

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    для групы " альфа\фіят, якія вы згадалі, будучы ўсе апошнія проста камплект № 1 (elm + адаптары), якія вы згадалі, і як сказаў барт? яны дыягнастычных cio? дазваляюць толькі праглядаць дадзеныя аўтамабілі, і памылкі, відавочна, з sw адэкватнай у гэтым выпадку вы проста-пі? што вельмі добра multiecuscan, што робіць усе аўтамабілі групы fiat\alfa\lancia, а таксама suzuki часткай. Для змены ? што-то ў бок. Будучы 2.0 jtdm я думаю, што за пеўнік v2 чаму? я думаю, што mpps не твар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў badboy Visualizza Messaggio
    для групы " альфа\фіят, якія вы згадалі, будучы ўсе апошнія проста камплект № 1 (elm + адаптары), якія вы згадалі, і як сказаў барт? яны дыягнастычных cio? дазваляюць толькі праглядаць дадзеныя аўтамабілі, і памылкі, відавочна, з sw адэкватнай у гэтым выпадку вы проста-пі? што вельмі добра multiecuscan, што робіць усе аўтамабілі групы fiat\alfa\lancia, а таксама suzuki часткай. Для змены ? што-то ў бок. Будучы 2.0 jtdm я думаю, што за пеўнік v2 чаму? я думаю, што mpps не твар
    Ну, бяры як ужо? рэкамендуецца elm бачыў, што вы ўжо?mpps для чытання ecu

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Прывітанне, у мяне 2.0 170 і я прыступіў да закрыць egr і ўручную выдаліць dpf праграма толькі для чытання і запісы ecu я выкарыстаў mpps

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    а тыя, вамі згаданых дыягназаў ок,для праграмавання эбу з obd на форуме знаходзіцеся ўжо? абмеркаванне па гэтым пытанні!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    4
    Ок,
    Для momemento acquistero' ELM, а затым пасля чытання трохі дакументацыі, у форуме ўбачу " перайсці да Gallettov2 або mmps.

Дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    калі вы прымаеце іх як v2 і mpps часткі gi? добра !!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    прабачце, вы ведаеце, калі mpps v12 добра для lancia delta 1.6 120cv ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў tonybiond Visualizza Messaggio
    прабачце, вы ведаеце, калі mpps v12 добра для lancia delta 1.6 120cv ??
    Так, гэта добра. Delta, які вы працытавалі, належыць да той жа сям'і ЭКЮ Alfa 159.

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •