Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 72
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі я правільна памятаю, былі выключаныя абодва зонда
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    ок, дзякуй, толькі я магу выгрузкі і я бачу,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Не мае сэнсу выдаляць першы зонд.... не то, можа быць, выдаліць, па крайняй меры, нават другі!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Таму, калі, напрыклад, прыбраць каталізатар, і вы хочаце, што эбу ўлічвае першы лямбда кіраваць сабой і выпраўляцца науглероживания вы пу? рабіць ці вы павінны абавязкова адключыць абодва?

Ps: аднак, калі вы хочаце зняць кат ці стаў эмулятар металічны (міні-kat) да другой зонд, закручваючы яго ў той жа адтуліну, ці вы яе пабудуеце, разьбы павінны быць свечкі, калі я не памыляюся, ці вы стварыце circuitino прымаючы пад увагу тое, англійская, што знаходзіцеся на ****** выявы, то беларуская ? няправільна, адзін вы на форуме Peugeot зрабіў і ўсе працуе. Важна ? што, калі адрэзкі драты, будзьце асцярожныя, таму што? c'? стаяць дзве белыя, 2 шэрыя. Увагу; -))) а я ведаю, прывітанне!
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-12-2013 да 10:42

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Citazione Першапачаткова Напісаў giannimini Visualizza Messaggio
    Таму, калі, напрыклад, прыбраць каталізатар, і вы хочаце, што эбу ўлічвае першы лямбда кіраваць сабой і выпраўляцца науглероживания вы пу? рабіць ці вы павінны абавязкова адключыць абодва?

Ps: аднак, калі вы хочаце зняць кат ці стаў эмулятар металічны (міні-kat) да другой зонд, закручваючы яго ў той жа адтуліну, ці вы яе пабудуеце, разьбы павінны быць свечкі, калі я не памыляюся, ці вы стварыце circuitino прымаючы пад увагу тое, англійская, што знаходзіцеся на ****** выявы, то беларуская ? няправільна, адзін вы на форуме Peugeot зрабіў і ўсе працуе. Важна ? што, калі адрэзкі драты, будзьце асцярожныя, таму што? c'? стаяць дзве белыя, 2 шэрыя. Увагу; -))) а я ведаю, прывітанне!
    Упэўнены, што ў пу? зрабіць можна адключыць толькі другі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Ідэальна падыходзіць цікава, як і што. Але curiosit?. Выкарыстоўваюцца, як правіла, ecusafe і час, каб зрабіць гэта змяненне ў эбу або іншыя праграмы?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Я не ведаю, калі гэтыя праграмы робяць гэты мод, ці не выкарыстоўваю іх...
    Трэба змяніць біт у карце.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66
    але ў выпадку, калі не працуе першы зонд,блок кіравання, што стратэгія выкарыстоўвае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Выкарыстоўвае стандартныя параметры, я думаю. Без autoadattarsi значэння, які ўваходзіць паветра. (Датчык выдатку паветра няспраўнасць) і газаў на выхадзе (лямбда з ладу), як я зразумеў, губляе autoadattivita. Папраўце мяне, калі я памыляюся

Некаторыя старыя рухавікі карбюратар і загадзя фіксаванай. Ставіў адзін жиклер ў карбюратар і проста. Вы не маглі б змяніць смесеобразования на аснове значэнняў, паветра і нічога. Вы ўстаўляеце значэння, і яны заўседы, у любых умовах.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-12-2013 да 19:15

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66
    ах,тыпу ціску turbo 0,матылек, якая адкрываецца макс маляняці,паліўнай гіпер тоўшчы, і загадзя фіксаваны?

Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •