Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 43

Абмеркаванне: Рамонт рамкі Scenic

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51

Рамонт рамкі Scenic

Такім чынам, я пішу гэты пост, каб не запэцкаць тое, з цісненнем ўкладанні.

C'? абнаўленне !!

Я не эмулятар CAN, так што я павінен выкарыстоўваць свой аўтамабіль, каб паспрабаваць карціну.

Тое, што раней гарэў засцерагальнік, цяпер вы ? доступ, не зрабіўшы нічога, каб? ен на ламанай трохі, перш чым загарэцца. Між тым, я заўважыў, што
    святло ў салоне, апускаў.
    У мяне было трохі страху, але потым дысплей ? АЛЕ пачаў beeppare, скіду і даць мне ўсе магчымыя памылкі і мажлівых ( няспраўнасць датчыкаў, шыны, падушка бяспекі, сістэмы асвятлення, сэрвіс і інш...)

Цалкам магчыма, што гэта комплексны "2843B" ???
    Я яшчэ не змяніўся, каб не рызыкаваць разбурыць лыжах ", як я ўжо? зрабілі з першага quadro", але калі вы кажаце мне, што ? вельмі верагодна, што як гэта, мне, то я магу замяніць яго, radiotecnico

Што вы думаеце пра гэта ?? Для чаго патрэбен гэты убудаваны ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Па мне, то ўбудаваны не мае нічога агульнага, мне здаецца, гэта рэгулятар вы напружання або пераключэння, у любым выпадку тое, што вы павінны зрабіць замест гэтага ? памяняць eeprom рамак з той карціны, што загараецца рэгулярна.
    Інтэграваны ? падпісана 93c56 ? пад дысплеем больш

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Так, гэта рэгулятар напружання. Менавіта таму я лічыла, што ен злачынец.

Пасля ўключэння рамкі, нават калі з з усе анамаліі, ? gi? вялікае дасягненне для мяне. Бачыў, што перад не засталося менавіта прыкмет жыцця.
    Але не ? карысная cos?.

Памяць eeprom не ? важна, каб асвятляць, калі не памыляюся, на самай справе я хацеў бы змяніць яго ў апошнюю чаргу. Калі, што не так ? - неабходным. Але я не думаю, я ўжо? спрабаваў яшчэ
    карціны без праблем на маей машыне.

Новае абнаўленне !!!

Я перарабіў зварныя швы супраціваў ад 1 м у абедзьвюх карцінах, і цяпер ўключаюцца без праблем, АБОДВА !!
    Але як толькі запуск рухавіка пачынаюцца анамаліі .... электрычная сістэма, падушкі бяспекі, гiдраýсiлiцель руля, service і г. д......

Мы ўпэўненыя, што не мае нічога агульнага рэгулятар напругі ??

Ці я павінен сапраўды змяніць eeprom ? І нязручна отпаять і прылітаваць. Для гэтага я трымаю гэтую працу апошніх.

Ад хлопцаў, што мы амаль, дзякуй вам !!!

Хлопцы, я буду кідаць у ручнік !!!, Я arrendendo, я не маючы іп? шчаслівага жыцця ў гэтыя дні

Такім чынам, сення раніцай я зрабіў :

Абмен Mosfet і засцерагальнік --> Ўключаецца, але з анамаліямі (сістэма харчавання, падушка бяспекі, узмацняльнік руля і т. д... )
    Абмен EEPROM 93c56 з першапачатковай ------> працягвалі анамаліі
    Campio Убудаваны 2843B --> працягвалі анамаліі, як і вышэй
    Абмен 12 рэзістары --> Ўключаецца, міргае, пячэ што-то (ПАНІКА) адключаю раз'ем шэры
    Успомніў зварных швоў да 12 рэзістары --> Пячэ і РОБІЦЬ ДЫМ!!!! Pi? ПАНІКА адключаю раз'ем
    Нагрэў за некалькі секунд з фенам гарачага паветра --> Пячэ і РОБІЦЬ ДЫМ!!!! Pi? ПАНІКІ яшчэ адключаю раз'ем

Цяпер я не ведаю, pi? што яшчэ можна зрабіць, калі ласка, дапамажыце !!
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-12-2013 да 10:56

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Як вы казалі, праверыць кандэнсатары. Магчыма, хто-то ? у кароткі.

А я вельмі добра разумею. Я ў такой жа сітуацыі з Ecu з opel 1,7. У мяне на " 5 " у школе, але няма, што я магу працаваць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    38
    Гэтыя карціны адсылаюць нас з галавы, некаторыя з паўторам пройдзенага на рэзістары ідуць добра, яшчэ можна змяніць ўсе дадуць заўседы праблемы... у любым выпадку зварныя швы будзьце асцярожныя, не даць ей прыйсці адна над іншай

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Тады, перад заменай рэзістараў, я даваў толькі на памылкі, але не friggeva нічога. Можа быць ? магчыма, што НЕ маючы добра зрабілі якія-небудзь, цяпер пячэ, АЛЕ ПАЛІЦЬ ???

Тады, магчыма, што 2 на 2 мне даюць адны і тыя ж памылкі ?? І кандэнсатары malandati ?? Я не думаю ...

Іншы яшчэ не пячэ, але, чорт вазьмі, на мяне, калі я дакрануўся да рэзістары !! Ўспыхнулі абодва, я іх трымаў, гэтак жа, з памылкамі.

Магчыма, што СУМНІЎНАГА паходжання карцін, можа даць вам гэтыя праблемы ?? Але я змяніў EEPROM !!

Але хто-то раене Балонні, я не пу? дапамагчы ?? Калі ласка !!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    38
    Вы павінны дзейнічаць, каб крокі...першае, што вам пасылаў у дым, што вы зрабілі змены... праверкі зварных швоў і кампаненты, якія вы змянілі, і вы пачынаеце ісьці на правільным шляху

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Зварныя швы зробленыя вельмі добра, я нават здзіўляюся, як я зрабіў. Памылкі, якія я зрабіў ? быў не цалкам ачысціць паліцу ад папярэдніх сажалкі. Але пу? давесці гэтыя праблемы ??
    І, паўтараю, усе памылкі, якія мне даюць як ?? Я не думаю, што мая машына, як пакласці cos? дрэнна..... (няспраўнасць асвятлення, узмацняльнік руля і падушка бяспекі асноўныя)

ХА ..... я заўважыў, што нават выключыўшы і зачыніўшы машыну рамках застаецца ЎСЕ ўключана ....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    38
    C'? кароткі...што перашкаджае на лініі can і няспраўнасці ўсіх кампанентаў...ваша машына будзе добра... няма, уборку не робіць, нічога не важна, з'яўляюцца зварныя швы, што яны не халодныя

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Я не сумняваўся, што мая машына ж добра

Антоніа слухай, але мы гаворым пра сукенку, заўседы на карціну, ці не так ? Я не хачу разбіраць цяпер нават машына

Я бачыў, што рэзістары, якія я паставіў яны трохі адрозніваюцца ад арыгінальных. У апошнія c'? напісана 1R0 а ў тыя, якія я купіў 1R00 "CRCW1206 Рэзістар T/R 0.25 W,1%,1R"
    Я ўзяў на вядомых вэб-кампаненты беларуская, што знаемая

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •