Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 72 31-40
    НАВІЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Паведамленні
    44
    Калі ен не працуе або калі перарываецца выходзіць стратэгія "рэзерв" у closed loop

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў GoriMotors Visualizza Messaggio
    Калі ен не працуе або калі перарываецца выходзіць стратэгія "рэзерв" у closed loop
    Такім чынам, кіраванне "запасу" мы гаворым....

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    Так, нават калі гэта і так? мы хочам назваць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    55
    Citazione Першапачаткова Напісаў gorimotors Visualizza Messaggio
    Так, нават калі гэта і так? мы хочам назваць
    Цікава, не думаў, што вы маглі б выдаліць першы зонд, думаў, што я зрабіў неад'емнай часткай карбонизации.
    У мяне есць некалькі сумневаў:
    1.Калі вы пацягніце зонд або калі ен не працуе, як гэта робіць эбу працаваць у closed loop? Гэты замкнены цыкл забяспечвае апорны сігнал ўсталеўваю і сігнал ложак ад датчыка, але калі выдаліць сігнал ложак (выключаючы датчык) эбу не мае pi? сігнал, куды можна звярнуцца, ці я памыляюся.
    2.калі выдаліць першы зонд, які кіруе паліўнай, стратэгія рэзерв імкнецца да паўнаты або smagrire?

Прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Выдаленне зонда ў даліне кэт і даступны для MED9 на 1.4TFSI VAG?

Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў matech Visualizza Messaggio
    Выдаленне зонда ў даліне кэт і даступны для MED9 на 1.4TFSI VAG?

Дзякуй
    ды no problem

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    У вас есць прыклад?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў matech Visualizza Messaggio
    У вас есць прыклад?
    паштовы файл, паглядзім

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmat70 Visualizza Messaggio
    Цікава, не думаў, што вы маглі б выдаліць першы зонд, думаў, што я зрабіў неад'емнай часткай карбонизации.
    У мяне есць некалькі сумневаў:
    1.Калі вы пацягніце зонд або калі ен не працуе, як гэта робіць эбу працаваць у closed loop? Гэты замкнены цыкл забяспечвае апорны сігнал ўсталеўваю і сігнал ложак ад датчыка, але калі выдаліць сігнал ложак (выключаючы датчык) эбу не мае pi? сігнал, куды можна звярнуцца, ці я памыляюся.
    2.калі выдаліць першы зонд, які кіруе паліўнай, стратэгія рэзерв імкнецца да паўнаты або smagrire?

Прывітанне
    carmat за тое, што ne s'ў я ў cloosed loop сістэма не трымае-й? кошт значэнняў дадзеных ад зонда, але ен працуе з дадзенымі "стацыянарных", што есць у памяці
    і тое, на што глядзіце вы, і сістэма open loop, у якім менавіта сістэма трымае ў першасны разлік апорнага сігналу зонда....
    для датчыка, не ? выдалення выключаецца з сістэмы кіравання Кэт практычна ў ecu з двайны зонд сістэма правярае рэгулярна на спад Kat праз значэння, што зонды забяспечваюць? swichanndo кантроль зонд працягвае перадаваць дадзеныя на паліўнай што? не sar? pi? так дакладна, як з дапамогай двух знешніх зондаў
    Апошні раз рэдагавалася манро; 09-10-2012 ў 14:25

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    я чытаў гэтую дыскусію, і я спытаў, якая патрэба? усе гэта, у свеце двух колаў гэтыя рэчы столькі часу xch? як правіла, вы хочаце змяніць выпуску, і ў некаторых ? неабходна адлучыць зонд або зонды xch? на прыборнай панэлі застаецца індыкатар няспраўнасці гарыць,шмат разоў падмануты з рэзістараў у іншы раз пастаўшчык зліву ў камплекце яшчэ эмулятар,між тым, мы зыходзім з перадумовы:
    Лямбда-зонд ? неабходна ведаць, калі выхлапныя газы маюць несгоревшего паліва, каб падтрымліваць суадносіны сумесі (кг паветра/кг паліва) у межах інтэрвалу аптымальнай эфектыўнасці каталізатара, больш вядомы як "лямбда-1".
    У асноўным трымае сумесь паветра-бензін-пі? худы так, каб добра працаваць каталізатар і абмежаваць выкіды выхлапных газаў , мне здаецца, што гэта не вы ? казаў xch? калі я не зразумеў, вы кажаце пра змены ў нагрузцы, а не з адкрытым сцекам яго функцыі пу? быць ліквідаваны ў virt? праграмаванне блока кіравання, які падтрымлівае адносіны стехиометрической-й? прывялі да прадукцыйнасці, што да эмісіі..., Ад паводзін, які вы апісваеце, я падазраю, што эбу працуе ў якой-то "рэжым? бяспекі", а не атрымоўваць інфармацыю ад лямбда-зонда аўтаматычна выкарыстоўвае крывую, зададзеную так, можа быць, вельмі кансерватыўны, або, магчыма, выкарыстоўвае апошні выгіб добра захоўваецца. на дадзены момант мне цікава! для чаго ўсе гэта, калі не c'? маюць намер зняць цалкам каталізатар? вы можаце мне асвятліць нават x мае веды?

Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •