-
Рамонт рамкі Scenic
Такім чынам, я пішу гэты пост, каб не запэцкаць тое, з цісненнем ўкладанні.
C'? абнаўленне !!
Я не эмулятар CAN, так што я павінен выкарыстоўваць свой аўтамабіль, каб паспрабаваць карціну.
Тое, што раней гарэў засцерагальнік, цяпер вы ? доступ, не зрабіўшы нічога, каб? ен на ламанай трохі, перш чым загарэцца. Між тым, я заўважыў, што
святло ў салоне, апускаў.
У мяне было трохі страху, але потым дысплей ? АЛЕ пачаў beeppare, скіду і даць мне ўсе магчымыя памылкі і мажлівых ( няспраўнасць датчыкаў, шыны, падушка бяспекі, сістэмы асвятлення, сэрвіс і інш...)
Цалкам магчыма, што гэта комплексны "2843B" ???
Я яшчэ не змяніўся, каб не рызыкаваць разбурыць лыжах ", як я ўжо? зрабілі з першага quadro", але калі вы кажаце мне, што ? вельмі верагодна, што як гэта, мне, то я магу замяніць яго, radiotecnico
Што вы думаеце пра гэта ?? Для чаго патрэбен гэты убудаваны ??
-
Па мне, то ўбудаваны не мае нічога агульнага, мне здаецца, гэта рэгулятар вы напружання або пераключэння, у любым выпадку тое, што вы павінны зрабіць замест гэтага ? памяняць eeprom рамак з той карціны, што загараецца рэгулярна.
Інтэграваны ? падпісана 93c56 ? пад дысплеем больш
-
Так, гэта рэгулятар напружання. Менавіта таму я лічыла, што ен злачынец.
Пасля ўключэння рамкі, нават калі з з усе анамаліі, ? gi? вялікае дасягненне для мяне. Бачыў, што перад не засталося менавіта прыкмет жыцця.
Але не ? карысная cos?.
Памяць eeprom не ? важна, каб асвятляць, калі не памыляюся, на самай справе я хацеў бы змяніць яго ў апошнюю чаргу. Калі, што не так ? - неабходным. Але я не думаю, я ўжо? спрабаваў яшчэ
карціны без праблем на маей машыне.
Новае абнаўленне !!!
Я перарабіў зварныя швы супраціваў ад 1 м у абедзьвюх карцінах, і цяпер ўключаюцца без праблем, АБОДВА !!
Але як толькі запуск рухавіка пачынаюцца анамаліі .... электрычная сістэма, падушкі бяспекі, гiдраýсiлiцель руля, service і г. д......
Мы ўпэўненыя, што не мае нічога агульнага рэгулятар напругі ??
Ці я павінен сапраўды змяніць eeprom ? І нязручна отпаять і прылітаваць. Для гэтага я трымаю гэтую працу апошніх.
Ад хлопцаў, што мы амаль, дзякуй вам !!!
Хлопцы, я буду кідаць у ручнік !!!, Я arrendendo, я не маючы іп? шчаслівага жыцця ў гэтыя дні
Такім чынам, сення раніцай я зрабіў :
Абмен Mosfet і засцерагальнік --> Ўключаецца, але з анамаліямі (сістэма харчавання, падушка бяспекі, узмацняльнік руля і т. д... )
Абмен EEPROM 93c56 з першапачатковай ------> працягвалі анамаліі
Campio Убудаваны 2843B --> працягвалі анамаліі, як і вышэй
Абмен 12 рэзістары --> Ўключаецца, міргае, пячэ што-то (ПАНІКА) адключаю раз'ем шэры
Успомніў зварных швоў да 12 рэзістары --> Пячэ і РОБІЦЬ ДЫМ!!!! Pi? ПАНІКА адключаю раз'ем
Нагрэў за некалькі секунд з фенам гарачага паветра --> Пячэ і РОБІЦЬ ДЫМ!!!! Pi? ПАНІКІ яшчэ адключаю раз'ем
Цяпер я не ведаю, pi? што яшчэ можна зрабіць, калі ласка, дапамажыце !!
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-12-2013 да 10:56
-
Як вы казалі, праверыць кандэнсатары. Магчыма, хто-то ? у кароткі.
А я вельмі добра разумею. Я ў такой жа сітуацыі з Ecu з opel 1,7. У мяне на " 5 " у школе, але няма, што я магу працаваць.
-
Гэтыя карціны адсылаюць нас з галавы, некаторыя з паўторам пройдзенага на рэзістары ідуць добра, яшчэ можна змяніць ўсе дадуць заўседы праблемы... у любым выпадку зварныя швы будзьце асцярожныя, не даць ей прыйсці адна над іншай
-
Тады, перад заменай рэзістараў, я даваў толькі на памылкі, але не friggeva нічога. Можа быць ? магчыма, што НЕ маючы добра зрабілі якія-небудзь, цяпер пячэ, АЛЕ ПАЛІЦЬ ???
Тады, магчыма, што 2 на 2 мне даюць адны і тыя ж памылкі ?? І кандэнсатары malandati ?? Я не думаю ...
Іншы яшчэ не пячэ, але, чорт вазьмі, на мяне, калі я дакрануўся да рэзістары !! Ўспыхнулі абодва, я іх трымаў, гэтак жа, з памылкамі.
Магчыма, што СУМНІЎНАГА паходжання карцін, можа даць вам гэтыя праблемы ?? Але я змяніў EEPROM !!
Але хто-то раене Балонні, я не пу? дапамагчы ?? Калі ласка !!
-
Вы павінны дзейнічаць, каб крокі...першае, што вам пасылаў у дым, што вы зрабілі змены... праверкі зварных швоў і кампаненты, якія вы змянілі, і вы пачынаеце ісьці на правільным шляху
-
Зварныя швы зробленыя вельмі добра, я нават здзіўляюся, як я зрабіў. Памылкі, якія я зрабіў ? быў не цалкам ачысціць паліцу ад папярэдніх сажалкі. Але пу? давесці гэтыя праблемы ??
І, паўтараю, усе памылкі, якія мне даюць як ?? Я не думаю, што мая машына, як пакласці cos? дрэнна..... (няспраўнасць асвятлення, узмацняльнік руля і падушка бяспекі асноўныя)
ХА ..... я заўважыў, што нават выключыўшы і зачыніўшы машыну рамках застаецца ЎСЕ ўключана ....
-
C'? кароткі...што перашкаджае на лініі can і няспраўнасці ўсіх кампанентаў...ваша машына будзе добра... няма, уборку не робіць, нічога не важна, з'яўляюцца зварныя швы, што яны не халодныя
-
Я не сумняваўся, што мая машына ж добра 
Антоніа слухай, але мы гаворым пра сукенку, заўседы на карціну, ці не так ? Я не хачу разбіраць цяпер нават машына 
Я бачыў, што рэзістары, якія я паставіў яны трохі адрозніваюцца ад арыгінальных. У апошнія c'? напісана 1R0 а ў тыя, якія я купіў 1R00 "CRCW1206 Рэзістар T/R 0.25 W,1%,1R"
Я ўзяў на вядомых вэб-кампаненты беларуская, што знаемая
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума