Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 48 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di SlimPickens
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Я зразумеў. Вы ніколі не спыняйце вучыцца. Вядома, гэтая рэч ставіць мяне блыха ў вуху, гэта азначае, што адлюстраванне есць чисс? колькі хітрасці і дэталі, і нават не жадаючы, каб выгляд апрацоўкі, рана ці позна, я б хацела даведацца, як мой аўтамабіль ? адаптаваная для задавальнення ў розных умовах эксплуатацыі... Безумоўна, мала-памалу, у гэтым форуме avr? каб справіцца з маей curiosit?.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    я здзіўлены, што гэта сюрпрыз.
    не забывайце, што блокі кіравання электронныя інструменты, якія служаць для працы з механікі, якая мае пэўныя асаблівасці , фізічныя , памеры, прадукцыйнасць, і, што будаўнікі вызначаюць праз гэта спалучэнне механікі і электронікі, што мадэль аўтамабіля, які павінен мець.
    таму эбу не вызначае аўтамабіль, але наадварот ? аўтамабіль, як патрэбны, які вызначае, што павінна быць адлюстравана ў блок кіравання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў sergiot Visualizza Messaggio
    калі мы не indiscrteti, што праблемы ў вас у 6 перадачы?
    Ціхі, што няма праблемы, сапраўды дзякуй, вычарпальныя адказы. Практычна ўсе ? нарадзіўся, калі я замяніў счапленне і я вырашыў зрабіць змены ў групе Счаплення+Махавік, усталяваўшы Махавік Monomassa. Машына ідзе вельмі добра, дзегцю ў бочцы меду ? што на шосты перадачы прыкладна 2200\2500Rpm, калі я хачу аднавіць сілу адчувае вібрацыі, якая, верагодна, раней быў згасаюць з махавік. Калі пастаўлю карту на ВРІ ? значна памяншаецца і толькі абмежаваны дыяпазон 2200\2300Rpm. Правяраючы значэнні абмежавальніка крутоўнага моманту таксама, як у арыгінальнай карце прыкладна 2250Rpm ? абмежаваны, прыкладна ў 350 нм максімальнага крутоўнага. Такім чынам, улічваючы, што праблема выяўляецца толькі ў Шостым, я хацеў абысці гэтую непрыемнасць, каб папоўніць карту moddata. Сярод іншага ў абмен на GT ? на C530\6, што павінна быць вывучана для таго, каб трымаць 305nm, я рабіў выгляд таксама, што ў карце Крычы выпрабаванні значэнне, і гэта значэнне было перавышана прыкладна на 55nm, я думаў, што я знайсці 305 як верхні мяжа.

Сення я паменшыў значэння абмежавальніка Шосты перадачы ад 1000 да прыкладна 340\350 для праверкі праблемы, на самай справе я, рэзка зніжаецца вібрацыя толькі ў гэтай deterinata стан. Будучы пачаткоўцам у гэтым пытанні, цяпер "giocherello" з картай, якая ў мяне ? браніравалі, проста каб пачаць разбірацца і выключна для асабістага веды.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    у мяне таксама была такая ж праблема з 156 1,9 110 л.с., што калі супастаўляецца сутыкалася з такой жа праблемай вібрацыі ў дадатак да прынцыпу муфты слізгацення. я даў вага, асабліва пры проскальзывании счаплення, а за кошт пара, я вырашыў абедзве праблемы.
    толькі, што я хацеў апусціць абмежавальнік у цэлым таксама, чаму? нізкіх перадачах 1 і 2, калі я моцна з колы пры мне цяжкасці? праверыць рулявое кіраванне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў sergiot Visualizza Messaggio
    у мяне таксама была такая ж праблема з 156 1,9 110 л.с., што калі супастаўляецца сутыкалася з такой жа праблемай вібрацыі ў дадатак да прынцыпу муфты слізгацення. я даў вага, асабліва пры проскальзывании счаплення, а за кошт пара, я вырашыў абедзве праблемы.
    толькі, што я хацеў апусціць абмежавальнік у цэлым таксама, чаму? нізкіх перадачах 1 і 2, калі я моцна з колы пры мне цяжкасці? праверыць рулявое кіраванне.
    Я ўжо? спрабаваў змяніць карту з выдатнымі вынікамі, сення паспрабуе? тачыць далей карту, каб ліквідаваць праблему, да пятай не, мне здаецца, могуць узнікнуць іншыя праблемы, нават мой ? у асноўным таму, monomassa, якая гасіць менш вібрацыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ну, я думаю, гэта праблема счаплення ў зборы....нават я з 159 я ніколі не пакутаваў ад вібрацыі і праслізгвання....цяпер счапленне новае, калі яны на шашы і бяру або 5 або 6 перадачы пры 2000 аб, ці нават ніжэй....затым каля 110 120 км/ч... мяне вібруе і нескольк....у той час як ад 1 да 4-цягне звер, без парываў вібрацыі або праблемы...і ўсе ж пара ўстаноўлена ? жа, як і ў то колькасць абаротаў на ўсіх перадачах......я лічу, з'яўляюцца фізічныя межы ўласнага кампанента, магчыма, не вельмі добрае якасць?...чаму? раней з той жа карты і счаплення ori аўтамабіля з 70k км у мяне не было гэтай праблемы.....вядома, цяпер я шкадую, не стаўлю счаплення ўзмоцненая розныя.......але чисс? калі мяне абыходзяць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    ну, я думаю, гэта праблема счаплення ў зборы....нават я з 159 я ніколі не пакутаваў ад вібрацыі і праслізгвання....цяпер счапленне новае, калі яны на шашы і бяру або 5 або 6 перадачы пры 2000 аб, ці нават ніжэй....затым каля 110 120 км/ч... мяне вібруе і нескольк....у той час як ад 1 да 4-цягне звер, без парываў вібрацыі або праблемы...і ўсе ж пара ўстаноўлена ? жа, як і ў то колькасць абаротаў на ўсіх перадачах......я лічу, з'яўляюцца фізічныя межы ўласнага кампанента, магчыма, не вельмі добрае якасць?...чаму? раней з той жа карты і счаплення ori аўтамабіля з 70k км у мяне не было гэтай праблемы.....вядома, цяпер я шкадую, не стаўлю счаплення ўзмоцненая розныя.......але чисс? калі мяне абыходзяць....
    У самай справе ? менавіта па гэтай прычыне я спрабаваў камплект monomassa так як счапленне і махавік арыгінал пачалі даваць некалькі праблем (не лічачы праблем закалочных педалі, якія не залежаць ад карты), счапленне і махавік арыгінал, не правільна выдатнае якасць? таксама, на маю думку. Спускі з новай групай, я ніколі не мелі, і калі ўсе пойдзе добра, я дазваляю, нават з сальта, што я думаю, гэта ў любым выпадку звязана ў абмен, што не мае вялікі допуск.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    глядзі, у мяне ўстаноўлены махавік і счапленне, атрыманых coupe t20v, і ў мяне не было больш ніякай вібрацыі, нават 6a на 2000 абаротаў, толькі на 1200 абаротаў, калі я ў мета-газ пачынае strattonare, але як толькі даю газ перастае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    глядзі, у мяне ўстаноўлены махавік і счапленне, атрыманых coupe t20v, і ў мяне не было больш ніякай вібрацыі, нават 6a на 2000 абаротаў, толькі на 1200 абаротаў, калі я ў мета-газ пачынае strattonare, але як толькі даю газ перастае
    Затым мы той жа Камплект . Верагодна, есць pi? зменныя ў гульні, на самай справе для мяне 1200 не вібруе мінімальна. З картай mod вы адчуваеце вібрацыі, якія я апісаў раней, я думаю, нават спецыяльную. На самай справе я хацеў паспрабаваць змяніць тое, што я, каб вырашыць праблему.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    як впрысните з гэтага махавіка? я што тое яшчэ з 110mm3, але я таксама gt2256v, атрыманых 2.4 jtd 150cv

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •