вы ж праблемы....cerher? ўмяшацца, я нават на абмежавальнікі перадач....
вы ж праблемы....cerher? ўмяшацца, я нават на абмежавальнікі перадач....
Вялікае дзякуй за інфо. Чытаю па ўсім інтэрнэту былі тыя, хто казаў, пастоў кпп, якія вібруюць і іншыя рэчы, якія тычацца абмен, і на самай справе я я p? турбуе. ?паводзіны ? гэтак жа, як вы кажаце, пры націску счаплення перастае рабіць тое металічны звон.
Для астатніх я павінен быў цалкам вырашана, пасля р? доказаў, прыйшоў да правільным і налады абмежавальніка на шосты і прама цяпер у гульні не вібруе.... ці, па крайняй меры, вы адчуваеце, нармальнай вібрацыі дызеля.
PS Есць інфармацыя, што калі я захачу cimentarm ў карту з нуля, значэння драйвера ECM Titanium будзе дастаткова, каб пачаць зарабляць годную працу? У маей бягучай карце есць некалькі рэчаў, з драйвера і, калі шчыра, у машыне паводзіць сябе добра, таму гэта быў толькі асабісты выклік паспрабаваць зрабіць з 0.
што рухавік і ecu мы гаворым менавіта?
з драйвер для карты скрыўлены, такім чынам, стандарты трэба толькі сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf па-за драйвера, dpf праз switch off для вашага, астатняе вам трэба: карту педаль, абмежавальнік крутоўнага моманту, карта часу, карта turbo і абмежавальнік, карта чыгуначных і абмежавальнік, карта iq to nm правільным, калі вы хочаце крыху папрацуем ad hoc, і не трэба нічога іншага, заўседы частка сістэмы сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, ? усе драйверы titanium
Але ты ўпэўнены, што не мае dpf?? Я ніколі не бачыў яго без 150cv...
Sicurissimo, я купіў яго выкарыстоўваць і я зазірнула прама без. мая ? у 2007, калі не памыляюся, з 2008 года, серыі і перш, жадаю вам можа спатрэбіцца (не памятаю дакладна), аднак на мой ne ? менавіта spovvista. Улічваючы, што я ведаў, што некаторыя мелі праблемы з першымі DPF, устаноўленых на 1900 я палічыў за лепшае не рызыкаваць, ва ўсякім выпадку ў мяне, верагодна, я яго буду здымаць, таму лепш яго не![]()
для закрыцця карты dell egr знайшлі ў багацці прыклады тут, на форуме адрасы, мне здаецца