але montavi ты, ці portavi сабраць?
але montavi ты, ці portavi сабраць?
я праверыў усе, але не v?!у любым выпадку мод ?ра даволі р? штуршок,цяпер я апушчаны і з фларэнтыйскай пад не сані
Змяненне махавік, фіксаванае адвядзенне coupe 20V turbo, які яны выкарыстоўвалі на першых jtd 105/115 як paleativo... давайце Ўспомнім, што такое kit ? дыяметр ніжняй і, асабліва, pi? легкі за кошт актыўнай страты на высокіх, а затым ў хуткасць? фінал! Мой савет, на аснове вялікага вопыту працы ? выкарыстанне камплект SACHS Performance, што ? "адзіным прымальным варыянтам. На самай справе, калі званкі хлопцаў Fiorentini першае, што puntualizzano ? што іх камплекты невялікае абнаўленне і х в е мець праблемы, вы прадаеце іх на дыск з тым націскной дыск SACHS Performance.
Такі камплект мае кошт pelino вышэй, чым канкурэнцыя, але ? рашэнне сапраўдным, так як вывучаў x прымусіць працаваць больш? камплект счаплення і менш махавік.
Прабачце, калі cos? вы пу? яго назваць ? l' празмерная калянасць педалі счаплення першыя 2000-3000 КМ.
Прывітанне sa80******,, я хацеў бы ведаць, што ўзмоцненага счаплення ў вас усталяваны на 140cv маючы той жа рухавік, і колькі нм цябе трымае.
дзякуй, Chris156
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
добрае раніца.... з асабістага вопыту.... не рэкамендую ilmonomassa.... ? занадта нязручна.... у makkina рипы... і шчыра, а мне падабаецца, нічога.... мой савет... махавік арыгінал.... камплект з узмоцненай fiorentini.... для 120cv ? спадабалася абсалютна ўсе.... вы заяўляеце на 20% больш,' крычы.... улічваючы, што ў вас жа групе счаплення 150cv.... вы tiener? спакойна 200cv.....![]()
У мяне 156 1.9 jtd 16v 140cv ..
на monomassa, я згодны з вамі..я выходжу.. на ebay я бачыў, што прадаюць камплект счаплення ўзмоцнены на 339,00 €.. як вы думаеце ? добра?
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
вось што адбываецца, напрыклад, з дапамогай " камплект сабраны " выкарыстоўвалі адзін націскной дыск cn спружыны загружаны на 40%, і ўсе намаганні ? рэцыдыў на механізм seminpresa паломка бачная на фота...
Вы пу? звярніце ўвагу, што дыск счаплення ? новы і nn мае прыкметы ізаляцыі на анамальныя трэння матэрыялу.
калі усталяваны жорсткі дыск на махавік monomassa гэта больш, чым нармальна, што асоба, што ў канцы...
і таму, што з-за плато ўзмоцненыя не мог зрушыць матэрыял трэння і увесь крутоўны момант аўтамабіля,што павінна быць столькі, каб паменшыць так дыск,можна спампаваць на ступіцах дыска.....
у дачыненні да выкарыстання махавік пераварот? 20vt на jtd махавік і падобны на bimassa адзіныя адрозненні, што махавік-стацыянарны і 9мм самы высокі bimassa і важыць 3,6 кг супраць больш 5кг у bimassa....
каб усталяваць махавік фіксаваным пераварот? без праблем, трэба прыняць упарты падшыпнік і адсеву радкі адной машыны не мець педалі, што "адарвацца" на вельмі высокім узроўні...
калі вы хочаце пачуць савет па нагоды махавік фіксаванай vi накіраваў на махавік рухавіка alfa V6 busso, які мантуецца без супрацьпаказанняў і мае счаплення з 12 адтулінамі мацавання замест 6, як у bimassa і ў махавік пераварот?..
у гэты камплект проста дадаць толькі адзін дыск арганіку exedy ? 2 мм, найбольш часта крычы альфа, каб трымацца спакойна больш 600nm моманту....
пратэставаная і гарантавана на маей былой-alfa 156 2.4 mjet sportwagon giugiaro design ад 270cv рэальных колаў....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...