але, калі я не памыляюся усе, што робіць dovrebe зрабіць MultiEcuScan з вылучанымі Elm 327
але, калі я не памыляюся усе, што робіць dovrebe зрабіць MultiEcuScan з вылучанымі Elm 327
няма толькі павялічвае, а калі вы пакладзеце 999999, затым праходзіць міргаць, і вы не скінуць...
няма толькі прыбораў
гаворка абнуленне пасля 1км, паставіўшы канкрэтнае значэнне, я не думаю,што гэта працуе, па крайняй меры, тых, хто спрабаваў прынесці максімальную выгаду км(існуюць версіі punto188, што макс ?400000), пасля dislay даў толькі працяжнік, а ? б адноўлены з праграміста <
ну, каб убачыць, калі на брава можа працаваць, трэба паспрабаваць, толькі калі адзін плануе адкрыць карціну і, такім чынам, павінны ўжо перарабляць карціну одометр....у адваротным выпадку вы рызыкуеце застацца без км усяго аўтамабіля
Чаму? revirginare?
Прывітанне, хлопцы, я, вы ведаеце, пакажыце, які інструмент ? pi? прыдатны пар гэтага віду апрацоўкі? прымаючы пад увагу, што мне трэба, каб усе аўтамабілі, магчыма.
Загадзя дзякуй
для групы fiat alfa lancia c? abrites, што ідзе выдатна.
усе obd
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 26-12-2013 да 21:25
інтэрфейс, які выкарыстоўваецца для гэтай апрацоўкі? можа спатрэбіцца new trasdata?
вы ведаеце, што-то trasdsta?