Старонка 26 з 111 PrimaПерад ... 1624252627283676 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 251 да 260 1107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    І risottolineo, што не c? трэба moddare шмат lim для стрэлу....проста толькі адзін біт.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Пляма Джарре
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Я не разумею, што вы хочаце сказаць??
    Volgio сказаць, што вы кажаце рэдагавання фільтраў у карты для marelli (у гэтым выпадку ў рухавікі multijet з драйвера або з артыкулаў, што, напрыклад, спіс ecm, есць шмат

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Зменены біт 06748E (у мяне момант файл, але мае тыя жа адрасу, што і тут.. па крайняй меры для rail) і цяпер, нарэшце, дыягназ ціску ў мэту я значэнне, што ўсталеўваю ў карту rail.
    Зрабіў карту ад 1600 бар... але машына не ідзе лінейны і загараецца сігнальная лямпа ўпырску. Пік даў мне 1509 бар, але ціск есць правалы і пікі, нават калі ціск аб'ектыў ? заўседы 1600 бар...
    Зрабіў карту ад 1550 бар максімум я як мэта 1550 справядліва, але машына таму як першы доказ... ціск балерына... макс 1484 бар...

Памылка ўсе тая ж P1196 часовая памылка ціску паліва

Што я на самой справе праблемы з фільтрам?
    Мы гаворым, што нават з картай у 1480 бар, як я раней без змены разрадных мяне здаралася, што некалькі разоў даваў памылку, але зрабіў гэта, калі tiravo больш за 4500 аб..., што вы ствараеце сапраўды дэпрэсія, так як патрабуе больш? дызельнае паліва, чым яно прыходзіць?
    Хто-небудзь меў такія праблемы?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    Зменены біт 06748E (у мяне момант файл, але мае тыя жа адрасу, што і тут.. па крайняй меры для rail) і цяпер, нарэшце, дыягназ ціску ў мэту я значэнне, што ўсталеўваю ў карту rail.
    Зрабіў карту ад 1600 бар... але машына не ідзе лінейны і загараецца сігнальная лямпа ўпырску. Пік даў мне 1509 бар, але ціск есць правалы і пікі, нават калі ціск аб'ектыў ? заўседы 1600 бар...
    Зрабіў карту ад 1550 бар максімум я як мэта 1550 справядліва, але машына таму як першы доказ... ціск балерына... макс 1484 бар...
    Памылка ўсе тая ж P1196 часовая памылка ціску паліва

Што я на самой справе праблемы з фільтрам?
    Мы гаворым, што нават з картай у 1480 бар, як я раней без змены разрадных мяне здаралася, што некалькі разоў даваў памылку, але зрабіў гэта, калі tiravo больш за 4500 аб..., што вы ствараеце сапраўды дэпрэсія, так як патрабуе больш? дызельнае паліва, чым яно прыходзіць?
    Хто-небудзь меў такія праблемы?
    Прывітанне Вера, я таксама, я зрабіў некалькі выпрабаванняў, перш чым знайсці рашэнне, трэба змяніць згрызот усе фільтры rail, згаданыя ў гэтай дыскусіі, калі ласка, прытрымлівайцеся, і вы зразумееце, то іх будзе яшчэ што pubblicher? сярод дня..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Прывітанне Вера, я таксама, я зрабіў некалькі выпрабаванняў, перш чым знайсці рашэнне, трэба змяніць згрызот усе фільтры rail, згаданыя ў гэтай дыскусіі, калі ласка, прытрымлівайцеся, і вы зразумееце, то іх будзе яшчэ што pubblicher? сярод дня..
    Так вы думаеце, што я зрабіў некалькі памылак?
    Я змяніў:

06748E біт lim rail
    0674BE lim rail f(boost)
    0675BE rail pressure
    067A06 lim rail f(temp дызель)

Так што я няправільна нешта ў гэтых ці мне не хапае яшчэ?

Вось графік, на якім бачныя значныя ваганні ціску, і машына з mancamenti чаму? памер кожнага піка.
    Без змены біт 06748E замест гэтага ў мяне няма гэтых праблем.
    Затым той біт трэба, каб ісці больш 1480 бар..., але тады, каб добра працаваць, трэба што-то яшчэ, што цяпер не разумею
    Rail_instabile.jpg
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-12-2013 да 19:21

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    Так вы думаеце, што я зрабіў некалькі памылак?
    Я змяніў:

06748E біт lim rail
    0674BE lim rail f(boost)
    0675BE rail pressure
    067A06 lim rail f(temp дызель)

Так што я няправільна нешта ў гэтых ці мне не хапае яшчэ?

Вось графік, на якім бачныя значныя ваганні ціску, і машына з mancamenti чаму? памер кожнага піка.
    Без змены біт 06748E замест гэтага ў мяне няма гэтых праблем.
    Затым той біт трэба, каб ісці больш 1480 бар..., але тады, каб добра працаваць, трэба што-то яшчэ, што цяпер не разумею
    Rail_instabile.jpg
    Перайсці спакойна, што ўсе мадыфікацыі, якія вы зрабілі правільныя...паспрабаваў я таксама..і setsso паводзіны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Ах, ок, то, на шчасце, здагадка, што гэта мой помпа есць праблемы ? няправільна.
    Я ведаю, што гэта зойме яшчэ некалькі парад ад Backgroop...
    І я спадзяюся, што ен або хто-то яшчэ і ўдалося нават абыйсці абмежавальнік turbo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Адкрыцце рэгулятара ціску можна кантраляваць?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Пляма Джарре
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Адкрыцце рэгулятара ціску можна кантраляваць?
    Маючы вялікую дыягностыкі аўтамабіля можна адсочваць з дапамогай часопіса ціск

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Ну, я думаю, вы маглі б таксама сачыць за з ***********.. Заўтра я бачу, паспрабаваць

Старонка 26 з 111 PrimaПерад ... 1624252627283676 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •