і калі едзе за сотню кіламетраў на бензіне?ідзе senpre добра?
Калі не пайшла, заўседы бензін будзе ў парадку
*ugoboss, tjet?
Рэзюмэ, абвешчаныя з fiat аб tjet дакладныя?
калі ? зрабіў тэст з рухавіком на карту, не бачылі, што даваў раней, як арыгінал?
калі ? зрабіў тэст з рухавіком на карту, не бачылі, што даваў раней, як арыгінал?
я таксама прытрымліваюся думкі, што 50 л.с. вы не можаце дадаць іх з той жа maccanica, той жа turbo і самі фарсункі.
будзе добра, калі дадасце палову?, з укладам супастаўленне зроблена добра
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 14-12-2013 да 07:31
У мяне таксама есць падобныя праблемы.
У мяне есць t-jet 120 ўсяго 32 тыс. км
Завод відэа
Аўтамабіль мае сістэмы ад 2 месяцаў
. Дроту, газу, транспартных і c часта з'яўляюцца пустымі, як калі б за паўсекунды усе, што там было, выбух у цыліндры..
А то я спрабаваў? такія актываваныя l эмулятар лямбда-задні....
Я зрабіў я карту.. Але праблема ў мяне ? зняў..
Сапраўды, часта здаецца, што ? губляецца, то і конь, і некаторыя азадак на вуліцы...
Я не разумею, пэўныя крытэрыі, якія яны выкарыстоўваюць..
тады s? я дапусцім б супаставіць мае брава 1,4 Tjet з GPL усталяваны не ад мацярынскай кампаніі або серыі, я б зрабіў гэта такім чынам,
аўтамабілі на бензіне працуе выдатна? ОК отображаем.. на Бензіне ўсе ОК? чыніць Карту GPL Відэа Ландэ, або тое, што-як..
я не разумею, як фасадаў, хадзіць з аўтамабіля, які тузае або з анамаліямі ў гэтым родзе!
я riemettermi ўсе ori, каб зразумець, дзе і загваздка,
затым вы павінны вярнуцца чувак прафесіянал, як volette вызначыць мне і абыякава, проста дазвольце праблему, і я быў задаволены..
гэта мой погляд..
дадам, s? або апусціць, што LPG ўстаноўкі або яшчэ не дома маці,
яны ўпраўлення цалкам кіраваным ў рэжыме рэальнага часу..
cio? што вы хочаце рабіць?
вы можаце ўсе паглядзець у рэальным часе, як ЭКЮ ў спаборніцтвах..
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 14-12-2013 да 07:31
Добры дзень, магчыма, я забыўся... Я ў зыходны стан... праблема няма ? вырашана... Пасля замены свечкі... Шпулькі 4 новыя, зняў калектар d aspirazionee пакласці fguarnizioni новыя, чысткі дросельнай засланкі, і x нарэшце, у нас есць уласны detached сістэма ад аўто.
Як я магу хадзіць?? Nn ўдалося вырашыць гэтую праблему.... ? ogninvolta, што машына... Стральба ўжо? каляндар..