Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    9

Лепшы спосаб уздзейнічаць на dpf

Прывітанне,
    прашу экспертаў думкі аб сістэмах перапрызначэньне для trucks:
    Вы думаеце, аб чым ? лепшы спосаб умяшацца на цяжкіх, прамысловых і сельскагаспадарчых?
    Ці ведаеце вы ? можаце працаваць на dpf і розных прылад, нават не маючы ў сваім распараджэнні Damos? Калі няма, у вас есць якія-небудзь парады, дзе знайсці?

Я не маю транспартнага сродку, у прыватнасці, але, улічваючы, што я размаўляў з сябрамі (механічныя), мне было цікава, які шлях больш? просты і эфектыўны спосаб працы над ім (вядома, вітаюцца таксама парады, сістэмы афіцыйных)

Дзякуй!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Тады на грузавік Iveco мы будзем inibiamo раблю:
    Калі ? €4 рэзістараў на датчыкі тэмпературы, пакуль не заб'юць каля 70C і супраціў на паплавок у Adblue, pin 3 дыягназу трэба чытаць, па меншай меры, -11 градусаў (тэмпература пры якой замярзае), калі транспартны сродак ? €4, і ен не мае NoX выхлапных газаў, не павінны ісці ў recovery.
    Калі ? €5 мы загружаем масіў дадзеных dell'€4 і тыя ж дзеянні апошняга.
    За 6 усе яшчэ ў стадыі тэставання. Не пытайцеся мяне, значэнні супраціваў, што не скажу! ! А мне не памятаю! Толькі я, здараецца, кіравання і дам вам ведаць!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    9
    Вялікі дзякуй за адказ pi? дэталевы!
    Карыстаюся вашай дабрыней, каб спытаць вас іншая інфа.. прыходзілася працаваць на сродкі, Caterpillar або Isuzu? Я заўседы кажу пра выдаленне FAP/DPF

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў Сення Visualizza Messaggio
    Тады на грузавік Iveco мы будзем inibiamo раблю:
    Калі ? €4 рэзістараў на датчыкі тэмпературы, пакуль не заб'юць каля 70C і супраціў на паплавок у Adblue, pin 3 дыягназу трэба чытаць, па меншай меры, -11 градусаў (тэмпература пры якой замярзае), калі транспартны сродак ? €4, і ен не мае NoX выхлапных газаў, не павінны ісці ў recovery.
    Калі ? €5 мы загружаем масіў дадзеных dell'€4 і тыя ж дзеянні апошняга.
    За 6 усе яшчэ ў стадыі тэставання. Не пытайцеся мяне, значэнні супраціваў, што не скажу! ! А мне не памятаю! Толькі я, здараецца, кіравання і дам вам ведаць!
    добры дзень, вы можаце растлумачыць мне, cos'? набор дадзеных (думаю, што гэта файл канфігурацыі) і дзе знаходзіцца? прывітанне і дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    нават калі мяне не цікавяць пікапы я далучаюся да пытання калегі пра datset!!!і толькі цікаўнасці", прафесійна!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    добры дзень, вы можаце растлумачыць мне, cos'? набор дадзеных (думаю, што гэта файл канфігурацыі) і дзе знаходзіцца? прывітанне і дзякуй
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    калі я ведаю, што я сапраўдная праблема нараджаецца з volvo, які мае датчык тэмпературы убудаваны ў датчык nox, а затым выкарыстоўваць той жа помпа scr iveco

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Няма, іх ніколі не..., Але есць датчык NoX выхлапных газаў?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Практычна dataset б версію праграмнага забеспячэння, загружанага ў ECM. Таму ў выпадку, калі вы плануеце або няма датчык NoX, і, такім чынам dereting! Выбачайце за затрымку майго адказу.. я Спадзяюся дапамагчы мой невялікі вопыт. Аднак я думаю, гэтага дастаткова, каб зрабіць copy-paste з аднаго stralis pre 5 еўра файла врі ў блоку кіравання рухавіком.... Хто-то, хто ведае больш? можа пацвердзіць, калі я кажу, бздура? Дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў Сення Visualizza Messaggio
    Практычна dataset б версію праграмнага забеспячэння, загружанага ў ECM. Таму ў выпадку, калі вы плануеце або няма датчык NoX, і, такім чынам dereting! Выбачайце за затрымку майго адказу.. я Спадзяюся дапамагчы мой невялікі вопыт. Аднак я думаю, гэтага дастаткова, каб зрабіць copy-paste з аднаго stralis pre 5 еўра файла врі ў блоку кіравання рухавіком.... Хто-то, хто ведае больш? можа пацвердзіць, калі я кажу, бздура? Дзякуй!
    таму, калі я правільна зразумеў, вы гэтага не зробіце вы, але які-то ваш калега робіць, што і вы не зусім зразумела ўсе, проста цікава, каб ведаць, як розныя вытворцы, dislocano розных info у ecu, scania, напрыклад, існуе файл, які захоўваецца coo (cordinatore) і лондане (у рамках dtrumenti), які змяшчае гэты тып інфармацыі і не толькі; добры дзень!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Я-не частка праграмнага забеспячэння, але attuo практычная частка, ва ўсякім выпадку ў мяне есць вопыт некаторых транспартных сродкаў, прададзеных адправіць у Дубаі некалькі гадоў таму, мы гаворым ужо ў першыя месяцы 2008 года ? неабходна панізіць транспартныя сродкі, так як яны не маглі быць рыштункам ad blue! І з дапамогай тэхніка Iveco ? пры загрузцы дадзеных euro4.

Таму прашу тлумачэнняў... Я ўпісаны ў гэты форум, каб зразумець!
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-01-2014 да 13:05

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •