Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 57

Абмеркаванне: Bravo 1.4 Tjet gpl

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74

Bravo 1.4 Tjet gpl

Прывітанне, хлопцы,
    дарагі сябар у fiat bravo 1.4 tjet 150cv з ўстаноўкі звадкаванага газу; машына ў пытанне ? падлучаныя і выдаленне каталізатара, спампаваць 198cv дрэва, разлічаны на ролікавай выпрабавальным стэндзе тармазіў.
    Карту толькі што загружаная машына ідзе добра і працуе досыць чыстай, але праблемы ўзнікаюць пасля некалькіх км выкарыстання ў gpl, дзе я autoadattivit? мы робіць перамозе, і машына, павярнуўшы на бензін, пачынае кульгаць і магутнасць ? безумоўна, вельмі абмежаваны.
    Вы сутыкнуліся з падобнымі праблемамі на іншых tjet? вы ведаеце, як вырашыць?
    дзякуй

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    вядома, будуць памылкі ў карце, загружанай...
    прачытайце яго да канца і postala...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    я не магу гэта чытаць, так як я яшчэ не да прыбораў, кропкі ? што машына ідзе добра, калі на карту ? загружана мала часу, а калі круціцца трохі ў снд і прадастаўлення брудныя, рэзюмэ, падаюць і нават вярнуць бензін ўлада вырашае праблемы, а вырашае перавалка жа карце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    калі сістэма гбо ? паходжання, не павінна адбыцца тое, што вы апісалі.
    калі завод ? прымяняецца пасля то ? цалкам нармальна, што адбываюцца гэтыя нязручнасці, калі завод не прадугледжвае эмулятар лямбда.
    тых, хто выклікае праблемы, такія autoadattamenti паліўнай, звязаную з тым, што яго стехиометрической бензіну ? 14,6, што gpl каля 16.
    есць 2 сродкі, адно з mappaatura з блока адаптацыі
    іншы нічога не варта: неабходна чаргаваць працу на снд з тым, на бензін.
    на практыцы 2000-3000 км у gpl ( або 2-3 месяцы) зрабіць поўны бензіну і выпіць усе, перш чым аднавіць license.
    гэта чаргаванне таксама добра ў фарсункі, алей рухавіка, клапаны і гарантуе доўгую жыцце рухавіка

Citazione Першапачаткова Напісаў Рыкарда#28 Visualizza Messaggio
    я не магу гэта чытаць, так як я яшчэ не да прыбораў, кропкі ? што машына ідзе добра, калі на карту ? загружана мала часу, а калі круціцца трохі ў снд і прадастаўлення брудныя, рэзюмэ, падаюць і нават вярнуць бензін ўлада вырашае праблемы, а вырашае перавалка жа карце
    я прашу прабачэння, але я напісаў майго ўмяшання, перш чым чытаць ваш апошні.
    з гэтай сітуацыі я думаю, што там было напісана што-то не правільнае адлюстраванне, што "стымулюе" нейкі адаптацыі.
    у вас есць памылкі ў дыягназе?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 12-12-2013 да 20:29

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    як выглядае праблема?
    я раблю здагадка
    пу? быць, што ў даведцы з невялікім акселератара аўтамабіля застаецца нязменным і замест таго, каб з вельмі акселератара аўтамабіля адбываецца пры нізкай магутнасці?

c'? таксама сумнеўна, улічваючы прырост прадукцыйнасці, які складаецца, ўстаноўка гбо ? можа забяспечыць дастаткова паліва.
    гэтае пытанне я таксама, дарэчы, benzina. ад маей інфармацыі, фарсункі па 150 к.с. можа вырабляць да 175-185 л.с., то становяцца недастатковымі.
    змяніў фарсунак, каб дабрацца да амаль 200 л.с.?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    завод не ? - крыніца ? адзін Tartarini.
    адключыць autoadattamento азначала б адключыць лямбда?
    уладальнік машыны кажа, што нават павароту розны час бензін сітуацыя не змяняецца (хоць гэта мне здаецца дзіўным)

(я прашу прабачэння, з мод для двайны пост, але я не чытаў апошні sergiot)
    абсалютна не адлюстроўваецца, памылка ў дыягназе
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 12-12-2013 да 20:30

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    праблема заключаецца ў тым, што ў gpl ? мала важна: калі ў снд машына не спампаваць коней rullati да школы, ці не ? праблема.
    фарсункі засталіся тыя серыі, машына мантуе проста фільтр у панэлі bmc, вадасцекавая труба без каталізатара і картаграфіі ў пытанні.

у даведцы з невялікім акселератара машыны "транспартных" і ўсе, газ не ідзе, тое, што павінна пайсці. ей seghettamenti вы адчуваеце, нават калі газ цалкам адкрытым газам parzializzato.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    добра, што нам не важны, але калі сістэма гбо ? рэгулюецца добра, прадукцыйнасць павінны быць аднолькавыя, што на бензіне.
    калі вы робіце акт веры, што блокі як адэкватны вынік,
    для камплектуючых, я маю на ўвазе, як фарсункі, што турбіна.
    тады вы павінны паглядзець, што ? зменены ў карту. магчыма вы можаце папрасіць, каб хто-то дапамог.

я баюся, што вы пайшлі, каб разарваць сваю душу knock control

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    у gpl не ідзе, дрэнна, але ідзе горш, чым на бензіне: va часопіс каліброўкі.
    для вас, як вы можаце? пасля "зламанай душы" knock control?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    з супастаўлення кут апярэджання запальвання

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы