Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі 31-40-42 -
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Beppe_SC Visualizza Messaggio
    Я паспрабаваў зірнуць тут:

http://www.professionalchiptuning.ne...ET-impariamola!

я вялікую кропку і мне ? універсал гэта тып эбу, для? не я з якога-небудзь графіка, выкарыстоўваючы ecm.. ? версія 1.61, пу? можа быць датаваны?
    Не, я цябе зразумеў, патлумачылі лепш

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Я паспрабаваў зірнуць тут:

http://www.professionalchiptuning.ne...ET-impariamola!

я вялікую кропку і мне ? універсал гэта тып эбу, для? не я з якога-небудзь графіка, выкарыстоўваючы ecm.. ? версія 1.61, пу? можа быць датаваны?
    Можа быць, вы не загружаны драйверы, вось чаму? вам не f? гл ў табліцы ці вы загрузкі sw. зменены і ecm вам не загружае драйвер ў аўтаматычным.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Не, я цябе зразумеў, патлумачылі лепш
    Я спрабаваў загрузіць файлы ori маей gp 1.3 90 л. mtj, але я не магу знайсці значэння па трох восях, якія пазначаны ў першым popst гэта кіраўніцтва, якое я паказаў вам, я думаў, то гэта была праблема праграмнага забеспячэння p? .. вось таму я спытаў з чаго пачаць

Citazione Першапачаткова Напісаў мегамозг Visualizza Messaggio
    Можа быць, вы не загружаны драйверы, вось чаму? вам не f? гл ў табліцы ці вы загрузкі sw. зменены і ecm вам не загружае драйвер ў аўтаматычным.
    Няма няма партнера, ? файлы арыгінал
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-12-2013 да 22:37

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Я спрабаваў загрузіць файлы ori маей gp 1.3 90 л. mtj, але я не магу знайсці значэння па трох восях, якія пазначаны ў першым popst гэта кіраўніцтва, якое я паказаў вам, я думаў, то гэта была праблема праграмнага забеспячэння p? .. вось таму я спытаў з чаго пачаць
    Але ты кажаш, каб убачыць карту ў 2d anxich? у таблічнай? Што за праграмнае забеспячэнне ў вас есць, каб змяніць карту?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    мяне Завуць Язэп,
    хто-небудзь з вас былі праблемы з galleto V53, чаму? мяне не чытае ў bdm,
    як толькі націскаю на экран bdm мне памылку і закрывае старонку, я прачытаў тут і там, што і запраграмаваць Ftdi, Бу!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Пляма Джарре
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў Peppino Visualizza Messaggio
    мяне Завуць Язэп,
    хто-небудзь з вас былі праблемы з galleto V53, чаму? мяне не чытае ў bdm,
    як толькі націскаю на экран bdm мне памылку і закрывае старонку, я прачытаў тут і там, што і запраграмаваць Ftdi, Бу!
    Прывітанне пепіна я думаю, што вы павінны зрабіць, гэта абмеркаванне ў галіне пеўнік форуму, вось табе спасылка, дзе вы можаце знайсці рашэнне вашай праблемы http://www.professionalchiptuning.ne...hp?21-Galletto

Citazione Першапачаткова Напісаў rockerx85 Visualizza Messaggio
    Што з розніцай ? паміж гала-v84 і v52, або 53 54..., а ? таксама фантазія?
    Прывітанне rockerx85 адрозненні збіраюцца з камплектуючых, ўнутранай платы, з якіх яны складаюцца, а таксама ад тыпаў ecu, што я магу чытаць і пісаць у паслядоўны, што ў школе ў розныя рэжымы? паміж v51 і v 53 або 54, як хочаце, што вы называеце не існуе ne v84 ne v 52 ma v48 v51 і 53 :-)

Citazione Першапачаткова Напісаў rockerx85 Visualizza Messaggio
    ank я думаў, што не існавала гэтай v84 потым я знайшоў у продажы маецца сопрягают праграмы 2012 года, а затым таксама v52... на самай справе блытаюць p? ідэі... boh
    Ну, напісаў, вы можаце знайсці тое, што хочаш, а на самай справе і як вам, - кажу я, v, 84 акрэслівае версію праграмнага забеспячэння, а не абсталявання
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-12-2013 да 19:40

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    v84 ? заўседы v48 cos? як і v50 v51 і v52...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    Дзякуй tunningmotor88, я імкнуся, але для мяне форумы-гэта табу, я не ведаю, рухацца, дзякуй

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Пляма Джарре
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў Peppino Visualizza Messaggio
    Дзякуй tunningmotor88, я імкнуся, але для мяне форумы-гэта табу, я не ведаю, рухацца, дзякуй
    Выбачайце, у якім сэнсе для вас форумы-гэта табу ў любым выпадку я табе проста сказаў тое, што я ведаю, і ў любым выпадку, калі вы хочаце перастрахавацца acqusita пеўня v2 v 53 абноўлены парк аўтамабіляў вялікі і кр иин паслядоўны і ў школе і перайсці ў ціхі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    як я ўжо? сказаў galletto 2 V53 я c'? я ўжо? час ад часу , але тым не менш я дзякую цябе за тое ж, чаму? я вырашыў,
    я усталяваў на стацыянарных ПК і funzioanto выдатна цябе на ноўтбуку ці не працаваў , яны мелі рацыю, кітайцы, кампутар павінен быць пэўнай магутнасці.

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •