Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 48
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196

Інфармацыя пра абмежавальнік крутоўнага моманту

Прывітанне ўсім, у мяне есць сумневы на абмежавальнікі крутоўнага моманту, якія знаходзяцца ў ecu майго GT 1900 150CV EDC16C39. Я заяўляю, што я толькі аматар, але ? ад p? час, што я губляю з ECM, каб паспрабаваць што-то зразумець і ў будучыні, магчыма, аптымізаваць свой аўтамабіль. Аднак мае сумневы, паведамляецца на абмежавальнікі крутоўнага моманту, так як на ecu ? цяперашні-гэта "абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту" і абмежавальнік для кожнага руху.

Значэння абмежавальніка руху ўсталеўваюцца на 1000, то я раблю выснову, што ? як калі б яны былі забароненыя?

Калі мае патрэбу? прыйшлося абмежаваць крутоўны момант толькі на шосты перадачы, можна будзе? Cio? калі ў "абмежавальнік крутоўнага моманту massiama" 2500RPM я 360nm і ў "абмежавальнік крутоўнага моманту шосты перадачы" 2500RPM я 330nm, як бы вы эбу?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    esguirebbe новая каманда кожны раз прыходзіць інфармацыя 6 перадач маецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Таму калі вы хочаце вырашыць праблему, толькі пара маецца на шосты перадачы я магу змяніць параметры толькі для гэтага ўмовы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    відавочна толькі тое, пі? ўніз. а звычайна наадварот, мы толькі на нізкіх перадачах

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    калі мы не indiscrteti, што праблемы ў вас у 6 перадачы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, у мяне есць сумневы на абмежавальнікі крутоўнага моманту, якія знаходзяцца ў ecu майго GT 1900 150CV EDC16C39. Я заяўляю, што я толькі аматар, але ? ад p? час, што я губляю з ECM, каб паспрабаваць што-то зразумець і ў будучыні, магчыма, аптымізаваць свой аўтамабіль. Аднак мае сумневы, паведамляецца на абмежавальнікі крутоўнага моманту, так як на ecu ? цяперашні-гэта "абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту" і абмежавальнік для кожнага руху.

Значэння абмежавальніка руху ўсталеўваюцца на 1000, то я раблю выснову, што ? як калі б яны былі забароненыя?

Калі мае патрэбу? прыйшлося абмежаваць крутоўны момант толькі на шосты перадачы, можна будзе? Cio? калі ў "абмежавальнік крутоўнага моманту massiama" 2500RPM я 360nm і ў "абмежавальнік крутоўнага моманту шосты перадачы" 2500RPM я 330nm, як бы вы эбу?
    Развагі ? правільна, і я яго ўжываю вельмі часта, так як з доўгіх перадач у нас больш? праблемы на махавік, так ? карысна абмежаваць крутоўны момант на 6^і 5^.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di SlimPickens
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Гэта абмежавальнік на асобных перадач існуе на ўсіх рухавіках ці толькі тых, хто ў момант асабліва высокага? На маім 1.3 multijet (200нм) у мяне заўседы было ўражанне, што ў першых двух перадач рухавік меў "менш за", зараз чытаю гэтую рэч, і я думаю,...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    часам на самай справе вы выкарыстоўваеце абмежаванні крутоўнага моманту з нізкіх перадачах 1 і 2, або толькі 1 , калі абмен мае абмежаванняў трываласць.
    у сутнасці ? метад ахове абмен, cos? як класічны абмежавальнік пара пу? карысна разгледзець на абароне рухавіка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di SlimPickens
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Мой абмен (класічны C510) з таго, што я ведаю, трымае афіцыйна 206nm, і ен кажа, што пэўныя пошукавыя і яны таксама былі "спакладаны", каб застацца ў рамках перадачы. Адчуванне, што папярэджваю вас, я адбываецца, у прыватнасці, immettendomi ў карусель і на месцы. Вы прыедзеце, можа быць, той стрэліў, і вы бачыце яго ў апошні раз; cos? замест таго, каб змянілася салодкі, у залежнасці ад таго, выпады, усе для цябе паловай, але рухавік, здаецца, трохі ўтапіць. І не ? эфект дызеля, што сцены вышэй, або, па крайняй меры, не думаю. Паказана, у круглых-й? вялікія дзе рухавік трымае спакойна на трэцяй перадачы, ні выйсці з рашэння з прадастаўлення поўнай і стрыманы працягну. Лічыце, добры крутоўны момант і магутнасць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    некаторыя рухавікі абмежаваныя ў 1 і 2 перадачу і назад.
    для рэтра ? зразумець, што вам не трэба, але ў 1 і 2 часта, і не толькі дызель, абмяжоўвае крутоўны момант, таксама па пытаннях гарантыі на абмен.

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •