Buondi ўсе,
што вы ведаеце пра edc15 вы можаце?, змяняючы біты, якія вызначаюць даўжыню восі, змяніць памер карты? (напрыклад, ператварыць 10х10 у 9x11)
Buondi ўсе,
што вы ведаеце пра edc15 вы можаце?, змяняючы біты, якія вызначаюць даўжыню восі, змяніць памер карты? (напрыклад, ператварыць 10х10 у 9x11)
Паспрабуйце зрабіць, напрыклад, на карту вы маеце на ўвазе, так? мы можам станавіцца лепш.![]()
Я маю на ўвазе што-нешта накшталт:
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-01-2014 да 23:20
змяніць колькасць значэнняў вр на практыцы..што я ведаю, няма..
Ок! ? я не тлумачу, што сэнс у тым, каб пакінуць у файлах кірункі восяў, калі яны не маюць сэнсу! У выпадку, калі хочаце паспрабаваць, на якой карце я магу эксперыментаваць, не пашкодзіць машыну?
калі вы ведаеце, як дзейнічаць у ecu ўсе пу? зрабіць...
у edc15, той..у цяперашні час вельмі мала сакрэтаў...
таму перад кожнай карты, і іх восяў знаходзіцеся менавіта лічбы dela карту памер той жа, які вы праглядаеце/рэдагуеце...проста абнавіць гэтыя лічбы і іх breack point, што ecu выканае? новы парадак даў..
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Дзякуй, гэта было менавіта тое, што я хацеў бы ведаць,
PS: з калядамі!
але,мне здаецца, занадта легка, а чаму? варта скараціць карту, каб застацца ў тым жа прасторы,затым абнавіць усе bp etc... і абновіце карты, звязаныя etc..
я бачу яе даволі складана..
У мяне есць падставы меркаваць, што карты, звязаных з (што наўрад ці яны маюць аднолькавыя памеры), з'яўляюцца незалежнымі адна ад другой!
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...