Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 47 31-40
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў armor Visualizza Messaggio
    прывітанне рэстаран пры гатэлі, таму што я не магу спампаваць прымацаваны файл з motorsport
    кажа мне,

у вас няма правоў для доступу да гэтай старонцы. Гэта пу? быць выклікана адной з наступных прычын:

Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы. Вы спрабуеце рэдагаваць чужы пост, доступ да функцый адміністратара ці да якой-небудзь іншай сістэмы зарэзервавана?
    Калі вы спрабуеце напісаць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, ці гэта можа быць чаканне актывацыі.

ўліковага запісу і актывацыі, што я памыляюся ?
    дзякуй
    Не дасягнута мінімальная колькасць паведамленняў для таго, каб спампаваць.
    Зірніце на правілы.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў armor Visualizza Messaggio
    прывітанне рэстаран пры гатэлі, таму што я не магу спампаваць прымацаваны файл з motorsport
    кажа мне,

у вас няма правоў для доступу да гэтай старонцы. Гэта пу? быць выклікана адной з наступных прычын:

Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы. Вы спрабуеце рэдагаваць чужы пост, доступ да функцый адміністратара ці да якой-небудзь іншай сістэмы зарэзервавана?
    Калі вы спрабуеце напісаць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, ці гэта можа быць чаканне актывацыі.

ўліковага запісу і актывацыі, што я памыляюся ?
    дзякуй

памыляецеся, не чытаць правілы і ўвайсці ў форум, нават не ўявіць, і нават спытаць у лічку.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    і s? вы павінны прачытаць, перш чым.....
    да 80 паведамленняў гэта можа здацца простым, форум ? зрабіў, каб абмеркаваць, таму паведамленні павінны назапашвацца без probblemi,
    у probblema ? іншы, што цюй? што трэба зрабіць, з карыстальнікаў, з прыстойнай падрыхтоўкі і, як правіла, нават калі ў тэме protresti быць дапамогу c'? хто ? светлавых гадоў наперад.
    вы пошук па форуме даць дапамогу, чытаючы розныя дыскусіі, але, вы разумееце, што часта c'? вучыцца.

p.s адміністратары,не бачыў гэта паведамленне ? толькі мае назіранне, я не пакрыўдзіць, калі ен не лічыцца.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Прывітанне, хлопцы, пасля таго як я прадставіла, вось мае першае паведамленне.
    Я чытаў правілы, і, на жаль, гэты мяжа 80 паведамленняў, каб спампаваць ці папрасіць пас, мне не дазваляе пакласці руку на карціну scenic.
    Я не хачу, каб карыстальнік размовы і пісаць тут і там, я хачу быць сумленны.
    Як вы ведаеце, праблема карціны-выкл ? ВЯЛІКАЯ праблема, так як вы не можаце бачыць нічога, з рызыкай застацца на мялі якой-небудзь прычыне.

Я распавяду трохі сваю гісторыю :

Мой qudro арыгінал ? разбураны, col прылітаваць і отпаяйте, у цяперашні час узлетна-ідзіце.

Мне падарылі 2 карціны, калі-небудзь адкрытых.

Я замяніў Mosfet і засцерагальнік у абодва :

- У адзін, толькі ен увайшоў, так ? згарэў адразу засцерагальнік...... што sar? поспех ??

_ У другім, пасля замены засцерагальніка і Транзістараў, толькі ўвайшоў, падобна, абсмажыць, але не ўключаецца..... што sar? ??

Магчыма, што 3 метраў, я не магу зрабіць адзін ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Citazione Першапачаткова Напісаў blueangel666 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, пасля таго як я прадставіла, вось мае першае паведамленне.
    Я чытаў правілы, і, на жаль, гэты мяжа 80 паведамленняў, каб спампаваць ці папрасіць пас, мне не дазваляе пакласці руку на карціну scenic.
    Я не хачу, каб карыстальнік размовы і пісаць тут і там, я хачу быць сумленны.
    Як вы ведаеце, праблема карціны-выкл ? ВЯЛІКАЯ праблема, так як вы не можаце бачыць нічога, з рызыкай застацца на мялі якой-небудзь прычыне.

Я распавяду трохі сваю гісторыю :

Мой qudro арыгінал ? разбураны, col прылітаваць і отпаяйте, у цяперашні час узлетна-ідзіце.

Мне падарылі 2 карціны, калі-небудзь адкрытых.

Я замяніў Mosfet і засцерагальнік у абодва :

- У адзін, толькі ен увайшоў, так ? згарэў адразу засцерагальнік...... што sar? поспех ??

_ У другім, пасля замены засцерагальніка і Транзістараў, толькі ўвайшоў, падобна, абсмажыць, але не ўключаецца..... што sar? ??

Магчыма, што 3 метраў, я не магу зрабіць адзін ??
    Мммм праверце ўсе зварныя швы, якія ў вас есць факты і любыя суды, у адваротным выпадку, у рамках якой адразу ж пераходзіць засцерагальнік ? верагодна, што адзін з кандэнсатараў альбо ў страту, жоўтыя каля трансфарматара, калі ласка, праверце іх з дапамогай тестеров ці будзеце жывыя, каб знайсці тое, ў страту.
    І дзіўна, што тры не функцыі нават 1, калі вы робіце рамонт па ўсіх правілах мастацтва, поспеху ? 99 %.
    Прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Маей долі НЕ атрымалася ? 100% замест таго :-D

Перш чым аддаць яго спецыялісту і плаціць гэтыя вялікія лічбы, я хацеў бы аднавіць яго (што відавочна ? pi? выканання, а таксама пі? танны)

Дарэчы, засцерагальнік, гэта добра, тыя, ад 8 Ампер ?? На жаль, я іх таксама прынята з спазненнем, я няправільна заказ (гэта, так бы мовіць 1206 Fuse 8A F, рэкамендуемыя на кіраўніцтва, знайшоў у інтэрнэце, што пазнаеце

Не пу? выкарыстоўваючы тэстар , праверыць у рамках выключаны і адключаны, знайсці дэфект, спрабуючы тут і там на плаце ?

Забыўся, засцерагальнік, які ? ускочыў было 6,5 У ( арыгінал)

Я магу зрабіць шкоду-ад 8 Да затрымкі, што я прывеў вышэй ?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 14-12-2013 да 07:41

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Уявіце сабе, мне здавалася, што гэта 4, але калі вы ўпэўненыя, што вы не зрабілі кароткія паспрабуйце праверыць, як я вам ужо сказаў, аранжавыя кандэнсатары, якія стаяць у чарзе каля трансфарматара, гэта можна зрабіць нават з тестеров, раз я знайшоў некаторыя страты.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Я адкрываю новы пост, лепш не пакрываць гэты пост пацеркамі мае праблемы....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    варта таксама змяніць і ўсе супраціву, што ў 70% выпадкаў, калі іх пасмажыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    або фен з карроцьере сагравае, дзе яго засцерагальнік, што ля вас есць рэзістары і паспрабуйце

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •