Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 57 41-50

Абмеркаванне: Bravo 1.4 Tjet gpl

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    Citazione Першапачаткова Напісаў salvatoresa Visualizza Messaggio
    Калі я не памыляюся, то гэта прыносіць вариатора d загадзя?
    не есць змены загадзя

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    НЕАПАЛЬ
    Паведамленні
    28
    І, як правіла, l-ін'екцыі і няўдзячным d загадзя?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    аб стратэгіі кіравання запыце крутоўны момант/магутнасць, крутоўны момант/магутнасць, карэктар павольны і хуткі, на кірунак смесеобразования для кожнага цыклу, заснаваныя на сігналы асноўных у тым ліку : лямбда, тэмпература рухавіка, тэмпература паветра, ціск ва впускном, вышыня...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    НЕАПАЛЬ
    Паведамленні
    28
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    аб стратэгіі кіравання запыце крутоўны момант/магутнасць, крутоўны момант/магутнасць, карэктар павольны і хуткі, на кірунак смесеобразования для кожнага цыклу, заснаваныя на сігналы асноўных у тым ліку : лямбда, тэмпература рухавіка, тэмпература паветра, ціск ва впускном, вышыня...
    Датчык ціску ва впускном ? быў зменены, датчык cammes змянілася, лямбда, здаецца, працуюць...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    не ? дастаткова ўбачыць, што ўсе функцыі дыягностыкі (асабліва, калі агульная) або замены датчыкаў ? павінны ведаць, як падыходзіць да даследавання праблемы гэтага тыпу (пры ўмове, што існуе рэальная праблема) і неабходныя веды, зрабіць адпаведныя ацэнкі...на жаль, без аўто, каб праверыць чалавека, не ? можаце паглыбіцца ў пытанне і знайсці магчымае рашэнне прадыктавана палітыкай.

я не гульні ніякага рашэння або спроба онлайн

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    НЕАПАЛЬ
    Паведамленні
    28
    Есць 2 месяцы, што машына ўваходзіць і выходзіць з майстэрняў.. Што і Fiat, у тым ліку... Але ніхто не ведае, што зрабіць ці сказаць... Я дзялюся з вамі гэтыя рэчы... Але калі б хто-то на Неапаль, і ў правінцыі ggrado... я быў Бы вельмі рады пайсці.. Рашэння.. Плаціць і дзякаваць..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    не c ? не дзіўна, што з-за адсутнасці ведаў, тым больш? для дома-маці, што ? можа ўжываць рашэнні, прызначаныя для тых, хто развівае інфармацыі або змяненняў, як chiptuners або падобныя.
    патрэбен чалавек, які калі-выдатнае веданне стратэгій кіравання ecu ўсіх відаў і вы ўмееце карыстацца з галавой дыягностыкі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    НЕАПАЛЬ
    Паведамленні
    28
    D пагадненне Cn вас... Але паверце мне, тут ужо?... ? diffixil знайсці золата ДОБРА.. большасць ? людзі, што вы кідаеце..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў salvatoresa Visualizza Messaggio
    Есць 2 месяцы, што машына ўваходзіць і выходзіць з майстэрняў.. Што і Fiat, у тым ліку... Але ніхто не ведае, што зрабіць ці сказаць... Я дзялюся з вамі гэтыя рэчы... Але калі б хто-то на Неапаль, і ў правінцыі ggrado... я быў Бы вельмі рады пайсці.. Рашэння.. Плаціць і дзякаваць..
    Я быў бы рады табе дапамагчы, або паспрабаваць зразумець праблемы вашага аўтамабіля,а заўтра,
    але гэта і periodicista для мяне..
    і раніцай, што я potono аўтамабіляў ніколі не бачыў з танк-інструмент і ідуць так жа хутка, некаторыя сімвалы..
    для сябе аўтамабіль, як, і з вашай праблемай я хоча спакою? і lucidit?..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    на жаль, дыягназ онлайн ? не ўдалося прымусіць яе праблем, як,....
    на самай справе ўсе давялося б паставіць арыгінальныя машыны...
    знойдзена няспраўнасць, заўседы, калі не залежаў ад карты, вы можаце? перапрацаваць...

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •