Прывітанне, хлопцы, шукаю файл, ori, каб аўтамабіль прыбыў у майстэрні з праблемамі па мне, звязаныя з пераўтварэннем.
Мы гаворым пра edc16c39 num 0281013533 - 1037383758.
Я знайшоў файл у раздзеле " ori але я не магу яго спампаваць, як ніколі?
Прывітанне, хлопцы, шукаю файл, ori, каб аўтамабіль прыбыў у майстэрні з праблемамі па мне, звязаныя з пераўтварэннем.
Мы гаворым пра edc16c39 num 0281013533 - 1037383758.
Я знайшоў файл у раздзеле " ori але я не магу яго спампаваць, як ніколі?
у вас мала паведамленняў ,таму вы ня можаце спампаваць пяро' вы можаце размясціць карту чытаць ад вас, і хто-то можа яго кантраляваць, калі есць праблемы або няма
Ок, дзякуй. Pi? позна, калі я вяртаюся дадому, месца, карту чытаў, і калі вы можаце мне праверыць ? была зменена, вы можаце зрабіць мне вялікую ласку. Дзякуй
Хлопцы, я адпраўлю карту зачытаны мне. Калі для туалетных прыладдзя, вы можаце параўнаць яго ў цяперашні файлаў крычы на форуме, я б вам вялікую карысць.
Я хацеў бы ведаць, калі ? змененая улічваючы, што я не правы, вы можаце забраць ваш файл на врі. Дзякуй, колькі мне дапамогуць.
З павагай
вось файлы alfa 147 q2 edc16c39 num 0281013533 - 1037383758
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 03-01-2014 да 00:52
прывітанне, хлопцы, не c'? так, то, каб мець уласны погляд на гэтую карту, нібыта врі?? не c'? уласны спосаб аднавіць гэты файл, ori, каб з ім параўнаць? C'? магчыма, зона форуму, дзе, можа быць, вы можаце? мець адпачні файл крычы плацяць?? Я гэтую задачу вырашыць, у мяне машына ў майстэрні, і атрымаць да 80 паведамленняў, я бачу, дурніца..на час, каб даставіць яго....
Дзякуй усім
калі вы растлумачыце гэта ? праблема аўтамабіля, магчыма, які-то рада вам пу? прыехаць.
як вы робіце cos? упэўнены, што гэта адлюстраванне праблемы.?
звярніцеся да адміністрацыі, што іх я магу вам дапамагчы.
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
Праблема ў тым, што машына стукае, не робіць і, падобна, праблемы cn egr паліць і не мае неадкладнае адпраўленне. Я праверыў крыху працуе, турбіна, шлангі, крок, але мне не падабаецца, як ідзе. Вось і ўсе.
Аб тым, што ? падлучаныя не ўпэўнены, так? заказчык прыняў выкарыстаны і не ведае, калі была на магнітнай стужцы. На слых я думаў, проста некаторыя змены на рвг, улічваючы, што х астатніх я не бачу вялікіх пераваг у параўнанні з іншымі, якія не супастаўляюцца.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 28-12-2013 да 21:44
эбу не ? супастаўляецца ў сэнсе зрабіць, прадукцыйнасці, толькі спроба выдалення сістэмы рэцыркуляцыі ог.
ўзнікае, калі клапан egr не ? заблакаваны адкрытым.
Ок. Дзякуй Sergiot
. Я бачыў, як egr, і я чыстая. Але становішча і патоплены. Ма...загадзя кажаце, што не ? закрануў карту?
Дзякуй