i break point ў 2d, колькі абаротаў спыняюцца? калі апошняе, напрыклад, спыняецца ў 5300 обновитесь да 5500...
i break point ў 2d, колькі абаротаў спыняюцца? калі апошняе, напрыклад, спыняецца ў 5300 обновитесь да 5500...
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Аб драйверах хачу спыняюцца адзін за 5500 і 5700.
У абмежавальнікі, c'? у 4688 ricorrende ўсюды...
у абмежавальнікі апошні перапынак у 4688? мне гэта здаецца дзіўным ...пошту файл
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Бэк, ты ўпэўнены? Калі вы глядзіце fil 69, да ін'екцыі знаходзіцеся дзвюх крывых, якія спыняюцца ў 6000 і адзін біт, які спыняецца ў 6000....
Ад іх атрымаеце стрэл.
У 75, першыя два ўзыходжання, адно прыходзіць на 5100 і 5200...у той час як біт ? заўседы ў 6000....
Анел, некалькі старонак ззаду знаходзіцеся мой файл
Вы ўпэўненыя?
Хлопцы, выбачайце за адсутнасць, але я крыху заняты..а я backgroop..x абмежавальнік абаротаў ? правільна што паказалі, ад backgroop...але вы павінны aggioranrae таксама bp розныя абмежавальнікі крутоўнага момантуА, калі вам трэба шукаць лім на 75 проста ведаць, колькі абаротаў ?, затым ператвары значэнне абаротаў з дзесятковай ў hex з дапамогай калькулятара windows...і шукайце значэнне з інструментам ecm
![]()
я ведаю, што гэта сапраўды перамяшчэнне абмежавальніка і ўсе астатняе ? тут што-то не ведаю...