Калі вы павінны працаваць у ****llo прафесійнага вам неабходна інвеставаць толькі на афіцыйных прадуктаў.....
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
скажам, што мяне цікавіць, працуеце ў ****llo прафесар, так што ж мне купіць ****llo hw ? якія інтэрфейсы?
Некалькі калегаў выкарыстоўваюць abritus72 і digimaster3 ....есць яшчэ іншыя на рынку.![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
а хто выкарыстоўвае nyo 4,ecusafe, voltasensor,carsoft 5.2 інтэрфейс выкарыстоўвае? ідзе добра, нават mmpps?
pottrebbero гэтыя працы, sw з newtrasdata?
яшчэ transdata?
у вас вялікая блытаніна ў галаве...
калі больш падрабязна, я адказаў
mtm can / abrites / digiprog
працуюць з бд
з transdata вы толькі блокі кіравання ў школе,з карціны не мае нічога агульнага.
тыя, што я пісаў вышэй, hw і sw разам.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 30-12-2013 да 00:03
не, я разумею, тое, што ты напісаў, і мой адказ не быў й паведам? для карціны, але ў прамовы dell иммо( я дрэнна растлумачыў, я )
на жаль, я ўсе яшчэ спрабую зразумець тое, што пі? правільна рабіць, дзе і як лепш займацца рэсурсы.
вы думаеце, на што цэны знаходзяцца ( прыкладна ) я маю на ўвазе арыгінальныя abrites і digiprog?
спытаеце info via e_**** на сайце abrites і digip...
Затым, зрабіўшы сітуацыю адлюстроўваюць той пост, на пытанне, з дапамогай якога інструмента вы верыце, што гэта ідэальна, працаваць км рамак у пытанні? ? зразумела, што я маю на ўвазе працу зрабілі прафесійна.... таксама, чаму? гэты сайт кажа пра многае.