затым я павінен праверыць, што гэта не занадта ранняе... дзякуй, вельмі далікатны! не маглі б вы сказаць мне, дакладныя значэння загадзя на гэты рухавік?
затым я павінен праверыць, што гэта не занадта ранняе... дзякуй, вельмі далікатны! не маглі б вы сказаць мне, дакладныя значэння загадзя на гэты рухавік?
вы што ? праблема.
калі загадзя, за коней, і кліент ? рады.
поспехі іх не ведаю, але яны напісаныя ў эбу.
з рухавікамі пыласосам можна? таксама трываць, чаму? pi? часам не пашкодзіць.
на турба калі " тяни вельмі турбонагнетатель загадзя павінны быць трохі зніжана, так? pi? значыць пі? дэтанацыі.
у бензінавых кантроль дэтанацыі вырабляе autoadattamento загадзя, што ператвараецца ў скарачэнне шматгадовых загадзя нанесеныя на карту.
сакрэт заключаецца ў тым, каб працаваць мала кантролю, павінны быць у бяспецы толькі тады, калі гэта трэба. гэта ? методыка, якая выкарыстоўваецца, як правіла, у alfa romeo і fiat.
некаторыя іншыя вытворцы маюць розныя метады, але яны адрэгуляваныя адпаведна.
улічыце, што гэтая " дыягназ" грунтуецца на гэты кароткі абмен меркаваннямі. з карысцю праверкі.
што лепш ? мець адлюстраванне, якое вырабляе столькі непрыемнасцяў, і глядзець на яго
як можа быць дыягназ перад экранам дзякую цябе вельмі, вядома, вы далі мне выдатную ежу для разважанняў.
? можна даведацца, колькі разоў ? ўмяшаўся кантроль дэтанацыі?
есць цікавыя факты , перепрограммированные праз паслядоўны порт або ў boot.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
запланавана праз паслядоўны порт![]()
як толькі ўладальнік машыны перадаць мне фатаграфіі rullata месцы![]()
як апісана вышэй, то горш бензіну, што ў снд і, праехаўшы некалькі сотняў км у gpl
мне не патрэбны кавалак паперы, экскурсійнае ролікі вы таму забіць нас? што вы хочаце!
калі вы не робіце апгрэйд з turbo-й? "даступны" не можа атрымаць 50 л. с. з IHI, награваецца паветра, каб нічога і эфектыўнасці ўгэты turbo ? смешна (хоць, чаму? у адпаведнасці з палітыкай гандлевага мама fiat на гэтых рухавіках)