мяне Завуць Язэп,
хто-небудзь з вас былі праблемы з galleto V53, чаму? мяне не чытае ў bdm,
як толькі націскаю на экран bdm мне памылку і закрывае старонку, я прачытаў тут і там, што і запраграмаваць Ftdi, Бу!
мяне Завуць Язэп,
хто-небудзь з вас былі праблемы з galleto V53, чаму? мяне не чытае ў bdm,
як толькі націскаю на экран bdm мне памылку і закрывае старонку, я прачытаў тут і там, што і запраграмаваць Ftdi, Бу!
Прывітанне пепіна я думаю, што вы павінны зрабіць, гэта абмеркаванне ў галіне пеўнік форуму, вось табе спасылка, дзе вы можаце знайсці рашэнне вашай праблемы http://www.professionalchiptuning.ne...hp?21-Galletto
Прывітанне rockerx85 адрозненні збіраюцца з камплектуючых, ўнутранай платы, з якіх яны складаюцца, а таксама ад тыпаў ecu, што я магу чытаць і пісаць у паслядоўны, што ў школе ў розныя рэжымы? паміж v51 і v 53 або 54, як хочаце, што вы называеце не існуе ne v84 ne v 52 ma v48 v51 і 53 :-)
Ну, напісаў, вы можаце знайсці тое, што хочаш, а на самай справе і як вам, - кажу я, v, 84 акрэслівае версію праграмнага забеспячэння, а не абсталявання
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-12-2013 да 19:40
v84 ? заўседы v48 cos? як і v50 v51 і v52...
Дзякуй tunningmotor88, я імкнуся, але для мяне форумы-гэта табу, я не ведаю, рухацца, дзякуй
як я ўжо? сказаў galletto 2 V53 я c'? я ўжо? час ад часу , але тым не менш я дзякую цябе за тое ж, чаму? я вырашыў,
я усталяваў на стацыянарных ПК і funzioanto выдатна цябе на ноўтбуку ці не працаваў , яны мелі рацыю, кітайцы, кампутар павінен быць пэўнай магутнасці.