Старонка 22 з 111 PrimaПерад ... 1220212223243272 ... АпошняеUltima
Вынікі з 211 па 220 з 1107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Паспрабую, паглядзім, калі ен таксама працуе на suzuki/opel 75cv.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Паспрабую, паглядзім, калі ен таксама працуе на suzuki/opel 75cv.
    Спрабаваў на пункце 70cv,va стрэмка!! на opel вы кажаце файла ад 2 мб біт трэба змяніць, не ? толькі гэта, я лічу-гэта два (я думаю, я павінен праверыць, праверыць свой файл), паспрабуйце змяніць ну ўсе абмежавальнік Ціску ў рампы выконвайце добра пост ? вы зразумееце, і тры месяцы, што мы sbatto supra, губляючы час, паэксперыментаваць ператваралася ў кашмар, калі вы не выкарыстоўвайце яго логіка нам не прыходзіць, мне ўдалося экстрапаляваць імены бітаў будаваць damos marelli 6jf dannegiato, м, не адрасы, каб знайсці біт і паспрабаваць яго, я пачаў з часопісаў з examiner, каб зразумець, калі ціск быў абмежаваны, і, як..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Паспрабуйце зірнуць, біт 775 ? роўна нават у 75 майго Swift-й? назад знаходзіцеся ўкладанне.
    Я стараўся апусціць яе, і на самай справе проста, перш чым. Пераехаў? таксама на 776, паварочвае машына. І ад месяца да жаль, што я іду ззаду нават я Але да гэтага часу не прыбыў.
    Ps мой файл ? 2.5 мб

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Паспрабуйце зірнуць, біт 775 ? роўна нават у 75 майго Swift-й? назад знаходзіцеся ўкладанне.
    Я стараўся апусціць яе, і на самай справе проста, перш чым. Пераехаў? таксама на 776, паварочвае машына. І ад месяца да жаль, што я іду ззаду нават я Але да гэтага часу не прыбыў.
    Ps мой файл ? 2.5 мб
    прымацаваны файл раней ад вас і swift 70cv 448kb як напісаў табе належыць вашаму сябру, прымацуеце ваш файл хачу праверыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Вы маеце рацыю, я думаў, што я загружаны, нават мой. Прашу прабачэння...
    "Вось яно". Знаходзіцеся перад карту rail (10F4C0 ) крывой, падобнай на тую, што ў 69 ? лім-rail ў залежнасці ад ціску турба, і адразу ж, яшчэ да, біт(10F3F0 я не ecm на гэтым кампутары павінен быць ен?)
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-12-2013 да 00:17

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Вы маеце рацыю, я думаў, што я загружаны, нават мой. Прашу прабачэння...
    "Вось яно". Знаходзіцеся перад карту rail (10F4C0 ) крывой, падобнай на тую, што ў 69 ? лім-rail ў залежнасці ад ціску турба, і адразу ж, яшчэ да, біт(10F3F0 я не ecm на гэтым кампутары павінен быць ен?)
    3376y251.gallo.rar
    Вельмі цікавая карта, здавалася б, сумесь паміж 70 і 75 fiat, на самай справе тыя, пасля біт абмежаванне карты rail, таксама аб новых marelli mjt8 гэта экю, заслугоўвае даследаванні, акрамя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    І гэта вельмі падобна на файл mjet75 Grande punto, аднак іх ціск у чыгуначныя магістралі, ад таго, што я чытаў, канферэнц-без праблем...тут няма.

Мы адкрываем раздзел, прысвечаны? Думаю, што і opel аднолькавыя....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    я так хачу прыняць удзел і я ў гэта абмеркаванне? я малады і укладанняў, я не магу іх бачыць (таму я не ведаю, што ты, на жаль, было б добра, калі адмін rivedessero гэта правіла, майце на ўвазе, я не кажу, каб даць магчымасць? спампаваць гога? але толькі, каб убачыць экран для таго, каб паспрабаваць адказаць з веданнем справы, ) я ведаю толькі знакаміты біт 775? ад таго, што я чытаў, не ? ен

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    я так хачу прыняць удзел і я ў гэта абмеркаванне? я малады і укладанняў, я не магу іх бачыць (таму я не ведаю, што ты, на жаль, было б добра, калі адмін rivedessero гэта правіла, майце на ўвазе, я не кажу, каб даць магчымасць? спампаваць гога? але толькі, каб убачыць экран для таго, каб паспрабаваць адказаць з веданнем справы, ) я ведаю толькі знакаміты біт 775? ад таго, што я чытаў, не ? ен
    Біт ? толькі той ужо? праверана на кропкі 70 конскіх сіл ідзе стрэмка, гэта справядліва толькі для 70cv для іншых версій біт змяніць ? яшчэ, ўвагу трэба рэдагаваць карты rail і адпаведныя абмежавальнікі у адваротным выпадку вы avr? няспраўнасці.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    а так то праўда, толькі для 70cv? і для нас 75? якое значэнне мае?

Старонка 22 з 111 PrimaПерад ... 1220212223243272 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •