Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678
Вынікі 71-74 74

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    У горадзе коркі, як правіла, c'? невялікае вентыляцыйная адтуліна паліўнага правярае ? чысты, чаму? нават тое, што, калі ? attappato ад бруду прыводзіць да праблем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    Citazione Першапачаткова Напісаў nero72 Visualizza Messaggio
    Так, але яны яшчэ не вызначыліся, так? з маіх сяброў, якія працавалі як механічныя, яны сказалі мне, што пу? быць dpf, таму? я спрабую і вучуся выдаленне dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог gi? факт.
    для таго, каб ідэі, але, як вы можаце звязаць стан dpf з тым, што аўтамабіль не запускаецца або запускаецца з ціскам балерына.
    калі dpf мае свае праблемы, вы таксама можаце зняць яго, але не думаю, каб вырашыць гэтую анамалію

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Citazione Першапачаткова Напісаў sergiot Visualizza Messaggio
    для таго, каб ідэі, але, як вы можаце звязаць стан dpf з тым, што аўтамабіль не запускаецца або запускаецца з ціскам балерына.
    калі dpf мае свае праблемы, вы таксама можаце зняць яго, але не думаю, каб вырашыць гэтую анамалію
    Прывітанне, магчыма, ты не прачытаў ўсе паведамленні, але з-за ціску балерына, быў помпа высокага ціску, замяніць і ліквідаваць праблему, каб ікаўка ( назавем cos? ) c'? па-ранейшаму, але я бачу, ціску турбіны, які падымаецца і апускаецца, а затым пу? быць, што эбу ўбачыць занадта высокага ціску паміж выхлапных газаў рухавіка і dpf і ідзе секчы ціску turbo, націснуўшы пайсці частоты, ціску турба.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Хлопцы, трохі са спазненнем, але я хачу сказаць вам, як я вырашыў, я разабраў клапан геаметрыі турбіны, і кантралюецца знайшоўшы вады ў губкі, што робіць фільтр, каб адчуваць сябе камфортна, перавернуты з клапана які стаіць на впускном калектары, прама зараз ідзе, што казка.

Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •