Старонка 20 з 111 PrimaПерад ... 1018192021223070 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 191 да 200 1107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў ecuboost Visualizza Messaggio
    як я магу прымацаваць іх так, што не відаць дробных?
    Добры дзень, зрабіце скрыншот і прыкладзеце яго або ўкласці толькі карту...пакладзеце ўсе врі (калі вы не хочаце, каб праверыць, ці rsto) і пакінуць на 4 кропкі, якія вы лічыце rail

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    паколькі кожны раз замест экрана вы бачыце малюсенькія, прыкладаю врі і txt з адрасамі...не прыкладаю мод не таму, што? я раўную(чаму? па-мойму ў пост qst, не павінна быць рэўнасці, то ніхто не супрацоўнічае), але бенси пу? скончыцца, хто гэта зрабіў. вядома, дайце мне ведаць, калі яны справядлівыя, я машына, я што не даказана, і цяпер я не магу паспрабаваць...
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-11-2013 да 18:20

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Добры дзень, я пацвярджаю, што вашыя адрасы усе правільныя..але ніхто з іх прыводзіць да росту ціску на рэйку!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    ок, я спрабавала...але не паказвае...? біт, не ? скарб....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў ecuboost Visualizza Messaggio
    ок, я спрабавала...але не паказвае...? біт, не ? скарб....
    Gi?...я зрабіў тысячу доказаў...і я не магу яго знайсці:/

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Тое ж самае я....А хто-тое, што ен паказаў, як рабіць, c'? быў(Backgroop)...Але для кіравання ? перамешчана ў zon OFF LIMITS, дзе нас агульныя, мы не можам атрымаць доступ....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    я не ведаю, калі я магу быць карысным для файла, які размясціў ecuboost.........карту rail 6967A у аснове, у вас і rpm-iq........абмежавальнік rail 6957A фактар x 7,5...... абмежавальнік rail у аснове ў вас rpm і тэмпературы паліва 69AC2

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў elettro72 Visualizza Messaggio
    я не ведаю, калі я магу быць карысным для файла, які размясціў ecuboost.........карту rail 6967A у аснове, у вас і rpm-iq........абмежавальнік rail 6957A фактар x 7,5...... абмежавальнік rail у аснове ў вас rpm і тэмпературы паліва 69AC2
    з гэтых адрасоў павінен падняцца pres rail?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Тое ж самае я....А хто-тое, што ен паказаў, як рабіць, c'? быў(Backgroop)...Але для кіравання ? перамешчана ў zon OFF LIMITS, дзе нас агульныя, мы не можам атрымаць доступ....
    прабачце за off-topic:
    мяркуючы, што ў тым форуме есць qst правілы, а затым-тых, хто хоча стаяць там будзе, я ведаю, што мяне ніхто не спытаў майго меркавання? тут, мне здаецца, што заканчваецца, што есць "вышэй" пакінуць "працоўных" нельга галаве, а затым, калі вы атрымаеце што-нешта канкрэтнае, перамясціць вынік у offlimits, бачачы часта, хто ўнес свой уклад у раздзел offlimits, быць выдалены ў тым жа раздзеле.
    сказаў, што есць? я заплюшчваю гэты off-topic.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Хлопцы, не выходзім з схемы, я апублікаваў рашэнне marelli 75 і 90 л. з файла ад 2 мб ( калі вы зьвяртаеце ўвагу, перш чым пісаць мне намякалі, а таксама на гэтую пасаду рашэннем з малюнка, звязаныя пішыце), то тут мы разглядаем файл lancia y 1.3 mjet 70cv ад 448kb marelli 6jf, я таксама як і вы, мы, я, пляснуўшы.. ну градусаў без off-topic і іншыя
    Цярпенне і цнота моцных..

Старонка 20 з 111 PrimaПерад ... 1018192021223070 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •