І risottolineo, што не c? трэба moddare шмат lim для стрэлу....проста толькі адзін біт.
І risottolineo, што не c? трэба moddare шмат lim для стрэлу....проста толькі адзін біт.
Зменены біт 06748E (у мяне момант файл, але мае тыя жа адрасу, што і тут.. па крайняй меры для rail) і цяпер, нарэшце, дыягназ ціску ў мэту я значэнне, што ўсталеўваю ў карту rail.
Зрабіў карту ад 1600 бар... але машына не ідзе лінейны і загараецца сігнальная лямпа ўпырску. Пік даў мне 1509 бар, але ціск есць правалы і пікі, нават калі ціск аб'ектыў ? заўседы 1600 бар...
Зрабіў карту ад 1550 бар максімум я як мэта 1550 справядліва, але машына таму як першы доказ... ціск балерына... макс 1484 бар...
Памылка ўсе тая ж P1196 часовая памылка ціску паліва
Што я на самой справе праблемы з фільтрам?
Мы гаворым, што нават з картай у 1480 бар, як я раней без змены разрадных мяне здаралася, што некалькі разоў даваў памылку, але зрабіў гэта, калі tiravo больш за 4500 аб..., што вы ствараеце сапраўды дэпрэсія, так як патрабуе больш? дызельнае паліва, чым яно прыходзіць?
Хто-небудзь меў такія праблемы?
Цярпенне і цнота моцных..
Так вы думаеце, што я зрабіў некалькі памылак?
Я змяніў:
06748E біт lim rail
0674BE lim rail f(boost)
0675BE rail pressure
067A06 lim rail f(temp дызель)
Так што я няправільна нешта ў гэтых ці мне не хапае яшчэ?
Вось графік, на якім бачныя значныя ваганні ціску, і машына з mancamenti чаму? памер кожнага піка.
Без змены біт 06748E замест гэтага ў мяне няма гэтых праблем.
Затым той біт трэба, каб ісці больш 1480 бар..., але тады, каб добра працаваць, трэба што-то яшчэ, што цяпер не разумею
Rail_instabile.jpg
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-12-2013 да 19:21
Ах, ок, то, на шчасце, здагадка, што гэта мой помпа есць праблемы ? няправільна.
Я ведаю, што гэта зойме яшчэ некалькі парад ад Backgroop...
І я спадзяюся, што ен або хто-то яшчэ і ўдалося нават абыйсці абмежавальнік turbo![]()
Адкрыцце рэгулятара ціску можна кантраляваць?
Ну, я думаю, вы маглі б таксама сачыць за з ***********.. Заўтра я бачу, паспрабаваць