Але вонкава , вы заўважылі адрозненні?
так добра, роды з mpps+ecm для рэдагавання карт, дакладна?
больш ці менш galllo колькі еўра?і mpps?
есць рэчы, якія я знаходжу на ebay і т. д....ці ce канал бяспечней для куплі?
замест таго, прабачце,але для ecm, як я магу гэта зрабіць???
дзякуй
што вы зрабілі да гэтага часу???
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-12-2013 да 20:44
« Alfa Romeo-гэта не проста аўтамабільны завод: яго аўто, што-то больш, што аўтамабілі, пабудаваныя ў традыцыйнай манеры есць шмат марак аўтамабіляў, і сярод іх Альфа-займае месца.»
Прывітанне певень v2 ? значна вышэй, чым, напрыклад, mpps, так як спіс аўтамабіляў, якія пу? рабіць і на віды работ, якія вы можаце выканаць, напрыклад, bdm boot mode, jtag, etc... у дадатак да серыйным, то з mpps на некаторых аўтавытворцаў, тыпу ferarri citroen, ford c'? рызыка таго, што пасля запісу вы scodificano фарсунак у дадатак да код ключа, але певень v2 ўпэўнены, што мы не магу быць гэтыя праблемы .Кошт певень v2 і decisamnete-й? высокі dell mpps але, безумоўна, у вас есць апарат, з дапамогай якога вы можаце працаваць-й? professionalemnte і pi? ціхі
калі вам трэба толькі для вашага аўтамабіля, атрымаць mpps,калі вы хочаце пачаць прыгода...вазьмі пеўня
дзякуй!!!!
дзякуй!!!! затым певень v2+ecm ?так і ок
?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-12-2013 да 20:41
« Alfa Romeo-гэта не проста аўтамабільны завод: яго аўто, што-то больш, што аўтамабілі, пабудаваныя ў традыцыйнай манеры есць шмат марак аўтамабіляў, і сярод іх Альфа-займае месца.»
ок, ок, дам вам ведаць .. у любым выпадку, як толькі я магу чытаць, я думаю, усе на форуме так, каб пачаць разумець што-то, відавочна, што-то l я чытаў, але сумневаў вельмі шмат, і тады я павінен зразумець, павольна, як рухацца, я ведаю, што не ? легка, але мы-то ўсе добрыя жаданне,
змесціва выдаляецца
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-12-2013 да 20:39
Што я зрабіў?