Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567
Вынікі з 72 61-70

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў giannimini Visualizza Messaggio
    Затым, як вы кажаце, калі вы вырашыце вышмараваць смесеобразования ў маей машыне. Акрамя працы на час/колькасць? ін'екцыі, я павінен адключыць яго і першы лямбда-зонд, чаму? senn? науглероживания заўседы будзе аптымальным для каталізатара.
    абсалютна няма!

першы зонд ? што-ы? карысна, што есць, і ? неабходна, што застаецца актыўным...калі вы не хочаце ўскладняць свае жыцце.

l autoadattativit? ніколі не ўмешваецца, калі вы выконваеце рэдагаванне з дапамогай палітыкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    ок, carmageddon, на самой справе ў мяне не было намеру рэкамендаваць змяненне genre.

у выпадку, калі на мой рухавік bmw, psa маей міні з электроннай med17 або mev17 не памятаю, я вырашу ўзяць пусты кат, як бы вы параілі мне паступіць?

вядома, я хачу пакінуць першы зонд.

вы верыце, што зыходны блок мог пасталець науглероживания аднолькава?

акрамя таго, на другі лямбда-зонд мне парады электрычнай ланцугу або minicat, каб пазбегнуць шпіен?

і яшчэ (прабачце незлічоныя пытанні) калі вы вырашыце не ставіць не эмулятар на другі лямбда, і я limiterei скінуць шпіена па бд, і зрабіў бы працаваць эбу ў openloopo або closedloop не памятаю рэжым?, я атрымліваю прадукцыйнасць лепш ці горш, каб кошкі ставім.

у канцы ecu з педалі акселератара на 100% ўлічвае autoadattivit? і інш, або прымушае працаваць усе на максімум яны забыліся спажывання і забруджвання навакольнага асяроддзя.

я хацеў бы праліць святло на гэтую тэму, чаму? многія на форуме працягваюць сцвярджаць, што выдаліць cat на новыя ecu dia праблемы, як прадукцыйнасць, хоць я перакананы ў адваротным, і што ? навакольнага асяроддзя, і іншы ? быць рэальным корак ўнутры капот на 10 см ад выпускных клапанаў.

што вы можаце сказаць мне аб гэтым? заўседы, калі вы, вядома, пра гэта казаць ;-)

дзякуй, са святам ўсіх

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў giannimini Visualizza Messaggio
    ок, carmageddon, на самой справе ў мяне не было намеру рэкамендаваць змяненне genre.

у выпадку, калі на мой рухавік bmw, psa маей міні з электроннай med17 або mev17 не памятаю, я вырашу ўзяць пусты кат, як бы вы параілі мне паступіць?

вядома, я хачу пакінуць першы зонд.

вы верыце, што зыходны блок мог пасталець науглероживания аднолькава?

акрамя таго, на другі лямбда-зонд мне парады электрычнай ланцугу або minicat, каб пазбегнуць шпіен?

і яшчэ (прабачце незлічоныя пытанні) калі вы вырашыце не ставіць не эмулятар на другі лямбда, і я limiterei скінуць шпіена па бд, і зрабіў бы працаваць эбу ў openloopo або closedloop не памятаю рэжым?, я атрымліваю прадукцыйнасць лепш ці горш, каб кошкі ставім.

у канцы ecu з педалі акселератара на 100% ўлічвае autoadattivit? і інш, або прымушае працаваць усе на максімум яны забыліся спажывання і забруджвання навакольнага асяроддзя.

я хацеў бы праліць святло на гэтую тэму, чаму? многія на форуме працягваюць сцвярджаць, што выдаліць cat на новыя ecu dia праблемы, як прадукцыйнасць, хоць я перакананы ў адваротным, і што ? навакольнага асяроддзя, і іншы ? быць рэальным корак ўнутры капот на 10 см ад выпускных клапанаў.

што вы можаце сказаць мне аб гэтым? заўседы, калі вы, вядома, пра гэта казаць ;-)

дзякуй, са святам ўсіх
    што міні ў вас есць?

атмасферны або турбо?

пры рабоце з электронным другі зонд (датчык дыягностыкі) ? заўседы лепш, каб адключыць яго, нават у выпадку простага перапрызначэння, гэта ? адным з фактараў, якія ўплываюць на стратэгіі dell autoadattativit? перайсці ў...а затым праз вышэйпаказаныя зонд...але працы да дасканаласці праводзіцца на файл кіравання, а не з эмулятараў, або іншае.

у сучасных рухавіках есць? якога вы маеце на ўвазе ? ўзаемасувязь нагрузкі рухавіка, група 3 сігналы асноўныя : ціск на калектары, вымярэння, датчык выдатку паветра, і педаль accelaratore...у залежнасці ад стану зносу датчыкаў мае, паколькі нагрузкі рухавіка (100, калі ўсе датчыкі на 100% і ў сярэднім са спасылкай на значэнне pi? ніжэй, калі толькі адзін з іх ? зношаны або не вяртае да ecu значэнне падыходзіць).

рухавікі, кіраваныя зонд шырокапалосны маюць кантроль над паліўнай заўседы, у той час як з-зонд narrow band няма...але ўсе роўна гэта, так як, ? важна сказаць да ecu, што мы хочам ад яе, і не будзе запакаваная, што будзе рабіць яна.

калі вы ставіце сябе ў рукі, з веданнем вы можаце зрабіць добрую працу, нават на рухавіках пыласосам.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    назва гаворыць альфа міф, давайце прытрымлівацца тэмы абмеркавання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Добра, вяртаючыся да прамовы alfa mito. Робячы выгляд, што мы гаворым пра альфа-міф, але я зразумела, што гаварыць ? дастаткова абагульнены.

На практыцы, то звычайныя праграмы, такія як ecm titanium, напрыклад, не дазваляюць зрабіць поўную працу ў 100x100 ад таго, што я зразумеў, так? не дазваляе адключыць другі зонд, дакладна?

Затым на рухавік турбо бензін або атмасферны бензін, што, калі вы чыталі ecu і змяніць з ecm, мы не можам прымусіць сябе практычна нічога.

Выдатная рэч, як

Ps: мой міні ? ўсмоктваецца, таму лічу, мэв 17 siemens, як экю, med 17 я думаю, што яго turbo.

З дапамогай якой праграмы можна адключыць другі датчык на эбу, як гэта? Вы павінны адкрыць файл заўседы з праграмным забеспячэннем або з дапамогай тэкставага рэдактара, каб зрабіць гэта? Мама мая, што бойню

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    атмасферны euro4/5 = mev17
    turbo з прамым упырскам паліва еўра-4/5 = med17

для tjet, як і ўсе іншыя ecu існуючых ? неабходна ведаць, як адключыць лямбду, dtc і магчымыя стратэгіі, звязаных з ім, каб зрабіць поўную працу,...самыя апошнія версіі titanium маюць толькі 33% ад гэтай функцыі

Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •