Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 57

Абмеркаванне: Bravo 1.4 Tjet gpl

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    затым я павінен праверыць, што гэта не занадта ранняе... дзякуй, вельмі далікатны! не маглі б вы сказаць мне, дакладныя значэння загадзя на гэты рухавік?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    вы што ? праблема.
    калі загадзя, за коней, і кліент ? рады.
    поспехі іх не ведаю, але яны напісаныя ў эбу.
    з рухавікамі пыласосам можна? таксама трываць, чаму? pi? часам не пашкодзіць.
    на турба калі " тяни вельмі турбонагнетатель загадзя павінны быць трохі зніжана, так? pi? значыць пі? дэтанацыі.
    у бензінавых кантроль дэтанацыі вырабляе autoadattamento загадзя, што ператвараецца ў скарачэнне шматгадовых загадзя нанесеныя на карту.
    сакрэт заключаецца ў тым, каб працаваць мала кантролю, павінны быць у бяспецы толькі тады, калі гэта трэба. гэта ? методыка, якая выкарыстоўваецца, як правіла, у alfa romeo і fiat.
    некаторыя іншыя вытворцы маюць розныя метады, але яны адрэгуляваныя адпаведна.

улічыце, што гэтая " дыягназ" грунтуецца на гэты кароткі абмен меркаваннямі. з карысцю праверкі.
    што лепш ? мець адлюстраванне, якое вырабляе столькі непрыемнасцяў, і глядзець на яго

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    як можа быць дыягназ перад экранам дзякую цябе вельмі, вядома, вы далі мне выдатную ежу для разважанняў.
    ? можна даведацца, колькі разоў ? ўмяшаўся кантроль дэтанацыі?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    есць цікавыя факты , перепрограммированные праз паслядоўны порт або ў boot.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    запланавана праз паслядоўны порт

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Рыкарда#28 Visualizza Messaggio
    запланавана праз паслядоўны порт
    мяне і адбылося (толькі на бензін), што riprogrammandola у паслядоўны праз некаторы час пайшла ў крызіс разарвала і памер, прачытаную ў boot ж змены і перапісаць, у boot не даў яшчэ недахопы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Прывітанне, хлопцы,
    дарагі сябар у fiat bravo 1.4 tjet 150cv з ўстаноўкі звадкаванага газу; машына ў пытанне ? падлучаныя і выдаленне каталізатара, спампаваць 198cv дрэва, разлічаны на ролікавай выпрабавальным стэндзе тармазіў.
    Карту толькі што загружаная машына ідзе добра і працуе досыць чыстай, але праблемы ўзнікаюць пасля некалькіх км выкарыстання ў gpl, дзе я autoadattivit? мы робіць перамозе, і машына, павярнуўшы на бензін, пачынае кульгаць і магутнасць ? безумоўна, вельмі абмежаваны.
    Вы сутыкнуліся з падобнымі праблемамі на іншых tjet? вы ведаеце, як вырашыць?
    дзякуй
    калі аўтамабіль ідзе горш бензіну, які ў снд гэта толькі азначае, што c ? праблема ў корані, асабліва калі з электронікай зменена без логікі.

з ihi іх мары, толькі на 50 л. с. і больш?...мы не гаворым гэтага, стэнды з ролікавымі верцяцца дарожкамі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    як толькі ўладальнік машыны перадаць мне фатаграфіі rullata месцы
    як апісана вышэй, то горш бензіну, што ў снд і, праехаўшы некалькі сотняў км у gpl

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    як апісана вышэй, то горш бензіну, што ў снд і, праехаўшы некалькі сотняў км у gpl
    я лічу, што ў нас няма падстаў сумнявацца ў тым, што тое, што c'? напісаў у цесцю, так тое, што ты распавеў.
    пачынаючы, аднак, пастаўленыя пад кантроль як autoadattamenti паліўнай , адпаведнага дыягназу, як авансы ўключэнне ў разгляд адлюстраванне.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    мне не патрэбны кавалак паперы, экскурсійнае ролікі вы таму забіць нас? што вы хочаце!
    калі вы не робіце апгрэйд з turbo-й? "даступны" не можа атрымаць 50 л. с. з IHI, награваецца паветра, каб нічога і эфектыўнасці ўгэты turbo ? смешна (хоць, чаму? у адпаведнасці з палітыкай гандлевага мама fiat на гэтых рухавіках)

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •