-
Толькі што зрабіў дыягностыку з электрыкі і машына не мае ніякіх праблем, праблема ? у рамках, ВЯДОМА.
Ніхто і ніколі не адказаў на мае пытанне, ці не ? што памылкі выходзяць з-чаму? карціны не з'яўляюцца маей машыне ?? Нават калі есць eeprom арыгінал ??
-
Не пу? зрабіць выключэнне з правілаў і атрымаць кіраўніцтва адносна рэльефу, які mssport ? У гэтай ліпеня 2012 ??
Не, дакладна ??
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF)
не проста замяніць класічны камплект для рамонту.. cio страцілі шмат часу, а ў канцы вы павінны таксама змяніць trasformatorino
-
Mah !! І вы думаеце, што ўсе гэтыя аднаўляюць метраў у 150 еўра, мяняюць trasformatorino ?? І дзе іх знайсці ??
Не думаю, я проста адзін!!!
-
Хлопцы ? Я да гэтага часу не вырашана .....
Ідэі ? Памылкі, чым выклікана ? Магчыма, што вы ремонтируете кожны дзень, і ніхто не ? адбывалася падобнае ?
Мне 2 на 2 !
-
Калі-небудзь здарылася, а недахопы, на маю думку, не з-за таго, што карціны іншага аўтамабіля, паставіўшы eeprom арыгінал павінен ісці ўсе ок, але хто цябе зрабіў дыягностыку зрабіць, толькі ў экю або ў рамках? Таму што, калі памылкі, я іх ідуць выпрабаваныя выдаліць, націснуўшы дыягностыкі ў рамках.
-
У электрыкі зрабіў дыягностыку толькі да ECU, у прыватнасці, адносіцца да памылак у дадзеных рамках (анамалія электрычная сістэма, узмацняльнік Руля і Падушка бяспекі). Не ? выйшаў нічога !
Але як можна паставіць дыягназ па фатаграфіі ??
Анела? я памятаю, што калі памылкі былі на карціне, магчыма, што абодва диано-адны і тыя ж памылкі ??
Ці ўсе гэтыя спробы, я пашкодзіў якім-то чынам CAN-ШЫНЫ ? Вы пу? скінуць ?
-
Дыягназ можа быць? спакойна зрабіць у рамках пры ўваходзе ў "інструментара" і паглядзець няспраўнасці, захоўваць і выдаляць іх, а на самай справе ? дзіўна, што диано entrami тыя ж памылкі, але яны робяць гэта незалежна ад таго, які eeprom пакладзеце? У гэтым выпадку глядзіце, калі вам не награваецца занадта шмат карт, і, можа быць ? партыя-то скразную адтуліну, іх праверкі з дапамогай тестеров ў тых частках платы-й? разбурана.
Інакш, улічваючы, што вы, паэксперыментаваць, паспрабуйце замяніць інтэграваны Can-Шыны, называецца 82c250, але гэта будзе першы раз, калі я знаходжу няспраўнасць у гэтых рамках.
-
Ад сысці з розуму, праўда ?? Уявіце сабе, мне, што ? 20 дзен, што мы sbatto галаву....
Так, памылкі даюцца ад усіх eeprom, і арыгінал, і іншыя. Карта не ? нічога не разбурыў, нават, чаму? тэсты я раблю толькі з адным. Іншы я трымаю яго ў машыне, і атакі раз'ем, у выпадку неабходнасці, кантроль хуткасці?, ****lli, а затым станавы.
Слухай, Анел, відаць, што досвед у вас есць, чытайце добрыя крокі, якія я зрабіў :
Карціны цалкам прыцемненыя --> Абмен ТОЛЬКІ засцерагальнік і Mosfet --> карціны гараць ужо вядомых анамалій
АЛЕ ВЯДОМА, ШТО, ВЫКЛЮЧЫЎШЫ І ЗАЧЫНІЎШЫ МАШЫНУ БУДУЦЬ СВЯЦІЦЦА
Абмен eeprom з арыгінала --> Анамаліі
Курс "2843B" --> Анамаліі
Абмен Рэзістары --> Анамаліі
Зараз, не ? старыя рэзістары між тым мне сапсавалі новы UC2843B, і я павінен быў зрабіць адваротнае --> Курс супраціву і ПАСЛЯ 2843B ??
Нарэшце, наколькі гэта ўплывае на якасць? бассеина і макаронных вырабаў салде ??
Лепш флюс вадкасць ??
-
Я не ведаю, што сказаць, звычайна калі засцерагальнік ? спалілі абмен рэзістары і засцерагальнік, mosfet, але 2843b гадоў, што не абмен pi?, ніколі не вярнуцца, ты перарабіў зварныя швы на дыван у гэтай галіне?, есць і іншыя супраціву, якія маюць тыя ж праблемы, што 12 "вядомых".
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума