Абмеркаванне ? вельмі канструктыўнай, і не мае нічога агульнага з зонай off limit, каб тое, звяртайцеся да адміністратара...я раблю шмат тэстаў, я таксама не пісаць у абмеркаванні, чаму? мне вельмі спадабалася рашэнне backgroop размешчана.
Абмеркаванне ? вельмі канструктыўнай, і не мае нічога агульнага з зонай off limit, каб тое, звяртайцеся да адміністратара...я раблю шмат тэстаў, я таксама не пісаць у абмеркаванні, чаму? мне вельмі спадабалася рашэнне backgroop размешчана.
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
Няма, няма, мой быў не каментар, павярнуўся Назад, але толькі ў тым, што "кіраўніцтва" ? перамешчана...
Адносна вырашэння праблемы, я не разумею, чаму? на мяне гэта не працуе...
Я з часопіса зроблена на г. пункту 90 л. з прыбыцця шчасна 1680bar...
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
Так, але на GP90cv...праблема ? прымусіць яго падняцца ў 69/75.
Я Знайшоў біт, які абмяжоўвае ціск у чыгуначныя магістралі на 70cv!!
шукаць у ESA радкі 00e1 0226 00af 0307
00e1 = Rail Press. Дзярж. - zR06: Rail pressure reference lower bound
0226 = Rail Press. Дзярж. - zR06: Rail pressure reference upper bound
00af = Rail Press. Дзярж. - Rail pressure gradient upper limitation
0307 = Rail Press. Дзярж. - PrailRef maximum value limitation
наш біт ? 0307 пераўтворыцца ў дзесятковы 775 значэнне пераўтварэнні 2,000000 x (Eprom) Зрушэнне -100
вынік 775 x 2 = 1550 - 100 = 1450 бар
Prail 70cv.jpg
Цярпенне і цнота моцных..
я бяру абавязацельства падвесці вынік усяго паста, так што пакіньце што-то сапраўды карысна, заўтра ў другой палове дня, што avr? pi? час sistemer? txt-усе рэзюмэ і прыкладаю.
Назад, але вы спрабавалі?
Я 775 ? таксама прысутнічае ў маей 75 л. з, але як толькі ўстаю, паварочвае машына з збой ціску ў рампы. Калі яго далоў, я таму piccare менш ціску, але калі я ўстаю, адключае свой рухавік...