У горадзе коркі, як правіла, c'? невялікае вентыляцыйная адтуліна паліўнага правярае ? чысты, чаму? нават тое, што, калі ? attappato ад бруду прыводзіць да праблем.
У горадзе коркі, як правіла, c'? невялікае вентыляцыйная адтуліна паліўнага правярае ? чысты, чаму? нават тое, што, калі ? attappato ад бруду прыводзіць да праблем.
Прывітанне, магчыма, ты не прачытаў ўсе паведамленні, але з-за ціску балерына, быў помпа высокага ціску, замяніць і ліквідаваць праблему, каб ікаўка ( назавем cos? ) c'? па-ранейшаму, але я бачу, ціску турбіны, які падымаецца і апускаецца, а затым пу? быць, што эбу ўбачыць занадта высокага ціску паміж выхлапных газаў рухавіка і dpf і ідзе секчы ціску turbo, націснуўшы пайсці частоты, ціску турба.
Хлопцы, трохі са спазненнем, але я хачу сказаць вам, як я вырашыў, я разабраў клапан геаметрыі турбіны, і кантралюецца знайшоўшы вады ў губкі, што робіць фільтр, каб адчуваць сябе камфортна, перавернуты з клапана які стаіць на впускном калектары, прама зараз ідзе, што казка.