і s? вы павінны прачытаць, перш чым.....
да 80 паведамленняў гэта можа здацца простым, форум ? зрабіў, каб абмеркаваць, таму паведамленні павінны назапашвацца без probblemi,
у probblema ? іншы, што цюй? што трэба зрабіць, з карыстальнікаў, з прыстойнай падрыхтоўкі і, як правіла, нават калі ў тэме protresti быць дапамогу c'? хто ? светлавых гадоў наперад.
вы пошук па форуме даць дапамогу, чытаючы розныя дыскусіі, але, вы разумееце, што часта c'? вучыцца.
p.s адміністратары,не бачыў гэта паведамленне ? толькі мае назіранне, я не пакрыўдзіць, калі ен не лічыцца.
Прывітанне, хлопцы, пасля таго як я прадставіла, вось мае першае паведамленне.
Я чытаў правілы, і, на жаль, гэты мяжа 80 паведамленняў, каб спампаваць ці папрасіць пас, мне не дазваляе пакласці руку на карціну scenic.
Я не хачу, каб карыстальнік размовы і пісаць тут і там, я хачу быць сумленны.
Як вы ведаеце, праблема карціны-выкл ? ВЯЛІКАЯ праблема, так як вы не можаце бачыць нічога, з рызыкай застацца на мялі якой-небудзь прычыне.
Я распавяду трохі сваю гісторыю :
Мой qudro арыгінал ? разбураны, col прылітаваць і отпаяйте, у цяперашні час узлетна-ідзіце.
Мне падарылі 2 карціны, калі-небудзь адкрытых.
Я замяніў Mosfet і засцерагальнік у абодва :
- У адзін, толькі ен увайшоў, так ? згарэў адразу засцерагальнік...... што sar? поспех ??
_ У другім, пасля замены засцерагальніка і Транзістараў, толькі ўвайшоў, падобна, абсмажыць, але не ўключаецца..... што sar? ??
Магчыма, што 3 метраў, я не магу зрабіць адзін ??
Мммм праверце ўсе зварныя швы, якія ў вас есць факты і любыя суды, у адваротным выпадку, у рамках якой адразу ж пераходзіць засцерагальнік ? верагодна, што адзін з кандэнсатараў альбо ў страту, жоўтыя каля трансфарматара, калі ласка, праверце іх з дапамогай тестеров ці будзеце жывыя, каб знайсці тое, ў страту.
І дзіўна, што тры не функцыі нават 1, калі вы робіце рамонт па ўсіх правілах мастацтва, поспеху ? 99 %.
Прывітанне
Маей долі НЕ атрымалася ? 100% замест таго :-D
Перш чым аддаць яго спецыялісту і плаціць гэтыя вялікія лічбы, я хацеў бы аднавіць яго (што відавочна ? pi? выканання, а таксама пі? танны)
Дарэчы, засцерагальнік, гэта добра, тыя, ад 8 Ампер ?? На жаль, я іх таксама прынята з спазненнем, я няправільна заказ (гэта, так бы мовіць 1206 Fuse 8A F, рэкамендуемыя на кіраўніцтва, знайшоў у інтэрнэце, што пазнаеце
Не пу? выкарыстоўваючы тэстар , праверыць у рамках выключаны і адключаны, знайсці дэфект, спрабуючы тут і там на плаце ?
Забыўся, засцерагальнік, які ? ускочыў было 6,5 У ( арыгінал)
Я магу зрабіць шкоду-ад 8 Да затрымкі, што я прывеў вышэй ?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 14-12-2013 да 07:41
Уявіце сабе, мне здавалася, што гэта 4, але калі вы ўпэўненыя, што вы не зрабілі кароткія паспрабуйце праверыць, як я вам ужо сказаў, аранжавыя кандэнсатары, якія стаяць у чарзе каля трансфарматара, гэта можна зрабіць нават з тестеров, раз я знайшоў некаторыя страты.
Я адкрываю новы пост, лепш не пакрываць гэты пост пацеркамі мае праблемы....
варта таксама змяніць і ўсе супраціву, што ў 70% выпадкаў, калі іх пасмажыць
або фен з карроцьере сагравае, дзе яго засцерагальнік, што ля вас есць рэзістары і паспрабуйце